november 25, 2022

Wij dachten dat deze dag nooit zou komen, maar de door het bedrijfsleven gecontroleerde media – in het bijzonder The Washington Post – geeft nu toe dat de “overgrote meerderheid van de Amerikanen die aan het coronavirus zijn gestorven, ten minste de primaire serie van het vaccin hebben gekregen,” schrijft Ethan Huff.

Al die tijd is ons verteld dat de ongevaccineerden verantwoordelijk zijn voor de Covid-sterfgevallen. Neppresident Joe Biden noemde het berucht een “pandemie van de ongevaccineerden”, maar nu weten we rechtstreeks uit de mond van het paard dat dit allemaal een leugen was.

Uit de laatste gegevens van augustus 2022 blijkt dat 58 procent van wat men Covid-sterfgevallen noemt, voorkomt bij mensen die ten minste één Covid-19 injectie hebben gekregen. Hoe meer injecties iemand krijgt, hoe groter zijn of haar kans op infectie of overlijden.

“Op basis van cijfers uit het verleden en de huidige trends, kunnen we redelijkerwijs inschatten dat het aantal gevaccineerde / geboosterde COVID-19 sterfgevallen alleen maar zal toenemen,” meldt “Techno Fog” op The Reactionary Substack.

“In september 2021 waren de gevaccineerden goed voor 23% van de COVID-19 sterfgevallen; in januari/februari 2022 was dat 42%.”

De FDA loog door te beweren dat covid-prikken >90% effectief zijn – effectief voor wat?

Dat dit nu allemaal openlijk wordt toegegeven is schokkend, maar niet echt als je bedenkt dat de criminelen achter deze massale genocide gewoon nog vrij lopen en meer dan waarschijnlijk nooit gestraft zullen worden.

Dat weten ze, en daarom laten ze hun gecontroleerde mediabronnen de waarheid toe te geven. Zij drijven de spot met het grote publiek en zeggen: ja, wij vermoorden u, en nee, u kunt er niets aan doen.

Maak kennis met de COVIDIANEN SEKTE: Een apocalyptische medisch-extremistische groep tirannen wier fanatieke volgelingen deelnemen aan genocide door vaccinatie

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft hier natuurlijk ook een rol in gespeeld door vanaf het begin valselijk te beweren dat de COVID-19 prikken 91 procent en 93 procent “effectief” zijn, verwijzend naar respectievelijk de Pfizer-BioNTech en Moderna mRNA injecties.

“Ten tijde van de officiële goedkeuringen hadden zowel Pfizer als Moderna geen enkel soort langetermijncijfers over de effectiviteit ingediend,” onthult Techno Fog. “Hun proeven waren vervuild met het ontblinden van deelnemers en hun veiligheidsstudies zijn ‘lopend’.”

“Nu zien we dat de effectiviteitscijfers binnen enkele maanden na vaccinatie instorten. De pandemie is die van de gevaccineerden. De boosters? Die zijn in het voordeel van het medisch establishment en de farmaceutische bedrijven, omdat ze de echte problemen met de twee-prikken vaccins maskeren.”

Hoewel Tony Fauci bijna klaar is met zijn ambtstermijn van meerdere decennia waarin hij geld van de Amerikaanse belastingbetaler overhevelt en de best betaalde post in de federale regering bekleedt, gaat hij tot op de dag van vandaag door met het promoten van de vaccins, waarbij hij ten onrechte beweert dat de gegevens “overduidelijk de effectiviteit van vaccins aantonen.”

Nogmaals, wat we willen weten is: effectief voor wat? Als ontvolking altijd het doel was, dan zeker – de prikken zijn zeer effectief. Merk op dat Fauci nooit heeft gezegd wat deze injecties precies doen.

Er is bijna geen kans dat Fauci of iemand anders die betrokken is bij deze wereldwijde hoax ooit ter verantwoording wordt geroepen, tenminste in het huidige tijdperk. Misschien zullen zij uiteindelijk geconfronteerd worden met een soort bovennatuurlijk oordeel, zoals sommige religies geloven.

FvD onthult het werkelijke doel achter het ‘Corona herstelfonds’

“Niets van dit alles is te wijten aan falen of incompetentie,” merkte een commentator op over de scamdemic. “Het is allemaal opzettelijk en met een plan.”

“Dit is het afscheidscadeau van kleine Mengele aan ons van hem en zijn collega-moordenaars van Big Pharma,” schreef een ander over Fauci’s uitgaande verklaringen over hoe Covid-injecties worden ondersteund door “gegevens.”


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

GERELATEERDE ARTIKELENMEER VAN DEZE AUTEUR

Als u Covid-prik kreeg en de kogel ontweek, kan dit de reden zijn

Waarom de gevaccineerden een gevaar vormen voor de ongevaccineerden

Nieuw denken over Massavormingspsychose

7 REACTIES

 1. DiscobolMostert Na De Maaltijd, zeg maar.Reageer
 2. Adriaan W.“De overgrote meerderheid van de Covid-sterfgevallen vindt plaats bij de volledig gevaccineerden”.Totdat er een nieuw nog gevaarlijker pathogeen op de mensheid wordt losgelaten, onze Atlantische vrienden weten er wel raad mee onder leiding van het World Economic Forum, fascisten, nazi’s, zionisten, Bilderbergers, Khazaarse maffia, Illuminatie, Rothschilds, Rochafellers, de club van Rome, cabal ect.Reageer
 3. LoreleiEn dús, schrijft de Washington post; “Being unvaccinated is still a major risk factor for dying from covid-19. But efficacy wanes over time, and an analysis out last week from the Centers for Disease Control and Prevention highlights *the need to get regular booster shots to keep one’s risk of death from the coronavirus low*, especially for the elderly.” Beaamd en bevestigd door dr. Frauci ofc 😏. Verkapte marketingtruc voor het opnieuw aansmeren van booster no. zoveel en een leuk geprobeerde draai aan de feiten (zoals een immuunsysteem dat volledig naar zijn grootje is/gaat na die prikken). Zouden mensen hier echt nog intrappen? Ben er bang voor, al hoor ik vaker meer wakkere geluiden (maar de 1e paar prikken zitten er dan vaak al in…).Reageer
 4. GreetInmiddels is mijn nonkel overleden ,morgen zijn begrafenis.
  Nog zo een slachtoffer van de vax met versnelde kanker.
  Heb hem het afgelopen maand intensief bezocht aan zijn ziekebed en bij hem gebleven tot in zijn laatste uurkes en voorbij😓.
  Hij had er maar 2 genomen en dat was genoeg om hem te doden.
  Hij zei nog er veel spijt van te hebben gehad, zodra hij was gevaxt bij de eerste is hij moe geworden vorig jaar en kon nog niet meer fietsen . Had veel hulp nodig vanaf de vax. Gelukkig was hij al 77 maar toch zo een grote gezonde man die veel wandelt en fietst zien veranderen in een wrak is schrijnend.
  Rust zacht Nonkel.Reageer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

 Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

 Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Recente berichten

Zelfs de mainstream media moeten nu toegeven: De overgrote meerderheid van de Covid-sterfgevallen vindt…

Frontnieuws – november 25, 2022

7

Afghanen helpen Poetin nu met speciale eenheid – getraind door de NAVO!

Frontnieuws – november 25, 2022

5

Wat zullen onze media en politici doen wanneer de overwinning van Rusland niet langer…

Frontnieuws – november 25, 2022

7

De Elektriciteitsoorlog

Frontnieuws – november 25, 2022

0

Als u Covid-prik kreeg en de kogel ontweek, kan dit de reden zijn

Frontnieuws – november 25, 2022

7

Random berichten

Jurist over de schaal van Trump’s overwinning: “Ik denk dat we zullen ontdekken dat…

Frontnieuws – november 18, 2020

5

Democraten gouverneur van New York noemt Corona “Europees virus”

Frontnieuws – augustus 18, 2020

3

Dag 3 in Oekraïne – Westerse PSYOPs in volle gang

Frontnieuws – februari 27, 2022

9

Netflix wordt gerechtelijk vervolgd voor film die beschuldigd wordt van het seksualiseren van kinderen

Frontnieuws – oktober 8, 2020

1

video

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: