Januari 2, 2023

Er zijn opnames opgedoken van een interview dat miljardair Bill Gates in 2020 deed met CBS News over de “pandemie”. Norah O’Donnell wees erop dat de bijwerkingen van het Moderna-vaccin zorgwekkend zijn.

Na de tweede dosis ondervond ten minste 80 procent van de proefpersonen systemische bijwerkingen, variërend van ernstige rillingen tot koorts, aldus O’Donnell. Zij vroeg Gates of deze vaccins veilig waren, bericht Uncut.news.

Hij antwoordde dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) de zaak “grondig zou onderzoeken”. De bijwerkingen zijn “niet super ernstig”, stamelde Gates. “Ze veroorzaakten geen blijvende gezondheidsproblemen. Moderna moest een vrij hoge dosis toedienen om antilichamen te induceren.”

O’Donnell benadrukte dat al degenen die hoge doses kregen bijwerkingen ondervonden. Gates, die veel “eh” zei en onrustig in zijn stoel schoof, herhaalde dat het niet al te serieus was. “Het was gewoon super pijnlijk,” zei hij.

“We moeten ervoor zorgen dat er geen ernstige bijwerkingen zijn,” lachte hij. “Ik verwacht dat de FDA dit ondanks de druk in de gaten zal houden.”

Gates werd ook gevraagd hoeveel doses er nodig zijn. “Het lijkt erop dat geen enkel vaccin werkt na één dosis, zoals we aanvankelijk hadden gehoopt. Wij hopen dat twee doses voldoende zijn, hoewel oudere mensen soms meer nodig hebben.”

Must see!!!
https://youtube.com/clip/UgkxrFyvBLAAaQiIs1XQzi-oZv5hsZ-8LuYu

https://t.me/TLF_TELEGRAM_ThelovefactoryBron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: