Januari 7, 2023

Als u uw vijanden niet vernietigt, komt dat omdat u veroverd en geassimileerd bent, u heeft niet eens een idee wie uw vijanden zijn. U bent gehersenspoeld om te geloven dat u uw eigen vijand bent, en u bent tegen uzelf opgezet. De vijand lacht u uit terwijl u uzelf aan stukken scheurt. Dat is de meest effectieve oorlogsvoering die een vijand op zijn vijanden kan loslaten: hen in verwarring brengen.” ~ Bangambiki Habyarimana, Parels van de Eeuwigheid

Dit moet een ‘hier gaan we weer’ moment zijn, want de wederopstanding van een reeds nep ‘virus pandemie’, waarvan enige tijd geleden werd gezegd dat deze relatief voorbij was, steekt opnieuw de kop op. Het wordt gepropageerd als de zoveelste “variant” van iets dat nooit heeft bestaan; iets dat nu zogenaamd een andere, nog dodelijker stam is van deze denkbeeldige vijand. Dit is een truc die alleen een meester-illusionist (of psychopaat) kan uitvoeren, schrijft Gary D. Barnett.

Wat is deze nieuwe en opgevoerde, mensheid-bedreigende fantasie, zult u zich afvragen? Het heet, volgens de volledig gecontroleerde nep mainstream media, de meer geavanceerde uitloper van een van de beweerde ‘varianten’ van een niet-bestaand ‘virus’ genaamd ‘covid-19’. De vernieuwde versie heet nu de XBB 1.5, een vermeende subvariant van de covid-19 omicron-variant, die vooral het noordoosten van de VS aanvalt.

Deze zogenaamde subvariant is eigenlijk gewoon een van de vele subplots die bedoeld zijn om de onwetende en laffe schapen, het Westerse publiek, de stuipen op het lijf te jagen. Hopelijk wordt dit gezien als belachelijk zoals het werkelijk is, in plaats van opnieuw geloofd te worden door alle tv- en smartphone-kijkende sukkels.

Zoals te verwachten viel, wordt dit geweten aan de feestdagen, een tijd waarin families en vrienden samenkomen om zich als echte mensen te gedragen, en dat is wel het laatste wat de controleurs van de heersende klasse willen zien gebeuren. Mijn god, hoe kunnen mensen van elkaar houden en elkaars gezelschap opzoeken als de staat hen opdraagt alle aspecten van het normale leven op te geven vanwege een door de staat gefabriceerde nep “noodsituatie”? We waren getuige van bedrieglijke propaganda over een nep “virus” vanaf 2020, en daarna. Aanvankelijk werd dit aangeduid met geografische of landnamen, vandaar het “China-virus”, enz. Toen werden meer fictieve “wetenschappelijke” namen gepresenteerd, zoals SARS CoV-2, of covid-19, en deze namen werden vervangen door Griekse namen, en nu hebben we de gloednieuwe classificaties waarvan wordt beweerd dat ze verband houden met genetische, op mutatie gebaseerde, of “afstammings”-termen, die opnieuw moeten worden gewijzigd in een meer standaard nomenclatuur zoals die wordt gehanteerd door de Werelddodenorganisatie.

Zijn we te hard voor de schapen?

Deze verzonnen versie van een “virus”-mutatie, die naar verluidt is voortgekomen uit een andere mislukte en bedrieglijke variantzwendel genaamd omicron subvariant XBB, één in een lange rij van dergelijke onzinnige rotzooi, is nu slechts de nieuwste waanzinnige “virus”-onzin. Er werd meteen gezegd dat het 41% uitmaakt van alle gevallen in de laatste week van december, en ongeveer 75% van alle gevallen in New England. Hoe handig voor de technocraten wier enige wens is de hele mensheid over te nemen.

De zogenaamde “zorg” van de criminele WHO en CDC is “hoe overdraagbaar het is”, en hoeveel meer mensen de giftige en vele malen fatale biowapeninjectie “boosters” moeten krijgen. De oproep is natuurlijk om zoveel mogelijk mensen nog een dodelijke injectie te geven. Deze zogenaamde nieuwe stam zou zich voordoen net nu het frauduleuze “respiratoir syncytieel virus” (RSV) en de griep in de VS en Canada afkoelen. Dit moet wel “toevallig” zijn.

Verklaringen zoals dat sommige ziekenhuizen overspoeld worden met nieuwe patiënten, dat het aantal gevallen toeneemt, dat de ouderen het meest getroffen zijn, dat de overdracht van de een op de ander versterkt wordt en dat er meer injecties nodig zijn, zijn gewoon dezelfde leugens die de afgelopen drie jaar zijn verspreid. In sommige gebieden, vooral in het beoogde noordoosten, wordt opnieuw benadrukt dat het maskeren van de samenleving op openbare plaatsen noodzakelijk is. Voor zover ik kan nagaan is dit allemaal gericht op een voortdurende beoordeling van de goedgelovigheid en meegaandheid van de gedupeerde Westerse bevolking. Terwijl nieuwe “virus”-claims en andere bedreigingen elkaar blijven opvolgen, blijven velen dankbaar gehoorzamen, maar velen accepteren deze propaganda niet zo snel. Wat dit natuurlijk betekent, is dat deze test van de staat zal leiden tot meer bangmakerijtechnieken, of meer dreigende valse vlaggen of “noodtoestand”-verklaringen, om de angst van het publiek te vergroten en zo de kudde te kunnen vasthouden.

Schokkende COVID-gegevens uit Israël

Hoewel de dreiging van de ene “variant” na de andere niet meer werkt als het grootste gevaar voor de mensheid, zullen deze leugens doorgaan totdat een andere boeman deze kan vervangen, en het zal een andere intimiderende en emotionele chantage van de psyche van de massa zijn. Op een gegeven moment zal de “Kraken” van alle bedreigingen centraal staan, en dat zal het spookbeeld zijn van de door de mens veroorzaakte “klimaatverandering” als het einde van de mensheid, tenzij de machthebbers de leiding nemen over alles op aarde om de mensheid te redden.

Voordat het eindspel van de Staat kan worden volbracht, moet de economische ineenstorting en de huidige geldvernietiging plaatsvinden. Dit betekent het einde van contant geld, het einde van het huidige fiatgeldsysteem zoals het nu bestaat, en de effectieve en werkende creatie van een allesverslindende digitale orde. Dit is het moment waarop de georganiseerde CBDC-regeling (Central Bank Digital Currency) het nieuwe gecontroleerde monetaire beleid van de wereld zal worden, en een die het totale toezicht op en gebruik van geld mogelijk zal maken. Het zal daarom het controlerende element zijn over de meeste mensen. Om dit het primaire wereldsysteem te laten worden, moeten opsporing, tracering, beperking van verkeer, agressief sociaal krediettoezicht en gedwongen gehoorzaamheid in gang zijn gezet. Deze dingen worden agressief nagestreefd, en deze drang naar totalitaire controle zal niet ophouden zolang de massa onverschillig blijft voor de werkelijkheid.

Vergeet nooit dat er elke dag meer subplots, “virus”-onzin, noodsituaties en conflicten zullen ontstaan; dit is bedoeld om de aandacht en het denken voortdurend te verwarren, angst aan te jagen, zodat de psychologische mentaliteit van degenen die worden klaargestoomd voor massaslavernij kan worden gemanipuleerd en geconsumeerd. Degenen die worden klaargestoomd zijn jullie allemaal, dus doe een stap terug, denk onafhankelijk, en negeer bijna alles wat uit de mond komt van alle politici, bedrijfsleiders, banksystemen, medische en farmaceutische hoeren, idiote beroemdheden, de hele mainstream media, en alle andere gecontroleerde oppositiekrachten in de alternatieve media ook. Vertrouw alleen op uw eigen gezond verstand, intelligentie en feiten die u zelf kunt verifiëren. Dit is een noodzakelijke stap in de richting die nodig is om echte vrijheid te bereiken.

“Gezondheidspaspoort als vernedering” – Filosoof waarschuwt “Er suddert een burgeroorlog in Frankrijk”

“Elk verslag is vernietigd of vervalst, elk boek is herschreven, elke foto is opnieuw geschilderd, elk standbeeld en elk straatgebouw is hernoemd, elke datum is gewijzigd. En dit proces gaat dag na dag en minuut na minuut door. De geschiedenis staat stil. Niets bestaat behalve een eindeloos heden waarin de Partij altijd gelijk heeft.” ~ George Orwell, 1984 ~ H. G. Wells, De nieuwe wereldorde (1940)

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: