November 27, 2022

Een studie uitgevoerd door wetenschappers van de Universiteit van Colorado bevestigt dat de overgrote meerderheid van de mensheid absoluut geen keuze heeft gehad bij het al dan niet krijgen van de Covid-19 injectie omdat de gevaccineerden de door de injecties gegenereerde antilichamen via aerosolen hebben overgedragen, bericht Expose-news.com.

De bevindingen zouden echter geen verrassing moeten zijn, aangezien een vertrouwelijk Pfizer-document al had bevestigd dat blootstelling aan de mRNA-injecties perfect mogelijk was door huid-op-huidcontact en het inademen van dezelfde lucht als iemand die de Covid-19 injectie had gekregen.

Ze voegen helaas ook gewicht toe aan de beweringen van Dr. Phillipe van Welbergen, die heeft aangetoond dat grafeen, een verondersteld niet bekendgemaakt ingrediënt van de Covid-19 injecties, wordt overgedragen van de gevaccineerden op de ongevaccineerden en rode bloedcellen vernietigt en gevaarlijke bloedklonters veroorzaakt.

De studie, getiteld “Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity“, en gepubliceerd op 1 mei 2022, werd uitgevoerd door de volgende wetenschappers voor de Universiteit van Colorado –

  • Ross M. Kedl, Elena Hsieh,
  • Thomas E. Morrison,
  • Gabriela Samayoa-Reyes,
  • Siobhan Flaherty,
  • Conner L. Jackson,
  • Rosemary Rochford.

De samenvatting van de studie luidt als volgt –

Ondanks de duidelijke kennis dat besmettelijke deeltjes kunnen worden uitgewisseld via de ademhaling, is het verrassend genoeg nog nooit verondersteld, laat staan onderzocht, of andere bestanddelen van het neus- of mondvocht kunnen worden uitgewisseld tussen gastheren.

De omstandigheden van de huidige pandemie boden een unieke gelegenheid om dit provocerende idee grondig te onderzoeken. Onze gegevens leveren het bewijs voor een nieuw mechanisme waarmee kudde-immuniteit zich kan manifesteren, namelijk de aërosoloverdracht van antilichamen tussen immune en niet-immune gastheren.

En dit zijn de belangrijkste bevindingen van de auteurs van de studie –

De uitgebreide mandaten voor het dragen van maskers in zowel sociale als werkomgevingen boden een unieke gelegenheid om de mogelijkheid van aërosolvorming van gevaccineerde personen te evalueren.

Met behulp van een op flowcytometrie gebaseerde Multiplex Microsphere Immunoassay (MMIA) om SARS-CoV-2-specifieke antilichamen te detecteren (Fig 1A en B) 4,5 en een eerder gebruikte methode om antilichamen te elueren uit gerehydrateerde gedroogde bloedvlekken (DBS), identificeerden wij anti-SARS-CoV-2-specifieke antilichamen geëlueerd uit chirurgische gezichtsmaskers die door gevaccineerde laboratoriumleden werden gedragen en aan het einde van een werkdag werden gedoneerd.

In overeenstemming met de door anderen gerapporteerde resultaten, identificeerden wij zowel IgG als IgA in speeksel van gevaccineerde personen (Fig 1C en D). Het was daarom niet verrassend om zowel IgG als IgA te detecteren na elutie van antilichaam van gezichtsmaskers (Fig 1C en D).

Gezien deze waarnemingen stelden wij de hypothese dat druppel/aerosol overdracht van antilichamen tussen personen kan plaatsvinden, net zoals druppel/aerosol virusdeeltjes langs dezelfde weg kunnen worden uitgewisseld.

Bron

Dit betekent dat Covid-19 vaccin shedding perfect mogelijk is als we rekening houden met een studie uitgevoerd in opdracht van Pfizer in Japan.

Uit officiële gegevens blijkt dat 67% van de Covid-19-doden sinds februari 2021 mensen waren die waren gevaccineerd

De studie observeerde de verspreiding van de Covid-19 injectie in het lichaam van Wister ratten over een periode van 48 uur. Een van de meest verontrustende bevindingen van de studie is het feit dat de Pfizer-injectie zich na verloop van tijd ophoopt in de eierstokken. De hoogste concentratie werd vastgesteld in de lever. Maar het stapelt zich ook op in de klieren op de huid.

Bron

Het is niet bekend of de injectie zich na 48 uur blijft ophopen, omdat de waarnemingen in het onderzoek na die tijd zijn gestopt. Maar deze resultaten in combinatie met de eerste studie hierboven vertellen ons dat een ongevaccineerde persoon gedurende minimaal 48 uur het risico loopt te worden blootgesteld aan de Covid-19 injectie als hij dezelfde lucht inademt als of de huid aanraakt van een persoon die gevaccineerd is.

Dit is echter geen verrassing, want Pfizer heeft dit toegegeven in zijn document “A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS“.

Het document bevat een heel hoofdstuk over de mogelijkheid van “mRNA-vaccin shedding”, waarbij het mogelijk is dat personen die in de nabijheid zijn geweest van iemand die de Pfizer mRNA-prik heeft gehad, een bijwerking krijgen.

In paragraaf 8.3.5 van het document wordt beschreven hoe blootstelling tijdens zwangerschap of borstvoeding aan de Pfizer mRNA jab tijdens de proeven binnen 24 uur na ontdekking door de onderzoeker moet worden gemeld aan Pfizer Safety. Dit is vreemd, want zwangere vrouwen / zogende moeders maakten en maken geen deel uit van de veiligheidsproeven. Hoe kunnen zij dan worden blootgesteld?

Waarom wordt een giftig vaccin verplicht gesteld? Er is iets aan de hand dat ons niet wordt verteld

Bron

Welnu, Pfizer bevestigt dat blootstelling tijdens de zwangerschap kan plaatsvinden als een vrouw zwanger blijkt te zijn en tijdens de zwangerschap in de omgeving wordt blootgesteld aan het vaccin. In het document staat dat blootstelling tijdens de zwangerschap kan plaatsvinden als een vrouwelijk familielid of een zorgverlener meldt dat zij zwanger is nadat zij is blootgesteld aan de studie-interventie door inademing of huidcontact. Of als een mannelijk familielid van een zorgverlener die door inademing of huidcontact aan de studie-interventie is blootgesteld, vervolgens zijn vrouwelijke partner blootstelt vóór of rond het tijdstip van de conceptie.

Bron

In lekentaal: Pfizer geeft in dit document toe dat het mogelijk is om een ander mens bloot te stellen aan het mRNA Covid-vaccin, gewoon door dezelfde lucht in te ademen of de huid aan te raken van de persoon die gevaccineerd is.

Dit alles maakt de bevindingen van Dr. Philippe van Welbergen des te verontrustender.

Dr. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), medisch directeur van Biomedical Clinics, was een van de eersten die het publiek waarschuwde voor de schade die aan het bloed van mensen wordt toegebracht door Covid-injecties door vorig jaar beelden vrij te geven van bloedmonsters onder de microscoop.

Begin juli 2021 werd Dr. Philippe geïnterviewd en legde hij uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlamming en een late hevige menstruatie (vrouwen vanaf 60 jaar), hij bloedmonsters nam.

Hun bloed vertoonde ongewone buisvormige structuren, sommige deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren maar weinig gezonde cellen zichtbaar. Tot drie maanden eerder had hij deze formaties nog nooit in bloed gezien.

VS: De oorlog tegen de ongevaccineerden wordt opgevoerd – Ongevaccineerden worden geclassificeerd als “Binnenlandse Terroristische Dreigingen”

Vervolgens presenteerde Dr. Philippe in februari 2022 beelden van zijn laatste bloeddia’s en legde hij uit wat de beelden laten zien. Zijn dia’s laten zien dat vaccinvrije patiënten zijn “besmet” met vaccintoxinen door middel van shedding, waaronder wat beweerd wordt grafeen te zijn.

Een volledig overzicht van zijn dia’s kunt u hier bekijken. Maar hier is een kort fragment van zijn presentatie –

https://videopress.com/embed/LaqNWxpf

https://videopress.com/embed/LaqNWxpf

Dr. Philippe van Welbergen toonde aan dat het grafeen dat bij mensen wordt geïnjecteerd, zich organiseert en groeit tot grotere vezels en structuren, magnetische eigenschappen of een elektrische lading krijgt en dat de vezels aanwijzingen vertonen voor complexere structuren met strepen.

Hij toonde ook aan dat “scherven” grafeen worden overgebracht van “gevaccineerde” naar gevaccineerde of ongevaccineerde mensen die hun rode bloedcellen vernietigen en bloedstolsels veroorzaken bij de ongevaccineerden.

Het was blijkbaar nooit nodig om een buitensporige hoeveelheid belastinggeld te verspillen aan propaganda om het publiek te dwingen de Covid-19 injecties te krijgen. Omdat de belastingbetaler nooit een keuze had. Ze hoefden alleen maar te ademen.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: