Dit zou enorme politieke gevolgen moeten hebben: MSN ZWIJGT Weer!

Rob Roos MEP: De COVID-mandaten waren gebaseerd op een leugen. Dit is een van de grootste schandalen van onze tijd. #Factcheckers liegen MSM zwijgt wederom bij de grootste leugen ooit. Schokkend en verontrustend!Uit officiële Nederlandse overheidsdocumenten blijkt dat de Nederlandse overheid ook zeer nauwe contacten onderhoudt met Facebook, Google en YouTube.

-Ontkrachting door factcheckers
-Alleen overheidsinformatie staat hoog bij google, onafhankelijke info onzichtbaar gemaakt.
-Berichten verwijderen
Enz

De meeste #FactCheckers worden waarschijnlijk betaald door de (#FBI, #CIA, #DOJ, #GeorgeSoros, #WEF) – gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat (#Propaganda, #MisInformation & #DisInformation) door het publiek worden geaccepteerd?
https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: