Zal iemand het merken?

januari 28, 2223

Project Veritas, de grootste waarheidsverteller van onze tijd, neemt Jordon Trishton Walker, Pfizer Director of Research and Development, Strategic Operations mRNA Scientific Planner, op terwijl hij beschrijft hoe Pfizer de regelgevende instanties volledig in zijn greep heeft en hoe Pfizer van plan is virussen te muteren, zodat Pfizer eindeloze winsten kan maken met de verkoop van vaccins, schrijft Paul Craig Roberts.

Deze bekentenis is schandalig. Verwacht niet dat de hoerenmedia hierover zullen berichten. Verwacht niet dat het Congres zijn politieke campagnedonaties van Big Pharma op het spel zet door een onderzoek in te stellen. De misdaden van Big Pharma en zijn federale regelgevende instanties tegen de mensheid zullen onverminderd doorgaan.

U kunt de video van de bekentenis hier bekijken:

Dr. Robert Malone beschrijft de Amerikaanse farmaceutische industrie:

“Verstoken van empathie. Hebzucht is haar doel. Het gezicht gloeit van vreugde, onverschillig voor de diepe menselijke tragedie die het faciliteert, genietend van de schade die wordt toegebracht aan het web van de mensheid en de structuur van een natie. Onwetend van de verschrikking die in zijn woorden besloten ligt in het weefsel van zijn taal. Bezeten door een diep geloof in zijn eigen recht. Een duizelingwekkend narcisme. Het vieren van corruptie. Volledig verstoken van wijsheid, introspectie of zelfbewustzijn van de fundamentele perversie van zijn ziel.

Een hoge afgezant van een immoreel bedrijf, dat volgens de rechtbanken rechten heeft die vroeger alleen voor menselijke burgers golden, en dat chronisch aast en zich voedt met menselijk lijden. Een bedrijf dat enorme boetes voor illegale activiteiten afdoet als gewoon een ongemak, een zakelijke uitgave.

Geen twijfel meer mogelijk: Hoe meer vaccins u neemt, hoe zwakker uw immuunsysteem wordt

Kijk diep in het gezicht van deze ambassadeur uit een andere wereld, luister goed naar deze werelden. Dit is hoe we hier zijn gekomen. Dit is de cultuur die ons deze wereldwijde menselijke tragedie heeft gegeven.

Zie het banale gezicht van onberouwelijk kwaad:

De Amerikaanse farmaceutische industrie.”

Terwijl Amerika’s Big Pharma dienaar en marketingsagent, de US Food and Drug Administration, Covid injecties voor baby’s goedkeurt en helpt op de markt te brengen, waardoor voor het eerst in de geschiedenis hartaanvallen bij baby’s worden veroorzaakt, heeft de Britse regering Covid vaccin boosters voor mensen onder de 50 jaar beëindigd.

De Britse regering kon de aanbeveling van het Joint Committee on Vaccination and Immunization om de boostercampagne voor het grootste deel van de leeftijdsgroep te beëindigen niet verwerpen. De reden – een dekmantel – lijkt te zijn dat niemand met enig verstand nog een booster wil, zodat het programma economisch niet efficiënt is. Maar het programma wordt voortgezet voor “personen met een hoog risico” en “om de nationale gezondheidszorg te beschermen”. UK Government Ending COVID-19 Vaccine Boosters for Healthy People Under 50

Uit een recente Amerikaanse opiniepeiling blijkt dat 48% van de respondenten denkt dat de oversterftegevallen en plotselinge sterfgevallen wordt verklaard door het Covid-vaccin. 35% denkt van niet, en 28% kent iemand die na vaccinatie is overleden.

Steve Kirsch, die als geen ander de waarheid over het “vaccin” heeft nagestreefd, heeft geconcludeerd dat “de sterftecijfers aantonen dat de COVID-vaccins wereldwijd de levensduur verkorten.” The death records show the COVID vaccines are shortening lifespan worldwide

Drievoudig gevaccineerde vaccinpusher arts sterft “plotseling en onverwacht” op 36-jarige leeftijd – artsen zijn verbijsterd

Dus beste lezers, de Amerikaanse farmaceutische industrie, Amerikaanse politici zoals Joe Biden en uw eigen politici, tweederangs corrupte medische bureaucraten zoals Tony Fauci, de hoerenmedia, de bedrijfsgeneeskunde, uw corrupte werkgevers, uw scholen en universiteiten, en luchtvaartmaatschappijen, en militairen, en ziekenhuizen, hebben u gedwongen zich te laten inspuiten met een dodelijke stof. Het aantal oversterftegevallen na de “vaccinatiecampagne” is ongekend hoog. De vruchtbaarheid stort in. En er is geen bewijs van enig voordeel van het “vaccin”.

“Geen bewijs van enig voordeel van Vax”. Covid vaccin “maakt het probleem erger”. 

Hier getuigt Dr. Fleming onder ede dat Covid een biowapen is, gecreëerd door de Amerikaanse regering.

Gaat u er iets aan doen?

Of blijft u op uw duim zitten zuigen terwijl u voor altijd in het volgende bedrog trapt, en het bedrog daarna?

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: https://www.projectveritas.com/
Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: