“Waarom stoppen ze dit niet? Zij zien wat wij zien.”

November 14, 2022

Zoals velen van u weten, is er op dit moment een “stille crisis” aan de gang – het aantal oversterftegevallen is in de moderne geschiedenis nog nooit zo hoog geweest .

En terwijl dit gaande is, krijgen we er niet eens een onderzoek naar – of zelfs een gezondheidsfunctionaris die erkent dat het gebeurt. Dus dat maakt het allemaal heel erg verdacht, schrijft The Vigilant Fox.

Iemand die de sterftecijfers nauwkeurig heeft bekeken, is voormalig Blackrock-bestuurder Ed Dowd. In zijn eigen woorden: “Er is iets verschrikkelijks aan de hand.” Laten we dus zonder verder uitstel naar de gegevens kijken.

Oversterfte – Denemarken (uitgesplitst naar leeftijd)

Denemarken is een land waar ongeveer 81% van de mensen ten minste twee doses heeft gehad – en dit zijn gegevens van 2020 tot 2022. Dus de blauwe balken zijn oversterftegevallen in 2020, de zwarte balken zijn oversterftegevallen in 2021, en de groene balken zijn oversterftegevallen in 2022.

Klik voor groot

“Het sterftecijfer is in 2022 voor vrijwel elk leeftijdscohort in het land gestegen”, aldus Ed.

Dus wat heeft Denemarken onlangs gedaan? Ze verboden het vaccin voor mensen onder de 50 jaar. Waarom behielden ze het voor 50-plussers? Daar kunnen we over discussiëren. Maar voor mensen onder de 50 jaar hebben ze het vaccin verboden. En ze kwamen naar buiten en zeiden (eigenlijk): “We hebben liever dat je COVID krijgt dan dat je het vaccin neemt.”

Jaarlijkse sterftecijfers

Dit is voor alle leeftijdsgroepen. Zoals u kunt zien, ging er iets mis in 2021 en 2022. Het gemiddelde van 2011 tot 2019 voorspelde een jaarlijks sterftecijfer van 0,92% in 2022. Maar dat gebeurde duidelijk niet. In plaats daarvan steeg het tot 1,02%, een stijging van 11% ten opzichte van de prognose.

Gepensioneerd neurochirurg schrijft de Mother van alle “Ik zei het toch” paper over de Covid-19 pandemiemaatregelen

En zoals u kunt zien in de volgende grafiek…

Als de vaccinatiegraad stijgt, stijgt ook het sterftecijfer.

“Ik twijfel er dus niet aan dat ze hiermee zijn gestopt omdat ze dezelfde gegevens zagen als wij,” aldus Ed. “Dit is geen mysterie; zij zien wat wij zien.”

Maar het is niet alleen Denemarken

Laten we eens kijken naar Engeland en Wales.

The Exposé schreef gisteren (13 november) een artikel waarin alle niet-C19 sterfgevallen, jaar na jaar, van 2020 tot 2022 worden uitgesplitst, kijkend naar de weken 16 tot en met 43 van elk jaar.

• Het gemiddelde aantal sterfgevallen over vijf jaar – 264.180

• Het aantal niet-C19 sterfgevallen in 2020 – 265.672

• Het aantal niet-C19 sterfgevallen in 2021 – 266.717

• Het aantal niet-C19 sterfgevallen in 2022 – 285.287

Het verschil tussen 2022 en het vijfjarig gemiddelde is een toename van 8% van het aantal sterfgevallen. Ik herhaal, een toename van 8% van het aantal sterfgevallen, en je kunt Covid-19 niet de schuld geven van dit alles.

“Nu, dat roept de vraag op,” zei Dowd.

Ed Dowd: COVID and the Global Financial Collapse: A Tale of Catastrophes and Cover-Ups

Als Denemarken ziet wat wij zien, en zij hebben het gestopt. Waarom dan niet in dit land [de Verenigde Staten] – wij maken soortgelijke dingen mee – waarom hebben zij dit niet gestopt? Zij zien wat wij zien.

Dus, nogmaals, ik wil niet ingaan op het wie en waarom van wat er is gebeurd, maar op dit moment is het een doofpotaffaire. En het is criminele nalatigheid omdat zij precies zien wat wij zien – en andere landen beginnen het te stoppen. Dus hoe langer dit doorgaat, hoe meer we kunnen zeggen dat het crimineel is.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: