Januari 4, 2023

Uitgelichte afbeelding: Japanse premier Fumio Kishida (rechts). Bron: Japanse premier ontmoet Pfizer-baas om boosterdistributie te versnellen te midden van Omicron-vrees

In 2020, tijdens de “pandemie”, had Japan minder sterfgevallen door alle oorzaken dan in alle voorgaande 9 jaren.

Op 1 december 2021 begon Japan met de toediening van de derde dosis, of “booster prikken”, van Pfizer-BioNTech. Eind 2022 was 83% van de Japanse bevolking “volledig gevaccineerd”.

In 2022 kende Japan het hoogste aantal sterfgevallen in 11 jaar. Het aantal oversterftesterfgevallen was ongeveer vier keer zo hoog als in de jaren 2017, 2018, 2019 en 2021.

Joel Smalley belichtte het seizoensgebonden tekort en het sterfteoverschot in Japan voor de jaren 2011 tot 2022. “Logische analyse en het scheermes van Occam geven aan dat het mRNA-experiment gepaard gaat met een aanzienlijk verlies aan levens,” schreef hij.

Sterfte in Japan 2010 tot 2022 – het resultaat van massale naleving

Japan is een volgzame natie van mensen, met ver bovengemiddelde covid “vaccinatie”-percentages in vergelijking met de rest van de wereld en de rest van Azië.

Maar het is vreemd dat ze zo ijverig meegaand zijn om zichzelf te “beschermen” tegen een ziekte die absoluut geen dodelijke gevolgen heeft.

In feite, zoals duidelijk te zien is in figuur 2, had Japan onmiddellijk na de covid-“epidemie” in 2020, de meest significante periode van seizoensgebonden tekort in tien jaar in termen van sterfte na geen enkele oversterfte.

En toch, in de nasleep van het massale mRNA-experiment (om hen te beschermen tegen een virus/ziekte waartegen ze geen bescherming nodig hadden), hebben ze sindsdien een hoger seizoensoverschot en een lager seizoentekort gekend.

In 2020, het jaar van de covid-“epidemie”, had Japan de laagste “super oversterfte”1 sterfte in tien jaar (figuur 3). Wat een epidemie, hè?

Covid “negatieve” patiënten overstelpen ziekenhuizen, precies zoals voorspeld met Antilichaam Afhankelijke Versterking

In 2021, toen het mRNA-experiment begon, keert de “super oversterfte” terug naar de gebruikelijke omvang.

In 2022 is het twee tot drie keer hoger dan normaal…

Het is een vergelijkbaar beeld wanneer we kijken naar “seizoensgebonden excessen”2 (figuur 4).

Misschien wel het meest alarmerend (tenzij u een openbaar ambt bekleedt) is de dramatische stijging van de “baseline” of het niveau van de “seizoensgebonden tekortsterfte”3 (figuur 5).

Vóór de “vaccinatiecampagne” bedroeg de seizoensgebonden oversterfte gemiddeld iets meer dan 45.000. In 2022 was dat slechts 17.000,4 waarbij zowel 2021 als 2022 de enige twee jaren zijn sinds 2011 met een uitgangswaarde die hoger ligt dan de lage trend5.

Wat het ” netto-deficit “6 (figuur 6) betreft, is er in 2022 opnieuw sprake van een aanzienlijke stijging boven het normale niveau, ongeveer vier keer zo hoog als de afgelopen jaren, nadat 2020 (het jaar van de covid-“epidemie”) de recente trend had doorbroken en aanzienlijk lager uitviel.

Dus na een jaar van sterfte onder het normale niveau, gemeten zowel in termen van seizoensgebonden overschrijding als basislijn tijdens de vermeende epidemie, beleeft Japan nu de slechtste sterftecijfers van de laatste tijd.

Brongegevens: Ministry of Health, Labour and Welfare of Japan

Referenties:

1 “Super oversterfte” wordt gedefinieerd als sterfgevallen die meer dan 1 standaarddeviatie boven de trend van 10 jaar tot het begin van de covid-“epidemie” liggen.
2 ” Seizoensgebonden oversterfte” wordt gedefinieerd als alle sterfgevallen die boven de trendlijn liggen. De sterfte in Japan volgt een duidelijk seizoensgebonden patroon, met altijd een piek eind januari/begin februari (met als opmerkelijke uitzondering maart 2011).
3 “Sterfte door seizoensgebonden tekorten” wordt gedefinieerd als sterfgevallen die onder de trendlijn liggen. De “basislijn” wordt elk jaar vastgesteld als het dieptepunt, dat bijna altijd midden juli is.
4 Voor de rekenaars: dat is een 3-sigma gebeurtenis, d.w.z. 1 op 100 kans op toeval.
5 De trend wordt vastgesteld op +/- 1 standaarddeviatie.
6 “Netto tekort” wordt gedefinieerd als de som van het seizoensoverschot en het seizoentekort.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Dit is waarom miljoenen nog steeds geloven in de absurde COVID leugens


Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: