December 8, 2022

Foto: Pflegewiki-User Würfel, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Natuurgeneeskundige George Della Pietra heeft in Zwitserland de eerste mRNA-vrije bloedbank “Safe Blood Donation Service” opgericht en is bezig deze ook in de VS op te zetten. Hij is ervan overtuigd dat mensen vrij moeten kunnen kiezen voor donorbloed, wat een mensenrecht is, en hij biedt ook een bank aan voor donoren van autoloog bloed. Della Pietra denkt dat de mRNA-COVID-19 genstof het bloed aantast, hij heeft er angstaanjagende afwijkingen in gevonden en weet niet hoe hij van deze elementen af kan komen. Hij zegt dat de gebruikelijke bloedzuivering niet alle mRNA-componenten kan verwijderen, schrijft Wochenblick.at.

mRNA bloedtransfusie als spuit

Via zijn non-profit Safe Blood Donation Service verbindt hij ongevaccineerde bloeddonoren met ongevaccineerde ontvangers in 65 landen. Hij wilde hiermee een netwerk creëren voor ongevaccineerde mensen die op zoek zijn naar een bloeddonor wanneer ze die nodig hebben – of het nu gaat om een geplande operatie of een noodgeval, zei hij. Hij wijst erop dat mensen momenteel het mRNA-vaccin samen met de bloedtransfusie “min of meer via de achterdeur” ontvangen. Op dit moment kan niemand er omheen.

Momenteel geen keuze

Safe Blood Donation begon ongeveer een maand geleden in de VS te werken en heeft een infrastructuur van medische partners opgebouwd. Momenteel hebben mensen niet de mogelijkheid om mRNA-geïnoculeerde bloeddonoren te weigeren. Aan de ene kant weigeren ziekenhuizen en aan de andere kant mengen bloedbanken en bloedinzamelingsbureaus, zoals het Rode Kruis, de donaties van gevaccineerde en ongevaccineerde mensen. Met Safe Blood van Della Pietra is dat nu anders. “Wij brengen hen samen in een kliniek (medische partner) waar de keuze van de bloeddonor wordt gehonoreerd”. De vraag is er en zal toenemen.

Wetenschappers ontwikkelen momenteel omstreden “besmettelijke vaccins” die zich kunnen verspreiden van gevaccineerden naar ongevaccineerden

mNA-vrij bloed tegen topprijzen

Bovendien zullen ongevaccineerde bloedvoorraden in de toekomst schaarser en duurder worden, daar is hij van overtuigd. De WHO wil namelijk het wereldwijde gezondheidsbeleid voor pandemieën centraliseren, inclusief het standaardgebruik van mRNA-vaccins. Volgens de medische website Seed Scientific bieden bloedbanken en biotechbedrijven tot 1000 dollar per maand voor bloeddonaties. Als de vraag naar mRNA-vrij bloed toeneemt, zullen de prijzen ervan waarschijnlijk enorm stijgen. Ongevaccineerd bloed zou een “handelsmerk” kunnen worden, maar dat is precies wat ze niet willen. Omdat steeds meer mensen twijfelen aan de veiligheid van mRNA-gen injecties neemt de trend om eigen bloed te doneren voor noodgevallen niet toe. Niemand kan immers zijn eigen bloed weigeren. Alleen al in de VS zijn er ongeveer 16 miljoen bloeddonaties per jaar. Daarvan zijn ongeveer 643.000 autologe donaties – en dat aantal stijgt elk jaar.

Ziekenhuizen: mRNA-bloed onschadelijk

Terwijl Della Pietra mRNA-bloed als twijfelachtig beschouwt, beweren het Rode Kruis, artsen, ziekenhuizen en gezondheidsautoriteiten het tegendeel: transfusies van genetisch gemerkte donoren zijn probleemloos. Hoe ze dit willen bewijzen is een andere vraag – aangezien het bloed van alle donoren wordt gemengd. Men mag echter aannemen dat er proeven zijn met bloedtransfusies, gescheiden volgens vaccinatiegroepen, maar deze zijn niet bedoeld voor het publiek. In ieder geval eisen de geneesmiddelenautoriteiten niet dat bloeddonoren worden “gelabeld” als “gevaccineerd” of “ongevaccineerd”. Dat is ook begrijpelijk: ze zouden mRNA-bloed anders classificeren en het zou een slechte reputatie kunnen krijgen.

Volledige bloedzuivering niet mogelijk

In ieder geval waarschuwt Della Pietra voor de COVID-19 mRNA-injectie. Het is gevaarlijker dan de farmaceutische bedrijven willen toegeven. Het toenemende aantal bijwerkingen ondersteunt zijn bezorgdheid. Elk van de drie primaire mRNA Covid 19-vaccins bevat spike-eiwit-fragmenten die op cellulair niveau koppelen om een immuunrespons tegen het virus uit te lokken. Deze eiwitten veroorzaken “klassieke symptomen” – namelijk bloedstolsels, meent hij. Hij heeft nog nooit zoiets gezien en is geschokt. Hoewel donorbloed en -plasma vóór de transfusie worden gezuiverd, is dit niet voldoende om alle mRNA-componenten te verwijderen. Hij heeft het niet alleen over spike-eiwitten. “Maar ook grafeenoxide en niet-aangegeven anorganische bestanddelen in het vaccin die we in het bloed kunnen zien.” Hij heeft geen idee hoe men van deze anomalieën af kan komen, aldus Della Pietra.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Australië: 24.000 kinderen worden zonder ouderlijk toezicht in een stadion geïnjecteerd 


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: