December 30, 2022

Deze week ging een video viraal waarin het falende hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie, Tedros Adhanom Ghebreyesus, spreekt over het vaccineren van kinderen, bericht Jim Hoft.

In de video vertelt Tedros aan internationale gezondheidsdeskundigen dat landen COVID boostervaccins gebruiken om kinderen te doden.

Tedros Ghebreyesus:

“Als het gebruikt gaat worden, is het beter om ons te richten op de groepen die risico lopen op ernstige ziekten en overlijden, in plaats van hoe we zien dat sommige landen boosters gebruiken om kinderen te doden, wat niet juist is.”

Om een vreemde reden berichtten de nepnieuws mainstream media hier niet over. De media negeerden deze schokkende verklaring volledig.

Wat is de reden hiervoor?

Sinds april 2020 is het duidelijk dat het COVID-19 virus zelden of nooit ernstige complicaties veroorzaakt bij kinderen. Toch hebben Big Pharma en Dr. Fauci de experimentele vaccins opgedrongen aan gezonde kinderen over de hele wereld. Tegenwoordig lijden duizenden kinderen aan ernstige hartproblemen nadat zij het vaccin hebben gekregen.

De nep-factcheckers reageerden snel.

Reuters heeft de verklaring van Tedros volledig herschreven om het geven van het COVID-vaccin aan kinderen te verdedigen.

Dit zijn geen goede mensen.

Een video waarin het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie, Tedros Adhanom Ghebreyesus, spreekt over het prioriteren van vaccinatie-inspanningen voor armere landen en meer kwetsbare bevolkingsgroepen boven het geven van boosterprikken aan kinderen is online verkeerd begrepen.

Sommige gebruikers van sociale media hebben naar de clip verwezen om ten onrechte te beweren dat hij “toegaf” of “onthulde” dat COVID-19 boosterprikken worden gebruikt “om kinderen te doden”.

Hoewel de online uitgelichte scène authentiek is, hebben gebruikers zijn boodschap verkeerd geïnterpreteerd. Een woordvoerder van de WHO vertelde Reuters dat de zin het resultaat was van een verspreking.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: