januari 27, 2023

Als u alleen de mainstream media hebt gelezen, hebt u niet gehoord wat er dit weekend in Stockholm is gebeurd. Er was een grote conferentie in Zweden waar topartsen uit de hele wereld lezingen gaven over de gevaren en het falen van de mRNA-vaccins, schrijft Peter Imanuelsen.

Artsen als Dr. Aseem Malhotra, Dr. Robert Malone, Dr. Pierre Kory, Dr. Jessica Rose, Dr. Geert Vanden Bossche, Dr. Ryan Cole, Dr. Richard Urso en vele anderen hielden fantastische toespraken waarin de waarheid over de vaccins werd blootgelegd.

En de conferentiezaal zat helemaal vol met ongeveer 1000 aanwezigen. Het was een enorme conferentie.

Raad eens? Het werd volledig genegeerd door de mainstream media. Ik weet dat ze wisten dat het evenement plaatsvond. Ze negeerden het opzettelijk. Gelukkig waren er veel alternatieve media.

Ik had het voorrecht om daar te zijn en veel interessante dingen te leren over de mRNA-vaccins, en ik kreeg ook de kans om met veel van de artsen te spreken, waaronder de uitvinder van de mRNA-technologie zelf Robert W Malone MD, MS.

Zijn lezing ging over 5e generatie oorlogsvoering en hoe sociale media worden gebruikt als wapen om mensen te controleren. In plaats van gewone oorlogsvoering voeren staatsactoren nu psychologische oorlogsvoering tegen de geest, om te proberen het denken van mensen vorm te geven. En precies dat hebben we de afgelopen jaren zien gebeuren.

Ik maakte ook kennis met Pierre Kory, MD, MPA, die goed werk verricht om vaccingewonden te helpen.

Wat ik erg interessant vond op de conferentie was een lezing van professor Arne Burkhardt. Weet u nog hoe ze beloofden dat de mRNA-vaccins gewoon lokaal in de arm zouden blijven en dat mensen complottheoretici werden genoemd omdat ze iets anders suggereerden?

Wel, het blijkt dat ze de spike-eiwitten nu overal in het lichaam vinden, ook in voortplantingsorganen zoals de testikels en eierstokken.

Dr. Vernon Coleman: De meeste mondkapjesdragers zullen over tien jaar dood of dement zijn

De bruine stippen op de foto zijn spike-eiwitten in de prostaat.

Professor Arne Burkhardt ging zelfs zo ver dat hij vrouwen die kinderen willen, adviseerde een ongevaccineerde man te zoeken.

Wat mij ook opviel was een opmerking van Dr. Geert Vanden Bossche die zei dat de ongevaccineerden het best beschermd zijn tegen covid.

De boodschap van de artsen was heel duidelijk: de ongevaccineerden zijn degenen die het het beste zullen doen. Waar veel over werd gesproken was de bezorgdheid over de toekomst van de mensheid en hoe de mRNA-vaccins de vruchtbaarheid beïnvloeden.

De geboortecijfers zijn dit jaar dramatisch gedaald en de zogenaamde deskundigen in de media lijken niet te weten waarom of willen er zelfs niet over praten. Ondertussen zien we torenhoge oversterftecijfers.

Ik heb hier een tijdje geleden onderzoek naar gedaan, en ontdekte dat ongevaccineerde jonge moeders sterk oververtegenwoordigd zijn bij de bevalling in vergelijking met de gevaccineerden. U kunt er hier meer over lezen:

Er gebeurt iets vreemds met sterfgevallen van pasgeborenen en miskramen….

Dit jaar is heel vreemd geweest. We zien dit jaar een hoger sterftecijfer dan tijdens de pandemiejaren. Ondertussen zijn de geboortecijfers sterk gedaald. Zoals u weet uit mijn vorige artikelen, gebeurt dit niet in slechts één land, maar overal ter wereld, allemaal tegelijk. Er moet een of andere gemeenschappelijke factor zijn, want dit is niet normaal…

Jessica Rose hield een zeer informatieve lezing over de lipide nanodeeltjes die gebruikt worden bij de mRNA prikken. Deze deeltjes worden gebruikt om de mRNA-code in de lichaamscellen af te leveren, en er is een groot probleem. Het blijkt dat deze dingen overal in het lichaam terechtkomen en niet op de injectieplaats blijven.

En raad eens? De lipide nanodeeltjes die worden gebruikt in het Moderna-vaccin heten SM-102, en het blijkt dat ze gevaarlijker zijn voor de gezondheid dan benzine en diesel! Ze komen dus overal in het lichaam terecht, omdat ze gevaarlijk zijn. Waarom is dit niet allemaal in het nieuws?

Lockdown slaat terug: plaatsen met de meest strenge COVID-19 lockdowns hadden de hoogste infectieaantallen

Wat is SM-102?

SM-102 is een lipide die u online kunt bestellen voor laboratoriumgebruik. Het wordt een “ioniseerbare aminolipide” genoemd. Het eerste wat elke goede ‘chemicus’ doet wanneer hij een nieuwe ‘chemische stof’ bestelt, is het veiligheidsblad (Material) Safety Data Sheet ((M)SDS)…

En voor meer foto’s van de conferentie, waaronder enkele foto’s van achter de schermen, kunt u Jessica’s nieuwste Substack bekijken!

Dus hier hebben we bekende en toonaangevende artsen allemaal bij elkaar om belangrijke lezingen te geven en de mainstream media negeren het gewoon volledig? Hoe interessant. Dit is een nieuwswaardig verhaal, vooral voor de Zweedse media. Dit soort dingen gebeuren niet vaak in Zweden.

Zo zie je maar hoezeer de media gebonden zijn aan de agenda. Maar het zou niet echt een verrassing moeten zijn voor iedereen die de ontwikkelingen heeft gevolgd. Mocht u het gemist hebben: veel journalisten van onder meer CNN, Reuters en AP waren onlangs als speciale gasten uitgenodigd op het World Economic Forum. Ze mochten er politieke leiders en grote bedrijven als Pfizer ontmoeten en zich met hen mengen.

Over Reuters gesproken… Herinnert u zich nog de schokkende gegevens uit Australië die aantoonden dat hoe meer mRNA-doses mensen kregen, hoe groter het risico om met covid in het ziekenhuis te worden opgenomen?

BOMBSHELL – Pandemie van de gevaccineerden

UPDATE: 11/1-2023: Blijkt dat de mensen in de covid-cultus erg getriggerd zijn door dit artikel en de Australische gegevens die aantonen hoe nutteloos de mRNA-prikken zijn. Sommige mensen (waaronder artsen!) beweren dat ik het feit heb genegeerd dat 97,4% van de bevolking gevaccineerd is, en daarom zou het volgens hen niet meer dan normaal zijn dat de meerderheid van de hospi…

Weinig vraag: steeds meer Corona-vaccinatiecentra moeten sluiten

Nou, Reuters besloot een “factcheck” te schrijven en beweerde dat mijn artikel “context miste”. Ze hebben zelfs ambtenaren uit Australië zover gekregen om mijn werk te veroordelen.

Het grappige is dat hun factcheck überhaupt nergens op slaat. Ze hebben niet eens de moeite genomen om de wiskunde te doen die bewijst dat mijn oorspronkelijke artikel 100% correct is. Ze verzinnen gewoon dingen.

Raad eens? De baas van Thomson Reuters zit toevallig ook in de raad van bestuur van Pfizer. Oh, en Reuters had een exclusief partnerschap met het World Economic Forum. Reuters journalisten waren uitgenodigd als speciale gasten. Ook Pfizer was op het World Economic Forum. Het is bijna alsof het één grote club is en jij er niet bij hoort.

Wat ik probeer te zeggen is dat u er niet op kunt vertrouwen dat Reuters of de mainstream media accuraat rapporteren over de mRNA-vaccins. Er is hier letterlijk sprake van belangenverstrengeling. Reuters is de vaccinverkoper van Pfizer.

De conferentie in Zweden was echter een groot succes. Er kwamen zo veel mensen en het nieuws raakt bekend dankzij alternatieve media en mensen zoals u die dit artikel lezen en delen!

Het is duidelijk dat de mensen het zat zijn om voorgelogen te worden en de WAARHEID willen!

Dit is nog maar het begin. De waarheid zal steeds meer naar buiten komen.

Volg de TLF op Telegrame: https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: