Er zijn veel video’s van dieren die hypnotisch rondjes lopen: Herten, schapen, vissen… en vogels in paniek, en bange mensen die zich afvragen of dit een teken is van iets groots dat staat te gebeuren, en wat het zou kunnen zijn?

We moeten DNA zien als een “antenne” die frequenties uitzendt en ontvangt, en bedenken dat de magnetische kern van de aarde een grote verandering ondergaat.

Er vindt een trillingsverandering plaats in de Melkweg, aangedreven door de Centrale Zon, en ons zonnestelsel ontvangt de instroom om een nieuwe cyclus te beginnen.


Levende wezens voelen de magnetische verschuiving, of ze zich nu bewust zijn van het overgangsproces of niet.


Naarmate wij mensen aan bewustzijn winnen, weten we dat we de massale fase van energetische en fysieke reconstructie zijn ingegaan die de oorspronkelijke DNA-code herstelt om zich af te stemmen op het kristallijne netwerk van licht op de planeet.


.
Het DNA IS EEN FRACTALE ANTENNE van het ELECTROMAGNETISCH VELD en het lokalisatiesysteem van de energie van de Aarde.


MAAR…
Wanneer DNA kunstmatig wordt veranderd door de introductie van synthetische / R.N.A.-genen, resulteert dat in een verstoring van de verbinding van dat organisme met het toroïdale veld of de biosfeer en veroorzaakt het toestanden van onevenwichtige energiestromen in het organisme ten opzichte van zijn natuurlijke omgeving.
.
Deze verandering kan op verschillende manieren plaatsvinden – via lucht, water, voedsel, medicijnen, straling en akoestische frequenties via antennes die levende wezens op afstand kunnen bereiken.

Een bepaald frequentieprogramma kan worden uitgezonden en bereikt de sterkste elektromagnetische attractoren, namelijk het hart en de hersenen.

Een energetische herschikking is nodig voor bescherming en we kunnen terugkeren naar huis. De sleutel tot onze verbinding met de oneindige elektromagnetische stroom is ons DNA, maar deze sleutel is doorgesneden met vreemde banden en zit vast in het slot.


Er was veel informatie over de schade die het 5G-systeem veroorzaakt aan levende wezens voordat de antennes in de wereld werden geïnstalleerd.


Toen ik hiervoor waarschuwde met onafhankelijke wetenschappelijke rapporten, werd ik hier aangevallen alsof ik tegen de technologische ontwikkeling van de mensheid …. was.
Nu wordt er weinig over gezegd.


Zet het geluid aan in deze video en zie wat er gebeurt met de mieren…

We hebben veel om over na te denken.

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: