December 12, 2022

Uit een nieuwe studie, gepubliceerd door onderzoekers in Xi’an, China, blijkt dat blootstelling van muizen aan een radiofrequentieveld van 4,9 GHz – een van de werkfrequenties van 5G-communicatie – leidt tot depressief gedrag, maar niet tot angstig gedrag of ruimtelijk geheugen. De muizen werden blootgesteld aan 21 dagen van een 4,9 GHz RF-veld, schrijft Rhoda Wilson.

De studie, “Effects of radiofrequency field from 5G communications on the spatial memory and emotionality in mice“, werd op 22 november 2022 gepubliceerd in het International Journal of Environmental Health Research.

Verder concludeerden de onderzoekers dat de blootstelling kon leiden tot pyroptose, een inflammatoire celdood die resulteerde in de verandering van de morfologie van de amygdala. Het aantal neuronen in de amygdala was aanzienlijk verminderd, wat “suggereerde dat de amygdala betrokken was bij 4,9 GHz RF geïnduceerde emotionele gedragsverandering.”

Limbic System: Amygdala, Neuroscience, revised 10 Oktober 2020

De Chinese onderzoekers presenteerden een andere studie, Narayanan et al. 2018, die ratten gedurende 28 dagen blootstelde aan 900 MHz straling – 1 uur/dag, SAR: 1,15 W/kg. Narayanan et al. vonden een afname van neuronen in de amygdala, wat overeenkwam met deze laatste studie.

“Dit type blootstelling aan 5G leidde tot hersenschade bij muizen. Het komt erop neer dat de veiligheid niet verzekerd is. Regeringen moeten de invoering van 5G stopzetten omdat het risico voor toekomstige generaties gewoonweg te groot is. We moeten niet doorgaan met het overhaast inzetten van nieuwe technologieën zonder de juiste veiligheidstests,” aldus Dr. Devra Davis, MPH President van Environmental Health Trust.

Voor lezers die zich geen zorgen maken over de resultaten van deze nieuwe studie: onderzoek had al jaren geleden vastgesteld dat blootstelling aan 5G-straling schadelijk is voor mensen. Sterker nog, sinds 2017 vragen artsen en wetenschappers om moratoria op aarde en in de ruimte vanwege biologische en ecologische gezondheidsrisico’s (zie HIERHIERHIERHIER) en de meerderheid van de wetenschappers is tegen de uitrol.

Vijf ‘samenzweringstheorieën’ die in 2021 werden bewaarheid

Environmental Health Trust: Dr. Hardell de meerderheid van de wetenschappers is tegen 5G totdat de veiligheid is aangetoond (4 min)

Opmerking: De videoclip hierboven is afkomstig van een lezing die Dr. Lennart Hardell, een professor in oncologie en kankerepidemiologie aan het Universitair Ziekenhuis in Orebro, Zweden, gaf in Tallinn, Estland, op 3 juni 2019. U kunt de volledige lezing van 71 minuten HIER bekijken.

In januari 2020 schreef Dr. Hardell een brief aan de president van de Zwitserse Bondsstaat waarin hij stelde dat evaluaties van deskundigen inzake gezondheidsrisico’s van radiofrequente elektromagnetische velden (“RF-EMF”) en 5G moeten worden uitgevoerd door deskundigen zonder belangenconflicten. De brief werd onderschreven door verschillende internationale deskundigen.

Dr. Hardell heeft verschillende papers gepubliceerd over deze belangenconflicten zoals “World Health Organisation, radiofrequency radiation and health – a hard nut to crack (Review)” gepubliceerd in het International Journal of Oncology en “Secret ties to industry and conflicting interests in cancer research” gepubliceerd in het American Journal of Industrial Medicine.

Sinds 2018 zijn er ook meldingen van mensen en dieren die symptomen en ziekten ervaren nadat 5G was geactiveerd (zie HIERHIERHIERHIERHIER).

Daarnaast hebben telecombestuurders in 2019 in het congres verklaard dat zij geen onafhankelijk wetenschappelijk bewijs hebben dat 5G veilig is. Meer recent hebben sommige onderzoekers ook gewaarschuwd dat de activering kan bijdragen aan Covid-19-infecties, evenals honderdduizenden, zo niet miljoenen sterfgevallen onder vogels.

Het bovenstaande artikel is overgenomen uit “Should You Care? New Study Reveals 5G Radiation Exposure Caused “depression-like behaviour” and “brain damage” in Mice” gepubliceerd door Activist Post.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Massale afname van insecten sinds 5G op het Griekse eiland is geactiveerd


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: