December 21, 2022

COVID-19 prikken veroorzaken bij mensen grote psychologische afwijkingen die de effecten weerspiegelen van mensen die een frontale lobotomie hebben ondergaan, zo waarschuwen onderzoekers, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Volgens verontrustend nieuw onderzoek lijden grote aantallen mensen die de prik hebben gekregen aan zowel fysiologische als psychologische veranderingen die deskundigen zorgen baren.

Discernreport.com meldt : Wat we WEL weten is dat er spike-eiwitten zijn gevonden in de hersenen van ten minste één vaccin-slachtoffer dat een autopsie heeft ondergaan. Het lijkt waarschijnlijk dat die ene gepubliceerde autopsie van iemand die stierf na de injecties waarbij de hersenen van het slachtoffer werden gecontroleerd geen geïsoleerd geval is. Komen de spike-eiwitten van de injecties, COVID-19 zelf, of beide, in onze hersenen terecht en veranderen ze onze persoonlijkheid? Een handvol analisten en artsen bespraken dit potentieel tijdens een recent interview.

Hier is een artikel van Ethan Huff op Natural News dat die discussie belicht, evenals de mogelijke redenen waarom sommigen deze dramatische persoonlijkheidsveranderingen waarnemen. Het is vermeldenswaardig dat ik na het lezen van het artikel mensen die ik ken en vertrouw, ben gaan vragen of ze ook een verandering hebben gemerkt. ALLEN hadden dat. De consensus was dat hun gevaccineerde vrienden en familie zich gedweeër gedroegen. Deze conclusie werd onafhankelijk getrokken; ik sprak met elk van hen afzonderlijk en ze hadden allemaal dezelfde basisreactie,. Ik bespreek het vandaag in de aflevering van The JD Rucker Show.

Megan Fox Live! YouTube Drama! Amber Turd Settles! Transgender Attack Breaking News!

mRNA COVID-19 Injecties veroorzaken bij sommige ontvangers drastische persoonlijkheidsveranderingen: WAAROM?

Vorige maand interviewde advocaat Dr. Reiner Fuellmich tijdens een sessie van de International Crimes Investigative Committee (ICIC) Professor Sucharit Bhakdi, Professor Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf, en Dr. Peter R. Breggin over de schadelijke effecten van mRNA “vaccinatie” voor covid. Een van de onderwerpen die zij bespraken is hoe de injecties de kleine haarvaten in de hersenen beschadigen, de bloed-hersenbarrière omzeilen en uitgebreide hersenschade veroorzaken die vaak resulteert in extreme persoonlijkheidsveranderingen.

Begrafenisondernemer vertelt wat hij ziet bij mensen die de injectie hebben genomen

Sommigen die de mRNA-injecties nemen, ondervinden uiteindelijk een gebroken wil, wat niet bepaald een normale bijwerking is van een “vaccin”. Wat doen deze dingen met mensen om hun hersenfuncties te veranderen? Dat was het onderwerp van de discussie, die u hieronder of op The Exposé volledig kunt bekijken.

Tijdens het interview legde Wolf uit hoe het “breken van de wil” na de injectie er in het echt uitziet, terwijl Breggin de verontrustende parallellen benadrukte tussen wat de mRNA-injecties met de hersenen doen en de effecten van een echte lobotomie.

Uit hun discussie wordt snel duidelijk dat de covid-injectiecampagne in feite een van de meest brute en wrede misdaden tegen de mensheid is die ooit is gepleegd – en dat allemaal in naam van de “volksgezondheid”.

Voorheen gezonde en levendige mensen zijn na de injectie “gedweeër” en vergeetachtig geworden, zegt Fuellmich

Een van de dingen die Fuellmich en zijn vrouw persoonlijk hebben opgemerkt, is dat serveersters in plaatselijke restaurants die ooit vol leven waren en zeer scherp en interactief, niet meer hun normale zelf zijn. Sommigen van hen vergeten voortdurend dingen en moeten terugkomen aan tafel, terwijl anderen nu “gedweeër” zijn, terwijl ze vroeger een sterke persoonlijkheid hadden.

Wolf legde uit dat zij dit ook heeft gemerkt. En er zijn redenen voor die volgens Bhakdi worden veroorzaakt door het doorbreken van de bloed-hersenbarrière en het binnendringen van mRNA in het hersenweefsel. En het plan, zo onthulde Bhakdi verder in verschillende presentaties die hij heeft gegeven, is om uiteindelijk alle “vaccins” mRNA te laten bevatten.

Chinezen zonder PCR-test slapen op straat: hun wordt de toegang tot hun woningen geweigerd

“Wat de mensen niet begrijpen is dat alle mRNA-vaccins gevaarlijk zijn en het leven gaan bedreigen,” vertelde Bhakdi het publiek. “Het maakt niet uit of het vaccin codeert voor het spike-eiwit, voor het mazelen-eiwit, voor de griep – het maakt niet uit. Waarom? Omdat het hele gevaar van het vaccin voortkomt uit het vermogen van het immuunsysteem om niet-zelf te herkennen.”

De schade die dit veroorzaakt aan het zenuwstelsel is iets dat tastbaar gemeten en waargenomen kan worden, en dat is wat de discussie benadrukt. Mensen die geprikt zijn, zijn zichzelf niet meer, en uiten in veel gevallen ongewone emoties die voorheen geen deel uitmaakten van wie ze waren vóór de injecties.

“Mensen, collega’s van mij nadat zij een injectie hadden gekregen, zijn veel dualistischer  in hun denken, veel rigider – en als je de structuur van de hersenen kent, is dat logisch,” legde Wolf verder uit over haar waarnemingen.

“Als het denken van mensen starder is en er schade is aan de neurale structuren, lijkt dat iets dat de moeite waard is om meer vragen over te stellen. Ik weet ook dat mensen veel bozer zijn, minder in staat om emoties te moduleren – meer oerreacties op provocatie. Mensen hebben ook gezegd dat de veranderingen affectief zijn – mensen die voorheen warm en aanhankelijk waren, zijn koud geworden, afstandelijk of sluiten andere mensen buiten.”

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: