November 17, 2022

© Oregon State University (CC BY-SA 2.0)

Dr. Charles Hoffe, al 28 jaar arts in British Columbia en nu werkzaam in de Lytton Clinic, heeft het ondenkbare gedaan met betrekking tot de inspectie van de zogenaamde “veiligheid en doeltreffendheid” van de Fauci griepprikken die door de CDC “vaccins” worden genoemd. Hij maakte PET/CT-scans van kankerpatiënten die slechts acht dagen eerder de Pfizer mRNA booster shot hadden gekregen, en vond een snelle progressie van T-cel-leukemie/lymfoom, een dramatische toename van gastro-intestinale laesies, en een turbo-effect van verspreiding van cellen in de lymfeklieren onder de armen bij de oksels, schrijft S.D. Wells.

Dit wordt turbokanker genoemd, waarbij spike-eiwitten van mRNA-prikken dienen als kankerverwekkend – letterlijk voedsel dat de kanker voedt, waardoor deze zich exponentieel vermenigvuldigt en de rest van het lichaam binnendringt. Dit gebeurt omdat het spike-eiwit genen uitschakelt die kanker bestrijden (P-53, ook wel ‘bewaker van het genoom’ genoemd), dus door de Covid-prik te nemen is het alsof je je eigen leger ontwapent tijdens een kritieke strijd. Deze PET/CT-scan laat zien hoe de kankercellen werden gevoed door de spike-eiwitten en zich aanzienlijk hebben verspreid over verschillende delen van het lichaam.

Spike-eiwitten van mRNA-prikken zijn voeding voor turbokanker

T-cel lymfoom begint in witte bloedcellen genaamd T-cellen (T-lymfocyten) die het immuunsysteem van uw lichaam helpen ziektekiemen af te weren, maar door de kanker muteren de cellen en ontwikkelen ze afwijkingen, waardoor ze zich omdraaien en de huid aanvallen. De totale overlevingskans voor alle soorten T-cel non-Hodgkin-lymfoom (langer dan 5 jaar na de diagnose) is iets meer dan 63 procent. Het is een langzaam groeiende kanker die zich over meerdere jaren ontwikkelt en wordt ingedeeld in stadia.

De samenzweringstheoretici hadden gelijk, het is een “dodelijke gif-injectie”

Toch waarschuwt Dr. Charles Hoffe de wereld dat de meerderheid van de Covid-gevaccineerde patiënten kritieke gezondheidsschade kan oplopen, waaronder het versnellen van kanker en/of lijden aan vaatstolsels die het hart blijvend beschadigen. In feite testte 62% van Dr. Hoffe’s patiënten die de Covid mRNA-injecties kregen positief op bloedstolsels. Dit veroorzaakt een verhoogde vasculaire weerstand door hun longen, verklaart hij, en kan hun levensduur aanzienlijk verkorten.

Turbokanker en vaatklonters veroorzaakt door de Fauci griepsteken

Voelt u zich de hele tijd moe sinds u bent geprikt met de Fauci griepinjectie met miljarden spike-eiwitten? Wanneer stopt uw lichaam met het aanmaken ervan, nu de pandemie voorbij is? Deze giftige spike-eiwitten worden door uw immuunsysteem herkend als vijanden, vreemde deeltjes, die lijken op een dodelijk virus. Uw lichaam probeert die spike-eiwitten aan te vallen, die zich door uw hele lichaam hebben verplaatst naar reinigingsorganen, voortplantingsorganen, het hart en de hersenen.

Nu worden ook eventuele kankercellen in uw lichaam gevoed, omdat uw vaatstelsel minder zuurstof en minder voedingsstoffen levert om ze te bestrijden, allemaal dankzij de spike-eiwitinjecties. Spike-eiwitinjecties verhinderen dat uw eigen immuunsysteem mutaties van uw cellen herkent wanneer deze zich delen, waardoor kankercellen zich ongecontroleerd en onder de radar van uw natuurlijke afweersysteem kunnen ontwikkelen en vermenigvuldigen.

Dit komt omdat de Fauci griepprikken uw P-53-gen uitschakelen. Nu kan uw lichaam niet langer vechten tegen kanker, zoals Dr. Hoffe heeft beschreven, en dat allemaal terwijl de spike-eiwitten het vaatstelsel verstoppen, waardoor het lichaam verstoken blijft van zuurstof en voedingsstoffen. De meeste voorstanders van natuurlijke gezondheid weten al dat het stolseleffect reëel en gevaarlijk is, maar dit onderzoek van Dr. Hoffe bevestigt alle twijfels of gissingen daarover, dus ga verder met uw biologische levensstijl en natuurlijke remedies, en kijk nooit meer achterom.

Covid-19 in Wales: Een derde van de positieve gevallen is niet gevaccineerd


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: