Februari 7, 2023

Mensen moeten wandelende parasieten worden, en de globalisten willen dat iedereen krekels eet omdat zij het perfecte “pantser” bevatten dat parasieten en pathogenen gebruiken om mensen en dieren te infecteren en ziekten in hen te verspreiden. Pathogenen veroorzaken allerlei ziekten bij dieren en mensen en gebruiken daarvoor chitine (en chitinases), afkomstig uit het exoskelet van krekels, als mantel om hen te beschermen tegen de barre omstandigheden in het gastlichaam dat zij binnendringen. Dit helpt de infectie zich te manifesteren en de gastheer te exploiteren, waardoor deze gemakkelijk van het ene gewervelde dier op het andere kan worden overgedragen via “insect vectors“, zoals beschreven in onderzoek dat is gepubliceerd in de National Library of Medicine van de National Institutes of Health, schrijft SD Wells.

Het eten van chitine is als het aanzetten van de dodemansknop voor parasieten

Inwendige parasieten infecteren hun gastheer en kunnen ernstige gezondheidsschade veroorzaken, waaronder verlies van eetlust, diarree, neurologische schade en voortplantingsproblemen. Parasieteneieren komen uit in het insect en kunnen vrij duurzaam worden in de gastheer, vooral wanneer deze met bepaald voedsel wordt gevoed. Ziekteverwekkers en (metazoïsche) parasieten die ziekten veroorzaken bij mens en dier gebruiken chitine in hun levenscyclus. Veel van deze parasieten hebben een chitinelaag die hen beschermt tegen vernietiging door de natuurlijke afweersystemen in de gastheer. Mensen die krekels eten, geven de parasieten en pathogenen precies datgene wat ze nodig hebben om meer weerstand en veerkracht in hun lichaam te krijgen door ze steeds meer chitine te geven. Het eten van krekels kan de brandstof zijn voor de volgende “pandemie” en miljoenen mensen uitroeien, zo niet een paar miljard. Ivermectine is een antiparasitair geneesmiddel met een verbazingwekkend hoog succespercentage bij het genezen van Covid-infecties. Kan het zijn dat chitineconsumptie de parasieten en virusmutaties van de volgende pandemie zodanig zal wapenen dat Ivermectine niet meer werkt? Weten de globalisten en hun verraderlijke wetenschappers dit? Is chitine de dodelijke schakelaar? Is deze nieuwe impuls voor de bevolking om insecten te eten allemaal onderdeel van het ontvolkingsplan? Dit vereist zorgvuldige overweging.

Het ruimen van de mensheid versnelt, waarbij veel kinderen en jonge volwassenen worden gedood, terwijl de artsen en politici zwijgen

Eten van sprinkhanen, krekels, mieren, kevers, wormen, bijen, wespen, rupsen en larven kan de volgende doodsgolf van mensen aanwakkeren – precies wat de globalisten willen

Het eten van insecten kan ernstige allergische reacties veroorzaken, waaronder anafylaxie en andere levensbedreigende gevolgen. Gevaarlijke insecten om te eten zijn onder andere sprinkhanen, meelwormen, krekels, rupsen en krekels. De bijbel zegt: “Alle vliegende insecten die op alle poten lopen, moet u verfoeien.” Bepaalde (giftige) mieren, kevers, wespen, spinnen, rupsen en zelfs vlinders kunnen dodelijk zijn als ze door mensen worden gegeten. Toch gebruikt Big Pharma dodelijke giffen en gifpeptiden om receptmedicijnen te maken, en die medicijnen hebben een lijst met waanzinnige bijwerkingen. Geen wonder. Als u regelmatig insecten gaat eten omdat u denkt dat dit de aarde zal redden van de opwarming van de aarde of de “klimaatverandering”, brengt u uzelf (en uw eventuele kinderen) mogelijk rechtstreeks in gevaar, en draagt u bij aan de kwade agenda van globalisten die de planeet willen ontvolken. Daarom zegt de elite van de 1% genocidale maniakken dat iedereen moet stoppen met het eten van vlees en de hele dag insecten moet gaan eten. Amazon promoot en verkoopt nu krekels in vele vormen, voor menselijke consumptie, waaronder gevriesdroogd en in poedervorm.

Dus pak een zak knapperige krekelskelet chitine en help die interne parasieten zich te vermenigvuldigen en te beschermen in uw lichaam, zodat u de aarde kunt redden van het in vlammen opgaan en de globalisten kunt helpen nog rijker en machtiger te worden. Dat is de inside scoop over de ECHTE reden waarom de globalisten willen dat iedereen zich volpropt met parasitaire insecten. Het is tijd om u af te vragen of de volgende zwendel een parasitaire infectie zal zijn die chitine helpt beschermen om de planeet verder te ontvolken. De globalisten dwingen ons om meer krekels te eten om een onbekende reden, en het gaat niet alleen om minder vlees eten.

Duitsland wordt mogelijk gedwongen alle industrieën te sluiten – Duitse minister overtuigd dat dit offers zijn die de Duitsers bereid zijn te brengen om Rusland te straffen voor zijn invasie in Oekraïne

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: