Januari 22, 2023

Foto: freepik / Uleca

Musk reageerde op een tweet van “Dilbert” auteur Scott Adams die een Rasmussen poll liet zien waaruit bleek dat 7% van de gevaccineerden “ernstige bijwerkingen” rapporteerde, in tegenstelling tot de beweringen van de CDC dat dergelijke bijwerkingen “zeldzaam” zijn, schrijft Infowars.

“Ik had ernstige bijwerkingen van mijn tweede injectie. Het voelde een paar dagen alsof ik doodging. Hopelijk geen blijvende schade, maar ik weet het niet,” twitterde Musk zaterdag.

De nieuwe Twitter-eigenaar en Tesla-oprichter zei dat hij een tweede booster moest nemen om de Tesla Gigafactory in Berlijn, Duitsland te bezoeken.

Musk stelde ook dat zijn neef in het ziekenhuis werd opgenomen voor myocarditis na het nemen van de prik.

“En mijn neef, die jong en kerngezond is, had een ernstig geval van myocarditis. Moest naar het ziekenhuis,” schreef hij.

Musk had eerder toegezegd interne documenten vrij te geven met betrekking tot de naleving door het bedrijf van beleidsaanbevelingen van de COVID-reactiechef van het Witte Huis en NIAID-directeur Anthony Fauci, maar de vrijgave laat nog steeds op zich wachten.

Het Wuhan “lab-lek” verhaal: meer angstporno

Musk zei zaterdag echter dat de Fauci dossiers slechts “vertraagd” zijn omdat een “belangrijke onderzoeker” pas in februari beschikbaar is.

Uit het oorspronkelijke onderzoek van Pfizer bleek dat 3,8% van de deelnemers die het vaccin kregen een “graad 3 ongewenste bijwerking” ondervond, die wordt gedefinieerd als ernstig en die dagelijkse activiteiten verhindert.

Geen enkel vaccin werd op lange termijn getest omdat ze allemaal in allerijl werden toegediend voor “noodgevallen”.

Pfizer moedigde de placebogroep in hun proef aan om hun vaccin te krijgen, zodat er geen langetermijntests op de prikken konden worden uitgevoerd.

Niettemin zijn er steeds meer aanwijzingen dat de injecties het immuunsysteem verzwakken, cardiovasculaire problemen veroorzaken en mensen vatbaar maken voor herinfectie.

Het culturele tij keert zich tegen de experimentele COVID-prikken nu er steeds meer real live gegevens opduiken waaruit blijkt dat de prikken ondoeltreffend en gevaarlijk zijn en de incidenten van myocarditis en plotselinge sterfgevallen blijven toenemen.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: