Januari 6, 2023

Berichten uit de eerste hand uit het Verenigd Koninkrijk, Californië, Florida, Australië, Canada, Duitsland en elders over de rampzalige gevolgen van slimme meters voor de gezondheid van mensen, hun huisdieren en de plaatselijke fauna, en over de negatieve invloed ervan op het leven van hele gemeenschappen.

Vijf weken geleden vroeg ik mensen een e-mail te sturen naar de New Mexico Public Regulation Commission (PRC) over hun ervaringen met slimme meters. Vanuit de hele wereld stroomden hartverscheurende getuigenissen binnen. Verhalen over rampzalige gevolgen voor de gezondheid en het leven van volwassenen, kinderen, ouderen, huisdieren, boerderijdieren, vogels, wilde dieren, insecten, wormen, planten, buren, werknemers en hele gemeenschappen, schrijft Arthur Firstenberg.

Hieronder vindt u uittreksels en samenvattingen van enkele van de 271 getuigenissen die op de openbare commentaarpagina van de website van de PRC zijn geplaatst. Als u verhalen hebt die u wilt toevoegen en u hebt ze nog niet naar de PRC gestuurd, mail ze dan naar: New Mexico PRC <mailto:prc.records@prc.nm.gov>. Schrijf in de onderwerpregel “Case No. 22-00058-UT”. Stuur ook een kopie naar mij op Arthur@cellphonetaskforce.org. We hebben alle hulp nodig die we kunnen krijgen om New Mexico te behouden als toevluchtsoord tegen slimme meters, en als voorbeeld voor de wereld.

Jennifer Andree is een inwoonster van New Mexico die ernstig gewond raakte door een slimme meter “die mijn leven volledig heeft verwoest”. Ze is verpleegster en veteraan en wist niets van slimme meters totdat ze erdoor gewond raakte. Dit gebeurde op Kirtland Air Force Base in New Mexico. “Drie en een halve maand lang,” schrijft ze, sliep ze met haar hoofd op ongeveer een meter afstand aan de andere kant van een muur van een elektrisch paneel met twee slimme meters. “Alles wat elektrische stroom draagt of straling uitzendt” veroorzaakt nu hoofdpijn, hersenmist en inwendige branderigheid. “Ik kan het leven in een stedelijke omgeving niet langer verdragen,” schrijft ze, “dus ben ik verhuisd naar South Dakota, naar een schonere omgeving op het platteland. Vanwege de schade waaraan ik ben blootgesteld, ben ik gescheiden van mijn familie, wat heeft bijgedragen aan mijn lijden… Ik heb een verpleegvergunning, maar kan niet langer mijn beroep uitoefenen.”

Maryann McCabe schrijft vanuit het Verenigd Koninkrijk: “Vanaf het moment dat [de slimme meter] werd aangezet, kon ik niet rondlopen in mijn flat, kon ik geen e-mail schrijven, kon ik niet nadenken en kon ik niet slapen. Het was een absolute nachtmerrie totdat hij werd uitgeschakeld.”

Harriet Greene, uit New Mexico, schrijft: “Ik kon me afmelden en mijn oude meter houden. Iedereen die ik spreek die gedwongen werd om slimme meters te accepteren heeft geklaagd over talloze effecten.”

Lauren Bond schrijft: “Er werden slimme meters geïnstalleerd in mijn gebouw, en de straling die ze uitzenden in de appartementen zorgt bij mij voor een constante brandende pijn op mijn huid.”

Jeanne Thompson schrijft vanuit Californië: “Mijn moeder stierf aan een enorme hersentumor veroorzaakt door een rij van zes slimme meters buiten haar flat, op de muur waar het hoofd van haar bed stond. We ontdekten dit nadat ze al overleden was. U kunt zich mijn schok en afschuw voorstellen bij dat besef.”

Dr. Linda Thomas schrijft: “Ik heb verschrikkelijke kwalen gezien bij volwassenen en kinderen als gevolg van de installatie van slimme meters in mijn omgeving. Deze omvatten afwezigheidsaanvallen bij een 2-jarig jongetje en chronische vermoeidheid en fibromyalgie bij zijn moeder.”

Mario Desira schrijft vanuit Malta: “In 2017 vloog mijn elektriciteitsmeter in brand en veroorzaakte bijna een huisbrand. Gelukkig was ik thuis en greep ik in voordat er iets ergers gebeurde.”

Persephone Maywald schrijft vanuit Californië dat bij haar een paar maanden na de installatie van een slimme meter de ziekte van Parkinson werd vermoed en dat ze later de meter liet vervangen en binnen een paar weken al haar symptomen verdwenen.

Simone St. Clare schrijft vanuit Californië dat er sinds de installatie van een slimme meter bijna geen kolibries meer op haar voederhuisjes zitten en dat het aantal rupsen in haar tuin is afgenomen.

Deirdre Novella schrijft vanuit New York dat haar haar begon uit te vallen binnen een paar maanden na de installatie van een slimme meter op haar werk, dat bij haar leukemie werd vastgesteld en dat ze een levenslange allergie voor elektriciteit ontwikkelde.

Sheila Reavill, die werkt als specialist elektromagnetische straling (“EMRS”) in Georgia, schrijft dat nadat slimme meters waren geïnstalleerd, “de signatuur van de slimme meter die ik [op haar radiofrequentiemeter] in mijn slaapkamer registreerde, precies op de tijdstippen dat ik ’s nachts wakker word”; dat haar buurvrouw en de dochter van haar buurvrouw elke nacht op precies dezelfde tijd wakker worden; dat haar border collie huidproblemen begon te krijgen en ook op precies dezelfde tijd jankend wakker werd; en dat zij en haar hond allebei op diezelfde tijd wakker worden met diarree.

EMF- en RF-straling is een groeiend gezondheidsrisico, de uitrol van 5G moet gestopt worden

Rebeca Randle schrijft vanuit Californië dat ze niet kon slapen toen ze een slimme meter had en dat er geen vogels waren; en dat toen de slimme meter werd verwijderd, de vogels terugkwamen.

Robert Workman, een EMRS in Missouri, schrijft: “Ik heb letsel door draadloze straling bevestigd en de slimme meter lijkt voor mij en mijn klanten het schadelijkst te zijn. Zodra de elektronische meter ITRON is verwijderd, reageren veel van mijn cliënten onmiddellijk op een verbeterde gezondheid. Deze meter is voor mijzelf en anderen in St Louis een marteling geweest, het is mijn professionele mening dat deze meter al het biologische leven doodt.”

Gezondheidsdeskundige Diane Peterson schrijft vanuit Californië dat “Voor de meerderheid [van de mensen] geldt dat ze plotseling symptomen ontwikkelden en pas later ontdekten dat de symptomen onmiddellijk begonnen nadat de slimme meter was geïnstalleerd.”

Sema Kelly schrijft: “De buurvrouw van mijn vriendin heeft een slimme meter laten plaatsen. Ze wist niet dat die zulke gevaren inhield, maar ontdekte al snel dat haar kippen in de tuin enorme tumoren hadden die op hun keel en lichaam groeiden. De eieren die ze legden hadden vreemde vormen en kleuren, en de kippen leken moe, wat vóór de installatie van de slimme meters nog nooit was voorgekomen.”

Andre Fayolle schrijft dat een slimme meter zijn gezin hoofdpijn bezorgde, de dieren, vogels en insecten deed verdwijnen en een brand veroorzaakte die zijn huis in de as legde.

Karen Crenshaw schrijft vanuit Californië dat zij niet op de hoogte was van de gevaren van slimme meters totdat een Itron slimme meter in haar huis werd geïnstalleerd, waarna zij ’s nachts elk uur abrupt wakker werd, onaangename oorsuizingen kreeg, hoge oorsuizingen kreeg en druk op haar borst voelde.

Annette Lillig schrijft vanuit het Verenigd Koninkrijk: “Iedereen die ik ken die [een slimme meter heeft] heeft er negatieve gevolgen van ondervonden.”

Beverly Jennings schrijft: “In Capitola, CA is een hele bank met slimme meters in vlammen opgegaan en een brand begonnen en een appartementencomplex afgebrand.”

Margaretha Tierney schrijft vanuit Australië dat ze twee weken na de installatie van een slimme meter ziek werd en vijf jaar lang ziek bleef tot ze de meter uit haar huis liet verwijderen.

Sarah Wild schrijft dat ze hartkloppingen, hoofdpijn en paniek had totdat haar slimme meter werd verwijderd. Ze schrijft dat haar 80-jarige buurman “binnen 6 maanden na de installatie van een slimme meter van een uiterst levendige, actieve en naar buiten gerichte persoon naar een strompelende en vergeetachtige persoon ging” en binnen 18 maanden overleed.

Dino DeBenetti schrijft vanuit Ontario, Canada dat na de installatie van een slimme meter de gezondheid en het gedrag van zijn vrouw verslechterden, wat resulteerde in hun scheiding. Hij schrijft ook dat hij sinds de installatie van de meter twee keer heeft geprobeerd vruchtbare kippeneieren uit te broeden in een broedmachine in zijn huis, telkens met meer dan 20 vruchtbare eieren, en dat er geen enkel ei uitkwam.

Karen Blomquist schrijft vanuit Californië dat toen bij haar thuis slimme meters werden geïnstalleerd, zij schade aan haar binnenoor, slapeloosheid, angst, non-stop hartkloppingen en migraine kreeg, en na twee maanden haar huis ontvluchtte om haar leven te redden. Ze meldt ook dat haar huisdieren allemaal kanker kregen en zijn overleden.

Tina Cada schrijft vanuit Florida dat ze weliswaar heeft afgezien van een slimme meter in haar eigen huis, maar dat “op de dag dat ze [in haar buurt] werden geïnstalleerd, ik naar buiten liep en geen idee had waar ik was. Ik had de ergste vorm van desoriëntatie. Deze reactie bleef aanhouden en duurde de eerste paar maanden.” Ze meldt duizelingen die aanhouden, en een constante droge mond, dat haar tienerzoon een droge mond heeft, hoofdpijn en slaapstoornissen, dat de hond van haar buurman plotseling kanker kreeg en stierf nadat de slimme meters waren geïnstalleerd, dat haar kat zich anders begon te gedragen, en dat alle vleermuizen verdwenen.

Laurie Grams schrijft vanuit Texas dat ze in een appartementencomplex woont en dus niet kon kiezen voor een uitzondering, en dat ze slaapproblemen en onrust heeft sinds de slimme meters zijn geïnstalleerd.

Activering van 5G-masten kan mensen doden die COVID-19-vaccins hebben genomen, waarschuwen analisten

Jennifer Wood schrijft vanuit West Virginia dat “ik letterlijk duizenden mensen heb gekend in de afgelopen negen jaar of zo die zo ziek werden toen er slimme meters in hun huizen werden geïnstalleerd dat ze net als ik moesten verhuizen.”

Elizabeth Foley Walsh schrijft vanuit North Carolina dat ze niets wist over slimme meters totdat er een in haar huis werd geïnstalleerd en ze de week daarop ernstige hoofdpijn, duizeligheid en temporale kwabaanvallen kreeg. Ze schrijft dat ze dacht dat ze doodging totdat ze een week ging kamperen en de symptomen verdwenen; dat de hoofdpijn bij haar buurvrouw op hetzelfde moment begon als bij haar; dat een oudere buurvrouw aan de overkant van de straat onmiddellijk na het begin van hun hoofdpijn herhaaldelijk begon te vallen; en dat toen ze uiteindelijk verhuisde naar een locatie zonder slimme meter ze “stomverbaasd was over de verandering in mijn gezondheid”. Ze merkte op dat “de kikkers verdwenen in de zomer nadat de slimme meter was geplaatst” – de honderden kikkers die voorheen de beek achter hun achtertuin bevolkten – en dat alle huismussen en spreeuwen verdwenen, en dat de eekhoorns “plotseling tam waren en plotseling veel gingen liggen ‘rusten’. Ze lijken te hijgen en ze lijken ziek te zijn.” Ze schrijft dat ze een 18-jarige carrière in ontwikkelingsepidemiologie heeft moeten opgeven.

Alvita Armanavičienė, uit Letland, stuurde deze opzienbarende foto in van een struik op slechts enkele centimeters afstand van een slimme meter:

Simone Bercu schrijft dat zij en haar familie vijf jaar geleden hun huizen in andere staten verlieten om naar New Mexico te komen om aan de slimme meters te ontsnappen. “De slimme meters verwoestten onze kleine kinderen en onszelf en de gevolgen zijn nog steeds merkbaar,” schrijft ze.

Rainer Grobe schrijft dat op dezelfde dag dat een slimme watermeter werd geïnstalleerd, zijn vrouw hartritmestoornissen en een zeer hoge bloeddruk kreeg en flauwviel, en dat ze de meter zelf moesten verwijderen, met zowel juridische als financiële gevolgen.

Kent Casady schrijft vanuit Duitsland dat hij en zijn vrouw een huis kochten met een slimme meter, en toen ze erin trokken waren er geen insecten, bijen, vlinders of vogels, en “de aarde in de tuin was dood”. Nadat ze de slimme meter hadden verwijderd, hadden ze “regenwormen in de grond, bijen, vlinders, kolibries, spinnen en andere dieren”.

Kimberly Webber, in Taos, New Mexico, schrijft dat ze thuis wel voor een slimme meter konden kiezen, maar niet in hun bedrijf, en dat “we onrust, prikkelbaarheid, depressie, hoofdpijn, oorsuizingen en andere symptomen bij onszelf en onze werknemers in de werkruimte constateerden”. Ze verhuisden hun bedrijf naar een nieuwe locatie zonder slimme meter en “alle symptomen zijn voor ons en ons team verdwenen”.

Ellen Habeck schrijft: “Totdat ik de zaak onderzocht, kon ik niet begrijpen waarom ik zo gefragmenteerd sliep en wakker werd met ernstige tachycardie. Ik dacht dat mijn hart uit mijn borst zou slaan. Er was geen slaap en geen mogelijkheid om daarna ’s morgens goed te functioneren.” Uiteindelijk “keek ik en ontdekte dat de plek waar ik naartoe was verhuisd een slimme meter buiten de muur van de slaapkamer had.” Ze voegt eraan toe: “Er is een buurvrouw die me vroeg waarom ze dacht dat ze zich onwel zou voelen als ze urenlang in een bepaalde kamer in haar huis werkte. Ze merkte ook op dat alle planten die ze in die kamer zette, doodgingen, terwijl ze in andere kamers juist goed gedijden. Ik keek en zag dat er een slimme meter was direct aan de andere kant van de muur van die kamer waar zij zat, en een slimme meter van een buurman die op vrij korte afstand van die kamer stond.”

Arlene Griffin is een inwoner van Santa Fe die in 2019-2020 kort in Zuid-Californië woonde. Ze schrijft: “Ik had geen geschiedenis van hartproblemen, maar toen ik verhuisde naar een huis in een ontwikkeling in San Diego County, werd ik elke nacht wakker geschud, met het gevoel alsof ik met defibrillatorpeddels werd geslagen. Als ik eenmaal wakker was, sloeg mijn hart de rest van de nacht afwisselend op en neer en schudde ik urenlang. Ik kreeg ook last van mijn ogen – mijn ogen brandden en waren rood en gezwollen. Elke dag voelde ik me beter als ik ons huis verliet, maar elke nacht kwamen de vreselijke symptomen terug. Het was angstaanjagend en uitputtend… We huurden een inspecteur in die ons huis testte op RF/EMF-straling en ontdekte dat de hoge waarden niet van ons huis kwamen (we hadden een analoge meter), maar van het huis van onze buren. Toevallig stond haar meter recht tegenover onze slaapkamers… Uiteindelijk ben ik in september 2020 voorgoed teruggekeerd naar New Mexico, en ik heb die hartklachten hier niet meer gehad.”

Massale afname van insecten sinds 5G op het Griekse eiland is geactiveerd

Stephanie Dickerson schrijft vanuit North Carolina dat ze “momenteel elke dag en vooral nachten last heeft van de nieuw geïnstalleerde” slimme meters in haar buurt, en dat “ik uit 3 eerdere woonlocaties ben weggedreven vanwege de installaties van de slimme meters… Mijn hartslag is gevaarlijk hoog geworden, mijn lichaamstemperatuur kan niet worden gereguleerd, ik ervaar voortdurend trillingen in mijn romp en in mijn benen, mijn hersenfunctie is verslechterd en ik kan helemaal niet meer slapen. Deze fysieke reactie op de nieuw geïnstalleerde smartmeters is levensbedreigend voor mij.”

Brenda Rogers schrijft vanuit Californië dat ze “mijn huis moest verlaten in een camper om een plek te vinden waar ik kon slapen” vanwege een slimme meter, en dat ze haar huis van 30 jaar heeft moeten verlaten.

Catherine Ralston woont in Taos. “Op mijn adres werd een slimme meter geplaatst,” schrijft ze. “Ik begon ’s nachts moeilijk te slapen. Ik begon hoofdpijn te krijgen. Ik werd niet meer vrolijk wakker. Mijn emoties lagen plat. Dit gebeurde snel, in een paar weken tijd. Iemand vertelde me over symptomen die bij mensen optraden nadat er slimme meters waren geïnstalleerd waar ze woonden. Ik ging op zoek naar de slimme meter. Vervolgens verplaatste ik mijn bed naar een plek in het gebouw die zo ver mogelijk van de meter verwijderd was, en sliep met mijn hoofd aan het uiteinde van het bed dat het verst van de meter verwijderd was. Ik sliep de hele nacht door en werd wakker zonder hoofdpijn. Ik ben geen eigenaar van het pand en de eigenaar wil niet samenwerken met het elektriciteitsbedrijf om de oude meter terug te geven. Ik voel me gezegend dat iemand me vertelde over de vreselijke gevolgen van de slimme meters voor de menselijke gezondheid.”

Glenn Kikel is vanuit Colorado naar New Mexico verhuisd. Hij schrijft dat toen in hun huis in Colorado een slimme meter werd geïnstalleerd, hij oorsuizingen kreeg en zijn vrouw hartkloppingen, en dat beide gezondheidsproblemen ophielden toen de meter werd verplaatst.

Diane Craig schrijft dat zij “ernstige oorsuizingen, trillingen, problemen met het kortetermijngeheugen en een gebied achter in mijn nek aan de basis van mijn schedel dat heet was bij aanraking door mijn man” kreeg in een periode van 4 uur nadat een slimme meter 10 meter naast het hoofd van haar bed was geïnstalleerd. Ze betaalde voor uitzonderingen voor zichzelf en een buurman om gezond te zijn, schrijft ze.

Annie Mattingly, uit Santa Fe, schrijft: “Mijn dochter, die in een andere staat woont, was weg toen er een slimme meter op haar huis werd geïnstalleerd. Binnen enkele dagen na haar gezonde thuiskomst werd ze ziek en nu, enkele jaren later, wordt ze nog steeds geplaagd door gezondheidsproblemen en is ze slechts gedeeltelijk functioneel.”

M.L. schrijft uit Pennsylvania: “Toen onze meter begon uit te zenden, zag ik twee vogels die waren gestorven binnen een straal van ongeveer 25 meter van de meter.”

Lukas Zillmer schrijft: “Ik heb persoonlijke ervaring met slecht slapen, ’s nachts wakker worden, nog steeds vermoeid wakker worden door de blootstelling aan de straling van slimme meters die het leven bijna ondraaglijk maakte.”

Simone Prince schrijft vanuit British Columbia, Canada dat haar kat hyperthyreoïdie ontwikkelde toen er een slimme meter op haar huis werd geïnstalleerd, en dat zijzelf op hetzelfde moment veranderde van hypothyreoïdie in hyperthyreoïdie.

Arthur Firstenberg
President, New Mexicans for Utility Safety
President, Cellular Phone Task Force
Author, The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life
Administrator, International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space
Caretaker, ECHOEarth.org (End Cellphones Here On Earth)

P.O. Box 6216
Santa Fe, NM 87502
USA
+1 505-471-0129
info@cellphonetaskforce.org
January 5, 2023

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Brontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: