Zal het corrupte agentschap de waarheid over de injecties onthullen en toegeven dat het zelf heeft nagelaten de gevaren eerder te erkennen?

Januari 15, 2023

Het CDC onthulde vrijdag dat het agentschap een onderzoek zal instellen naar het verband tussen de Covid-injecties en hartproblemen zoals beroertes en hartaanvallen, bericht Newswars.com.

Fox News meldt:

“De CDC zegt nu dat er genoeg gevallen zijn van mensen die het vaccin hebben gehad, het vaccin hebben gekregen en vervolgens een beroerte hebben gekregen. Het agentschap gaat nu onderzoeken of er een mogelijk verband is tussen de injecties en beroertes bij sommige van die patiënten.”

OAN berichtte ook over dit brekend nieuws.

Deze aankondiging komt slechts enkele dagen nadat de CDC VAERS veiligheidsanalyses voor Covid-vaccins vrijgaf die een alarmerend beeld schetsten.

Tijdens de uitzending van woensdag van The Alex Jones Show legde Jones uit hoe uit gegevens van verzekeringsmaatschappijen ook blijkt dat landen met een hoge Covid-vaccinatiegraad ongeveer een toename van dertien procent aan sterfgevallen rapporteren.

“Ze wisten dat het je immuunsysteem uitwiste, ze wisten dat het niet werkte,” vertelde Jones zijn publiek. “Ze wisten dat het bloedstolsels veroorzaakte, myocarditis, hartaanvallen, beroertes, ga zo maar door… onvruchtbaarheid, allerlei problemen met je menstruatiecyclus, het valt je testikels aan. Dit is de CDC!”

The Alex Jones Show MUST SEE, klik op de link;https://theinfowar.tv/watch?id=63bf247985dfe912ff6bdfd3

The CDC to release the results of its VAERS safety signal monitoring for COVID-19 vaccines, and they paint a very alarming picture.

https://theinfowar.tv/watch?id=63bf247985dfe912ff6bdfd3


https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory
Bron : Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: