Januari 19, 2023

Foto ter illustratie: Freepik @suttipunfpik

Er is een nieuw peer-reviewed onderzoeksartikel uit over het COVID-vaccin. Het is slecht. Hoe slecht? Ik heb het tot nu toe aan twee artsen laten zien. De ene zei dat hij “een toeval kreeg” toen hij het las. De andere zei iets ergers, schrijft Hal Turner.

Lang verhaal kort: 436 MILJARD kopieën van spike-eiwitten zijn vrij circulerend gevonden in bloedplasma, een maand na het COVID (gentherapie) vaccin.

Bij kinderen.

Hun harten, gierend van de pijn met Myocarditis, zullen nooit volledig herstellen.

Dat wist u toch? Maar er is meer dan dat … De grafiek hieronder, van deze nieuwe studie, toont het medische en wetenschappelijke bewijs:

Hieronder staat het vernietigende deel van de grafiek. De verticale schaal is een logische schaal. De lijn bij ongeveer 15pg/ml is de detectiegrens, vandaar de blauwe stippen. Er zijn nog steeds tot 100 miljard moleculen spike in die patiënten – 20 dagen later.

Maar in sommige van deze gevallen stijgt de concentratie spike 20 dagen na de vaccinatie (zie de rode lijnen die omhoog gaan), dus we hebben geen idee hoeveel er werkelijk circuleert. Spike is giftig, vooral voor het hart. Als het niet giftig is, waarom hebben we er dan een “vaccin” tegen nodig?

De auteurs van deze nieuwe peer-reviewede studie zeggen dat het gemiddelde serumniveau van vrij spike-eiwit bij de patiënten met myocarditis 34pg/ml bedroeg. (Er was minder bij de niet-getroffen patiënten, maar nog steeds veel) Hoeveel moleculen zijn dat? Er is ongeveer 3000 ml plasma in een man van 70 kg…

En het molecuulgewicht van een spike-eiwit monomeer is 141kDa. Dat is 2,34 e-19 gram. Dus 34pg/ml x 3000ml is in totaal 102ng (102e-9) spike. Delen door 2,34e-19 geeft u… 435.897.435.897 moleculen. Van een giftig eiwit. Circulerend in een jonge volwassene.

Overal in het Verenigd Koninkrijk worden tijdelijke mortuaria geopend om het grote aantal sterfgevallen op te vangen

Opmerkelijk is ook dat de blauwe stippen in de grafiek niet wijzen op “geen spike” – het zijn de ondergrenzen van detectie bij 15pg/ml. Dat is veel spike.

MAAR… Er zijn nog twee andere dingen die uit dit artikel naar voren komen.

Het eerste is dat de hoeveelheid spike-eiwit die weken na de injectie in de PLASMA circuleert (terwijl ons werd verteld dat het de arm niet verliet, weet je nog) schokkend is. Dus dit …

was een leugen:

Ja, wat u hierboven ziet … wat ons allemaal werd verteld … was een LEUGEN.

Het hele artikel in Conversation.edu van hun “onderzoeker” @vasssssso was in feite een leugen, dus we hebben het gearchiveerd. De beweringen van de auteurs in dat artikel hebben waarschijnlijk geleid tot de dood van jonge volwassenen. Kijk naar de “partners” voor het artikel – waaronder opnieuw RMIT.

In feite heeft @ConversationEDU minstens twee jaar lang propaganda gemaakt over COVID.

Herinnert u zich deze rommel nog?

HIER DE LINK NAAR HET ORIGINELE LEUGEN ARTIKEL [Alles is gearchiveerd].

Maar het ergste van deze nieuwe peer-reviewede myocarditis studie is dit – en dat had u misschien niet door. De studie toonde aan, zonder enige twijfel, dat het COVID “vaccin” myocarditis veroorzaakte, met verhoogde troponine (wat hartschade bevestigt).

Troponine is een enzym dat door hartcellen wordt afgegeven wanneer zij gewond zijn of sterven. Zo kunnen artsen zien of iemand een hartaanval heeft in plaats van een paniekaanval. Als het een echte hartaanval is, is er meetbaar Troponine in het bloed. In gevallen van myocarditis komt Troponin ook voor als hartcellen ernstig worden beschadigd -of afsterven- door de spike-eiwitten.

Het nieuws over de COVID-19 vaccins wordt steeds slechter

Weet u, soms moeten mensen iets SLECHTS doen, om iets goeds te bereiken. En dit is geen uitzondering. Ziet u, toen de mensen die deze nieuwe peer-reviewede studie deden, de eerste paar gevallen van Myocarditis zagen, hadden ze de studie moeten STOPPEN en meteen alarm moeten slaan. Ziet u, dat was hun plicht. Het was een plicht als medische functionarissen en als onderzoeksfunctionarissen. Maar bij ons weten zeiden ze niets en bleven ze rekruteren voor de studie!

Wat telde (voor hen) was de studie afmaken zodat ze konden publiceren. Natuurlijk, van het huis van de #surgisphere auteurs, wat zou je anders verwachten?

Dit is de omgeving waarin zij opereren:

Voor degenen die de ORIGINELE, volledige, complete, onbewerkte peer-reviewed studie willen lezen, kunt u die HIER vinden.

WAT DIT BETEKENT

Ten eerste werd deze studie gedaan en ingediend voor “peer-review” op 26 mei 2022. Het werd goedgekeurd voor publicatie (na peer-review) op 23 november 2022. Dus de wereld weet, als een kwestie van wetenschappelijk onderzoek, deze details, sinds mei vorig jaar. Toch riep niemand op om de vaccins stop te zetten.

Ze hadden wetenschappelijk bewijs dat de vaccins hartschade veroorzaakten … myocarditis … wat overigens een sterftecijfer heeft van VIJFTIG PERCENT binnen vijf jaar, en ze zeiden … niets.

Wilt u weten waarom? GELD.

Ze kunnen niet toegeven dat het potentieel schadelijk en dodelijk is.

Ze kunnen niet plotseling stoppen met de injecties; dat zou een schuldbekentenis zijn.

Dus gaan ze door met doen alsof alles in orde is. Met andere woorden, ze verdubbelen hun stommiteit.

Vrouw van dominee zegt dat sinds de uitrol van Covid injecties er begrafenis na begrafenis is geweest, het is tragisch

Al die kinderen die Myocarditis krijgen, hebben een 50-50 kans om binnen vijf jaar te sterven. Oh, en de rest die het vaccin en ten minste de eerste booster nam, zoals het er nu uitziet, zullen de meesten van hen (statistisch gezien) dood zijn tegen het jaar 2027.


https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory
Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: