November 13, 2022

Als iets zo duidelijk is, als de uitkomst onlogisch is, als de uitkomst letterlijk onmogelijk is, dan is het wat het is. Vergeet “bewijs”. U weet het. U zag het. U voelde het. U hebt het ervaren. Het is gebeurd. Het is echt, schrijft Wayne Allyn Root.

De midterm van 2022 was zojuist gestolen. Net als 2020.

Als u het daar niet mee eens bent, bent u ofwel in de waan, of vreselijk naïef, of hersendood. Of u doet mee aan de vervalsing.

Het is tijd om toe te geven dat we allemaal deel uitmaken van een grootschalig experiment in fraude, diefstal, hersenspoeling en gaslighting in een mate die nog nooit eerder in de wereldgeschiedenis is vertoond.

Denk aan alle keren dat u de afgelopen jaren bent belazerd. Ze logen tegen u over open grenzen… ze logen over de 30.000 verwijderde e-mails van Hillary… ze logen over het bespioneren van Trump… ze logen over Russische samenspanning… ze logen over een perfect Oekraïens telefoongesprek… ze logen over massale corruptie van Biden in Oekraïne en China… ze logen over de laptop van Hunter Biden… ze logen over de oorsprong van Covid… ze logen over de noodzaak van lockdowns en maskers… ze logen over de noodzaak van Covid-vaccins… ze logen dat de vaccins “veilig en effectief” zijn… ze logen en verdoezelden alle doden en gewonden door het vaccin… ze logen over het succes van de wondermedicijnen Hydroxychloroquine en Ivermectin… ze logen over de gestolen 2020-verkiezingen…

U bent al een decennium lang het slachtoffer van non-stop ernstige gaslighting. U bent allemaal onderdeel van een menselijk psychologisch experiment in de uiterste grenzen die overheid en media kunnen gaan in propaganda en hersenspoeling…terwijl u kunt zien dat ze voor uw ogen liegen.

Ted Cruz: Twitter blokkeert weer een andere corruptie-onthulling over Biden

En dit zijn precies dezelfde mensen die u nu vertellen dat de Democraten meer dan goed hebben gepresteerd, en een rode aardverschuiving van de GOP hebben tegengehouden, tegen alle verwachtingen in, zonder vals te spelen en de tussentijdse verkiezingen te stelen.

Historisch gezien beleeft elke president in de geschiedenis die zijn eerste midterm tegemoet gaat een zware dag met automatisch 20 tot 30 verloren zetels in het Huis… en 4 of meer verloren zetels in de Senaat… maar deze vreselijk onpopulaire hersendode president Biden met ernstige dementie die geen 3 samenhangende zinnen achter elkaar kan zeggen… En toch heeft Biden de geschiedenis getrotseerd?

En dat terwijl we geconfronteerd worden met de slechtste economie in de moderne geschiedenis … en de ergste inflatie in de geschiedenis van Amerika … en ongecontroleerde criminaliteit … en open grenzen … en falende scholen … en peilingen waaruit blijkt dat 75% van de Amerikanen gelooft dat het land de verkeerde kant op gaat … Toch heeft Biden dat allemaal verslagen?

Als u gelooft dat de Democraten een wonder hebben verricht, zonder bedrog, fraude en diefstal… Ik kan u een brug verkopen over de Atlantische Oceaan, in de woestijn van Vegas.

Ten eerste, elke peiling in het land toonde een gigantische GOP landslide overwinning – variërend van rode golf, tot rode tsunami. Uit peilingen bleek zelfs dat vrouwen van september tot oktober 32 punten opschoven in het voordeel van de GOP.

Maar uiteindelijk gingen ze allemaal terug naar Biden en de Democraten? Vindt u dat logisch?

Ten tweede bleek uit elke peiling in het land dat de twee belangrijkste thema’s de inflatie en de economie waren. En misdaad kwam op de tweede plaats, samen met open grenzen.

De Biden-clan’s groepsseks is aanwezig op PornHub

En ze stemden allemaal op Biden en de Democraten? Is dat logisch voor u?

Uit CNN’s eigen exit polls bleek dat de GOP enorme winst boekte onder bijna elke stemgroep – mannen, vrouwen, blanke mannen, blanke vrouwen, zwarten, Hispanics, jongeren. Iedereen.

En ze stemden allemaal op Biden en de Democraten? Is dat logisch voor u?

In deze context waar Amerikanen geen benzine kunnen betalen… of boodschappen… of huur… met een falende economie… inflatie die de pan uit rijst… doodsbang om hun baan te verliezen… wonend in steden geteisterd door gewelddadige criminaliteit, massale winkeldiefstal, overal daklozen, straten vol poep, plas en drugsnaalden… en falende scholen die uw kinderen willen leren om gemaskerde transgenders te worden…

In deze omgeving hebben ze allemaal op Biden en de Democraten gestemd? Is dat logisch voor u?

Dat ze keken naar de ramp die één man in slechts twee jaar heeft veroorzaakt, en ze trotseerden een eeuw van historische midterm nederlagen voor de partij die aan de macht is … en stemden op de Democraten? Mensen, u bent belazerd.

Maar het echte bewijs dat de midterm werd gemanipuleerd en gestolen is … FLORIDA.

In Florida won de GOP een aardverschuiving. DeSantis en Rubio en alle anderen in de Florida GOP wonnen in een rode tsunami. Dezelfde die volgens de peilingen in het hele land zou plaatsvinden.

Raad eens wat Florida heeft? Florida heeft strikte kiezersidentificatie, strikte wetten tegen kiezersfraude, zware gevangenisstraffen voor iedereen die wordt betrapt op het plegen van kiezersfraude, geen post-in stembiljetten die naar iedere kiezer worden gestuurd, geen stembussen die worden afgegeven, geen stembiljetten die worden geoogst, geen stembiljetten die nog dagen na de verkiezingsdag worden geaccepteerd, geen dagenlang tellen totdat het gewenste resultaat is bereikt door de Democratische Partij.

Oordopje Biden: Heel Amerika lacht om deze pijnlijke flater

Is het geen grappig en vreemd toeval dat in die staat, met al die strenge regels tegen fraude, de rode tsunami van de GOP plaatsvond zoals voorspeld? Maar overal elders, waar geen strenge wetten zijn tegen kiezersbedrog, en ze al dat bedrog toestaan, mislukte de rode tsunami.

En dat onderpresteren wordt geweten aan Trump? En aan conservatieve MAGA-kandidaten?

Toch is gouverneur Ron DeSantis in Florida de meest Trump-achtige, MAGA, America First, anti-woke, anti-trannie, in-your-face, ultraconservatieve politicus in heel Amerika. En met die ultra MAGA-boodschap, plus strenge stemfraudewetten… boekte de GOP een verpletterende overwinning.

En op de meeste andere plaatsen niet. Toeval?

Mensen, we zijn bestolen. Nogmaals. Dit was een herhaling van 2020. Ze hebben de verkiezingen gemanipuleerd, vervalst en gestolen. Eerst hebben ze ons beroofd van het presidentschap. Nu hebben ze ons beroofd van een rode Republikeinse aardverschuiving. En nu proberen ze Trump de schuld te geven.

Dit is gaslighting. En onze verkiezingen zijn weer gestolen.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: