6 februari 2023

Temidden van de tientallen tweets die oproepen tot sociale eenheid en hulpacties, is de hashtag #HAARP vandaag ook al meer dan 13 uur trending, met meer dan 102.000 geposte tweets op moment van schrijven. HAARP is een afkorting voor het “High Frequency Active Auroral Research Program”, een Amerikaans onderzoeksproject dat al sinds het begin van de jaren negentig loopt. Over de HAARP techniek gaan al jaren geruchten dat het ingezet zou kunnen worden om orkanen te sturen, weer te manipuleren en vulkaanuitbarstingen of aardbevingen te triggeren. Die aardbevingen kunnen dan ook weer tsunami’s veroorzaken.

Nu is het op zich opmerkelijk dat deze aardbeving juist vandaag plaatsvindt. Joe Biden stond de laatste weken zwaar onder druk aangaande het laten rondslingeren van confidentiële documenten, de Hunter Biden laptop, de economische rampspoed, inflatie, de voedseltekorten die hij over het land uitroept en de wapenleveranties aan Oekraïne.

We zitten overduidelijk in de opmaak richting de geplande val van de deepstate. Wie het nu nog niet ziet, zit echt niet goed op te letten. Mijn voorspelling is al sinds 2015 dat Turkije het nieuwe machtsblok in Europa wordt. Recentelijk is daaraan toegevoegd dat het onderdeel van het script is dat Turkije binnenkort met grote onthullingen gaat komen; zeer duistere onthullingen aangaande die veronderstelde deepstate. Het is nuttig om dat nog eens terug te lezen in het voorgaande artikel over de Chinese spionage ballon. Het heeft namelijk allemaal met elkaar te maken.

Als HAARP daadwerkelijk in staat is om aardbevingen te triggeren, dan is het in elk geval zeer goed getimed. De woorden van de Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Soylu, die gisteren tegen de Amerikaanse ambassadeur in Ankara zei: “blijf met je vuile handen van Turkije af!”, zouden als een signaal kunnen worden beschouwd dat Turkije op het punt stond met die duistere onthullingen naar buiten te komen. In die onthullingen zal de rol van de deepstate glashelder aan de wereldbevolking getoond worden. Een veroorzaakte aardbeving geeft dan even wat ruimte om tijd te rekken.


Erdogan kan nu moeilijk op tv verschijnen met een speech over de deepstate. Dat moet nu gaan over de slachtoffers van de aardbeving en hulpverlening. En zo zou je kunnen stellen dat deze aardbeving de deepstate even extra tijd geeft.

Zowel de Chinese spionageballon als deze mogelijke HAARP inzet komen de Biden administratie dus zeer goed van pas. Het doet Turkije even tijdelijk verzwakken en het geeft Joe Biden de goodwill propaganda mogelijkheid om militaire hulp te bieden (een bekende truc). Iedereen die de film Wag the Dog uit 1997 gezien heeft, kan doorzien hoe dat werkt. Alleen hebben we deze keer te maken met een zeer geraffineerde dubbele bodem. Het opruimen van de deepstate is namelijk gepland. Ja, echt waar! Om te ontdekken hoe dat spel gespeeld wordt raad ik u aan hier verder te lezen.

copyright – Bron: Martin Vrijland

Linkvermeldingen: gerceknews.com

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Extra info HAARP:

“Playing God”: HAARP Weather Control – Een angstaanjagende kijk op The Control of Weather Warfare. Must See!

Door tlfmore

 FEB 23, 2022  “Playing God”: HAARP Weather Control – Een angstaanjagende kijk op The Control of Weather Warfareatmosferische opwarming. Wapens die worden gebruikt om aardbevingenbliksemChemtrailscyclonendroogteenz. enz. te veroorzaken.HAARPmegastormenopwarming van de aardeoverstromingentornadotsunamivulkaanuitbarsting

“Playing God”: HAARP Weather Control – Een angstaanjagende kijk op The Control of Weather Warfare


Chembuster
HAARP, Chemtrails, atmosferische opwarming. Wapens die worden gebruikt om aardbevingen, tsunami, vulkaanuitbarsting, opwarming van de aarde, bliksem, cyclonen, tornado, overstromingen, droogte, megastormen, enz. enz. te veroorzaken.


Dr. Michio Kaku gaf toe dat HAARP elektromagnetische golven kunnen worden gebruikt om geofysische gebeurtenissen te stimuleren, zoals het weer, aardbevingen, klimaatverandering, vulkaanuitbarstingen, orkanen en dergelijke.
https://www.bitchute.com/video/1DeG8ETQncDR/


Het is duidelijk dat hun positie met Covid-19-beperkingen en steeds strengere mandaten niet in ons belang is, vooral onze kinderen, en we moeten terugvechten en eisen dat onze leiders handelen. Vanaf vandaag heb ik geen antwoord gekregen van ons Chancery Office of hun ondersteunende documentatie (inclusief informatie over geïnformeerde toestemming) waar ik om heb gevraagd. Natuurlijk niet, er is absoluut geen enkel medisch bewijs in het voordeel van het Covid-19-vaccin of mandaten.

Beide downloadbare documenten, ‘Bishop2021-10-06(redacted).pdf’ en ‘Ultimate Proof Covid-19 links.pdf’ worden ook gepresenteerd in mijn (MyCatholicRedPill-brief aan mijn plaatselijke Chancery Office en Bishop zonder antwoord tot op heden. – Marcum)

Deel ‘Bishop2021-10-06(redacted).pdf’
https://app.box.com/s/7nrv0z5pb46b89q4w22t46ukbe2xxmxk

Deel ‘Ultiem bewijs Covid-19 links.pdf’
https://app.box.com/s/smaf7joohs8odtyklprt6ejdxk6tr2yj

Bekijk mijn Top-40-afspeellijsten voor katholieke rode pil, katholieke gerelateerde, Covid-19-gerelateerde en pedofilie/kinderhandel.
https://www.bitchute.com/profile/PQbjYeMP1b0M/


Dit door de DOD gestempelde document onthult ook dat de regering weet dat “voorgaande Covid-19-infectie een groot beschermend effect heeft tegen doorbraak in het ziekenhuis”, wat betekent dat natuurlijke kudde-immuniteit superieur is aan de vaccins.
https://renz-law.com/attorney-tom-renz-discovers-leaked-dod-covid-files/


Bekijk de ENORME “INDEXED” BIBLIOTHEEK OVER DE CRIMINELE COVID-19 HOAX.
https://kickthemallout.com/page.php/COVID-19_Fraud_News


Boodschap aan de Jabbed – Word wakker uit de betovering die je in gedachten hebt – David Icke Dot-Connector
https://www.bitchute.com/video/ubipxebQJ9fb/


Slachtoffer van vaccinonderzoeken Verwonding spreekt zich uit tegen vaccinfabrikanten
https://www.bitchute.com/video/WfiwEN5ZTMDw/


Deze wereldwijde demonen liegen tegen ons – 100% bewijs
https://www.bitchute.com/video/DDXOzVOPdr79/


AFSCHEIDINGSWOORDEN VAN VETERAAN MOUNTIE
https://www.mounties4freedom.com/copy-of-open-letter-ag


BEWIJS Onze verkiezingen zijn sinds 2000 opgetuigd
https://www.bitchute.com/video/YJL47ctmjw2O/


MARK STEELE CHANNEL, [07.01.2022 10:03] [ Video ] KRIJG DIT VOLLEDIG GEDEELD – ACTIE TIJD IS NU Hier is de wetenschappelijke link
https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/

Justitie komt voor slachtoffers van COVID-totalitairen en -moordenaars: Dr. Fuellmich
https://www.bitchute.com/video/ybZqwI4wivr3/

Fair Use-kennisgeving: deze video bevat auteursrechtelijk beschermd materiaal waarvan het gebruik niet is geautoriseerd door de eigenaren van het auteursrecht (zoals bepaald in sectie 107 van de Amerikaanse auteursrechtwet).

DE WAARHEID IS GELEERD
NOOIT VERTELD!

“Een klein vogeltje vertelde me” Wink! knipoog!
https://realrawnews.com/

Paus hield Hush-Hush-gesprekken met Pfizer Chief
https://www.bitchute.com/video/EhmKy1ZtSyvp/


-Neurenberg 2: Verklaringen van de Grand Jury van het Corona-onderzoekscomité
https://www.bitchute.com/video/Eri7FPEAnbn0/

Zei Albert Bourla, CEO van Pfizer, echt wat ik denk dat hij net zei?
“We krijgen gegevens van het pseudo-virus, wat niet het echte virus is”…… WAT???
https://www.bitchute.com/video/nvHUcxO809cj/

Grand Jury Procedure by the Peoples ́ Court of Public Opinion
Mediabericht Grand Jury Procedure 02-05-2022 PDF > https://grand-jury.net/Media%20Release%20Grand%20Jury%20Proceeding%2002-05-2022.pdf

Gebruik de informatie in deze video’s als startpunt voor uw eigen onderzoek.
Laten we allemaal bidden en samen proberen om zoveel mogelijk mensen uit de betovering te “wakker maken”.

Disclaimer: Luisteraars zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties of keuzes. Alleen voor amusementsdoeleinden, geen medisch advies.

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: