Januari 2, 2023

Na twee jaar van volledige controle over de Covid-vaccin” narratieven en de mensen te hebben wijsgemaakt dat ze “veilig en effectief” waren, is er de laatste tijd een lawine van nieuws naar buiten gekomen die meer mensen ertoe aanzet vragen te stellen. Terwijl de meeste “normies” nog steeds in het duister tasten omdat ze hun nieuws van de bedrijfsmedia krijgen, wordt een klein maar groeiend aantal van hen wakker dat ze zijn bedrogen, schrijft JD Rucker.

Hoewel er nog een lange weg te gaan is tussen mensen vragen laten stellen en hen doen geloven dat dit een wereldwijde ontvolkings- en controleagenda is, is het tussentijdse doel om hen te doen stoppen met het nemen van meer prikken een waardige prestatie. Daarom plaatsen wij voortdurend artikelen en maken wij video’s om mensen de munitie te geven die zij nodig hebben om meer mensen tot inzicht te brengen. We moeten zoveel mogelijk “vaccin red pills” uitdelen.

Helaas weten de powers-that-be dat ze de controle over de narratieven aan het verliezen zijn, dus we verwachten dat ze in 2023 met hand en tand zullen terugvechten. Zij zullen propaganda en censuur blijven gebruiken via de mainstream media en Big Tech, maar zij beseffen dat zij zelfs op die gecontroleerde plaatsen voor problemen komen te staan. Daarom zijn ze bezig met drie varianten van hun huidige strategie om de zwendel zo lang mogelijk vol te houden.

Het is belangrijk op te merken dat ze weten dat ze uiteindelijk gepakt zullen worden. Dat is geen zorg voor hen, want hun doel om zoveel mogelijk mannen, vrouwen en kinderen zo vaak mogelijk te laten prikken, kan niet worden teruggedraaid doordat de waarheid aan het licht komt. Het feit dat iemand zich ervan bewust wordt dat de prikken schadelijk voor hem zijn, betekent niet dat hij zich kan laten “onvaccineren”. De machthebbers weten dat ze de waarheid niet eeuwig kunnen verbergen, dus werken ze eraan om de waarheid te ondermijnen en te verdraaien op manieren die hun doelen zullen blijven dienen, zelfs nadat de massa eindelijk wakker wordt.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Zieke kinderen blijven toestromen naar spoedeisende hulp in Canada: “Het lijkt wel een horrorfilm”

De eerste stap is al gezet. In plaats van te ontkennen dat het immuunsysteem van mensen verzwakt en dat velen plotseling sterven zonder duidelijke verklaring, erkennen ze de sterfgevallen, maar geven ze alternatieve redenen… Zo bracht de American Heart Association afgelopen augustus een “studie” uit waarin werd beweerd dat het toegenomen aantal gevallen van myocarditis bij kinderen te wijten is aan Covid-19 zelf en niet aan de vaccins. Het is een uiterst oneerlijk rapport van de AHA om meerdere redenen, waarvan niet de minste is dat als iemand is geprikt EN Covid heeft gehad, die Myocarditisgevallen worden geteld als veroorzaakt door Covid. Dan is er nog het feit dat Myocarditis-gevallen die meer dan 28 dagen na de prik werden ontdekt, niet worden meegeteld. Dus als iemand wordt geprikt en Myocarditis krijgt, maar de diagnose pas een maand of langer later wordt gesteld, wordt dit niet toegeschreven aan de prikken. Dat is slechts een van de vele voorbeelden van hoe men de feiten probeert te verdraaien om de prikken minder erg te laten lijken dan ze in werkelijkheid zijn.

De tweede stap wordt nu gezet. In tegenstelling tot de dagen vóór de Covid-prik, toen alles werd toegeschreven aan Covid (weet u nog dat de griep zogenaamd verdween?), gooien ze er nu allerlei ziekten uit om de mensen uit balans te houden. Men zou kunnen aanvoeren dat dit hun zaak schaadt, omdat het een duidelijke aanwijzing is dat het immuunsysteem van tientallen miljoenen Amerikanen is verzwakt, maar de machthebbers rekenen erop dat de mensen niet 2 plus 2 bij elkaar optellen. Dit zal worden geholpen door de bedrijfsmedia die opzettelijk de onderliggende oorzaken zullen blijven negeren en iedereen gericht zullen houden op de pieken in het aantal gevallen van RSV, keelontsteking, mazelen, griep en nieuwe varianten van Covid-19.

De laatste stap, wanneer alle andere maatregelen beginnen te mislukken en de mensen antwoorden beginnen te eisen op de vraag waarom de vaccins mensen lijken te doden, is om Donald Trump en operatie Warp Speed de schuld te geven. De basis voor deze fase van het plan is al gelegd met nieuwsberichten die al wekenlang de ronde doen dat eventuele tekortkomingen van de vaccins te wijten zijn aan de haast waarmee ze voor de verkiezingen van 2020 op de markt worden gebracht. Op dit punt zullen Trump-aanhangers zich naar de commentaren haasten om hem te verdedigen alsof ik hem aanval, maar ik ben slechts de boodschapper. De machthebbers zijn degenen die zich vastleggen op hun plannen.

Verschrikking! Californische ambtenaren dwingen huilende mentaal gehandicapten om COVID vaccinaties te krijgen

Het onderstaande artikel van Mac Slavo op SHTF Plan beschrijft in detail wat we vandaag zien gebeuren. Dit is het soort informatie dat wij zo snel mogelijk aan onze “normies” vrienden moeten doorgeven voordat zij de volgende booster halen.

Vertrouwelijke Pfizer en overheidsdocumenten bevestigen ADE, VAED en AIDS van Covid-prikken

Documenten die de heersende klasse vertrouwelijk probeerde te houden, bevestigen dat ADE (Antilichaam-afhankelijke verbetering), VAED (Vaccin-Associated Enhanced Disease) en AIDS (Acquired Immunodeficiency Syndrome) veel voorkomende gevolgen zijn na COVID-19 injecties. Deze ziekten treden vaak maanden na de injecties op.

AIDS is bijzonder alarmerend, omdat het bij een verontrustend aantal ontvangers slechts vijf maanden na hun eerste injecties optreedt.

Antilichaamafhankelijke verbetering (ADE) en Vaccin-Associated Enhanced Disease (VAED) zijn ernstige bijwerkingen die kunnen optreden na vaccinatie. ADE en VAED kunnen optreden wanneer iemand wordt blootgesteld aan een ziekteverwekker, zoals het vermeende Covid-19-virus, nadat hij een vaccin heeft gekregen dat geen volledige immuniteit biedt.

In deze gevallen kunnen de door het vaccin opgewekte antilichamen het vermogen van de ziekteverwekker om cellen te infecteren juist versterken, wat leidt tot een ernstigere ziekte dan wanneer de persoon het vaccin niet had gekregen. Wanneer een vaccin ADE of VAED veroorzaakt, kan dit aanzienlijke gevolgen hebben voor de volksgezondheid. Eerst en vooral kunnen personen die het vaccin krijgen en een ADE of VAE ontwikkelen, lijden aan ernstige ziekte en in sommige gevallen zelfs overlijden. – The Daily Exposé

Een voorbeeld van een bacteriële infectie die mogelijk kan verergeren door ADE of VAE is een streptococcus A (strep A) infectie. Strep A is een soort bacterie die een groot aantal ziekten kan veroorzaken, waaronder keelpijn, longontsteking en sepsis. U hebt waarschijnlijk in het nieuws gezien dat kinderen deze winter sterven aan een Strep A-infectie.

Tirannie in opmars

Uit overheidsdocumenten blijkt dat de COVID-19-injectie de meest waarschijnlijke oorzaak is van al deze ziekten.

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) probeerde het vrijgeven van de veiligheidsgegevens van het COVID-19-vaccin van Pfizer 75 jaar uit te stellen, ondanks het feit dat de injectie na slechts 108 dagen veiligheidsbeoordeling op 11 december 2020 werd goedgekeurd. De FDA zei oorspronkelijk dat ze bereid waren om 500 pagina’s per maand vrij te geven in antwoord op het Freedom of Information (FOI) verzoek dat namens Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT) was ingediend om de veiligheidsgegevens op te vragen.

In plaats daarvan beval federale rechter Mark Pittman hen begin januari 2022 om 55.000 pagina’s per maand vrij te geven. Eind januari gaven ze 12.000 pagina’s vrij. Sindsdien heeft PHMPT alle documenten op zijn website geplaatst. – The Daily Exposé

Een van de documenten in de laatste datadump is “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf“. Tabel 5, te vinden op pagina 11 van het document toont een “Belangrijk Potentieel Risico”, en dat risico wordt vermeld als “Vaccin-Associated Enhanced Disease (VAED), inclusief Vaccin-Associated Enhanced Reporatory Disease (VAERD)”.

Dit bewijs werd gepubliceerd door The Daily Expose en is nogal vernietigend, en huiveringwekkend voor degenen die deze injecties hebben genomen of ze aan hun eigen kinderen hebben gegeven. Deze documenten zouden een verklaring kunnen bieden voor de gevallen van SADS of sudden adult death syndrome, evenals voor al diegenen die “plotseling zijn gestorven” in het afgelopen jaar sinds deze injecties met kracht zijn uitgerold.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: