Januari 31, 2023

Binnenkort zijn er geen injecties meer nodig om mensen te vaccineren. Omdat de gewenste werkzame stof via voedsel zou kunnen worden toegediend – bewust of onbewust. Onnodig te zeggen dat vaccinatiegoeroe Bill Gates weer een vinger in de pap heeft. Alleen al de markt voor dierenvaccinaties kan de farmaceutische giganten tegen 2030 meer dan 26 miljard dollar opleveren. Maar er wordt bijvoorbeeld ook onderzoek gedaan naar hoe je van groenten mRNA-vaccinfabrieken kunt maken, bericht Christoph Uhlmann.

Er lopen verschillende door de Amerikaanse overheid en de farmaceutische industrie gefinancierde studies naar de ontwikkeling van mRNA-vaccins voor landbouwhuisdieren. Een peer reviewde studie in het tijdschrift Viruses van vorig jaar stelde: “De succesvolle toepassing van mRNA-vaccins tegen COVID-19 heeft het platform verder gevalideerd en de deur geopend naar het potentieel van mRNA-vaccins voor de preventie van infectieziekten, met name in de veterinaire setting”, meldt The Defender.

Onvoorspelbare effecten en gevaren

Hoe onderzoekers tot deze conclusie kunnen komen na het Covid mRNA-injecties fiasco laat het hoofd schudden. Want de verwoestende gevolgen van de nutteloze en gevaarlijke gentoxine-injecties bereiken nu zelfs de mainstream media. Studies over de risico-batenverhouding van de experimentele injecties tonen ook aan: ten laatste sinds Omikron en de aangepaste boosters is het duidelijk dat ze niet besparen op hospitalisatie of intensieve zorgen. Zelfs niet voor ouderen of risicogroepen!

Vaccinaties bij dieren kunnen de vruchtbaarheid schaden

Deskundigen hebben ook hun bezorgdheid geuit over mRNA-injecties voor landbouwhuisdieren. Holistisch dierenarts Dr. W. Jean Dodds vertelde The Defender in een e-mail: “Op dit moment is onvoldoende bekend of mRNA-vaccins langetermijneffecten kunnen hebben op de voortplanting of levensverwachting bij landbouwhuisdieren.” Zij voegde eraan toe: “Aangezien landbouwhuisdieren deel uitmaken van de menselijke en dierlijke voedselketen, moeten wij er zeker van zijn dat dit type vaccin geen abnormale cellulaire of moleculaire veranderingen bij dieren kan veroorzaken.”

Het Britse ministerie voor Internationale Ontwikkeling werkt samen met de Bill & Melinda Gates Foundation om vaccins voor boerderijdieren over de hele wereld te financieren, en kondigde in 2018 op Twitter aan:

Dit partnerschap omvatte een financiële subsidie van 40 miljoen dollar in 2017 voor de ontwikkeling van nieuwe vaccins voor vee. De financiering van de Gates Foundation voor de CGIAR, het “wereldwijde onderzoekspartnerschap voor een voedselzekere toekomst dat zich toelegt op de transformatie van voedsel-, land- en watersystemen in een klimaatcrisis”, blijft gericht op de overgang van veehouders van antibiotica naar vaccins, schrijft The Defender verder.

i don’t wanna take that Billy Must See:
https://youtube.com/clip/UgkxrFyvBLAAaQiIs1XQzi-oZv5hsZ-8LuYu

Israëlische perschef voor de premier over de crisis van dode en zeer zieke GEVACCINEERDE Israëliërs

Gates: Grootste landeigenaar om ze allemaal te vaccineren?

Tegen deze achtergrond is een publicatie van de University of California in de VS met de titel “Grow and eat your own vaccines?” in het Nederlands vertaald “Kweek en eet uw eigen vaccins” bijzonder zorgwekkend. De allereerste alinea doet je huiveren: “De toekomst van vaccins lijkt misschien meer op het eten van een salade dan op het krijgen van een injectie. Wetenschappers van UC Riverside onderzoeken of zij eetbare planten zoals sla kunnen omvormen tot mRNA-vaccinfabrieken.”

Dit project heeft drie doelstellingen:

  • het bewijs dat de mRNA-vaccins het DNA met succes kunnen afleveren in het deel van de plantencel waar het repliceert
  • het bewijs dat de planten voldoende mRNA kunnen produceren om te concurreren met conventionele vaccinatie
  • en het bepalen van de juiste dosering

“Idealiter zou één plant genoeg mRNA produceren om één persoon te vaccineren,” aldus de onderzoeksleider van het project, Juan Pablo Giraldo, universitair hoofddocent aan de faculteit plantkunde en plantenwetenschappen van UC Riverside.

Zij testen deze aanpak met spinazie en sla, met als langetermijndoel mensen dit duivelsvoedsel in hun eigen tuin te laten verbouwen, aldus Giraldo. “Boeren zouden er uiteindelijk hele velden mee kunnen beplanten,” legt hij uit.

Koopt Bill Gates daarom op grote schaal landbouwgrond op? Wil de wereldvaccinator zijn droom om de hele mensheid te vaccineren op deze manier verwezenlijken? De technische mogelijkheid bestaat uiteraard of wordt intensief onderzocht. Binnenkort worden we allemaal ingeënt via ons voedsel – zonder dat we het merken.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: