December 10, 2022

De Canadese professor virusimmunologie Byram Bridle wil geen bloed van gevaccineerde mensen, zei hij in een interview met de Nieuw-Zeelandse organisatie Voices for Freedom. Uit onderzoek blijkt dat lipide nanodeeltjes die mRNA bevatten wel degelijk in het bloed terechtkomen, aldus Bridle.

De professor wees erop dat mensen onmiddellijk na de vaccinatie bloed kunnen doneren aan de Canadian Blood Services. Daarbij blijven de lipide nanodeeltjes langer in het bloed, bericht Uncutnews.ch.

Volgens Bridle moet onderscheid worden gemaakt tussen bloed van gevaccineerde en ongevaccineerde mensen. â€śZe moeten het labelen. Als ik een bloedtransfusie nodig heb, wil ik er zeker van zijn dat ik bloed krijg van iemand die deze producten niet heeft ontvangen.”

“Dit is heel gemakkelijk te onderzoeken,” merkte hij op. â€śWe kunnen gemakkelijk bepalen hoeveel er in omloop is en hoe lang het in omloop blijft. mRNA zou niet lang in het bloed moeten blijven, maar lipide nanodeeltjes kunnen langer in het bloed blijven,” zei hij.

De professor voegde eraan toe dat het spike-eiwit werd aangetroffen in immuuncellen die ontworpen zijn om het eiwit op te slokken en te gebruiken om andere delen van het immuunsysteem te activeren. Sommige van deze cellen, macrofagen genaamd, blijven tot drie maanden na de vaccinatie aan het spike-eiwit vastzitten, aldus Bridle.

“Het komt erop neer dat we een grote fout hebben gemaakt,” 

Eerder zei hij in het radioprogramma ON Point met Alex Pierson dat dit ernstige gevolgen heeft voor mensen die bloed geven en voor kinderen die borstvoeding krijgen. “Het komt erop neer dat we een grote fout hebben gemaakt,” zei hij.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: