Islamitische migranten in Parijs, Frankrijk bedreigen Le Pen, alle vrouwen in het land en de mannen!

“We zijn hier om te blijven en we zullen alle blanke vrouwen in Europa verkrachten en alle mannen onthoofden, we hebben Europa veroverd, nu is het van ons!” Roepen de heren! 🧐

Normaal zullen we hier niet zo snel over schrijven, je weet discriminatie en zo! Maar dit gaat niet langer goed! de integratie is totaal mislukt.


Onderstaande in een bericht van: >>>>>>>> oktober 31, 2020
Franse geheime diensten: “We hebben te maken met massa’s islamitische immigranten die ons willen vernietigen”

De informatie die de geheime diensten van de Franse uitvoerende macht ons al enkele dagen doorgeven is verre van geruststellend.

Volgens een hooggeplaatste bron van een Franse geheime dienst observeren zij met name drie bevolkingsgroepen, waarvan de structuur “gevaarlijker is dan ooit”.

Dit zijn de zogenaamde “gematigde” moslims, fundamentalisten (de Salafisten en de Moslimbroeders) en islamisten die bereid zijn om gewelddadige acties te ondernemen. Volgens deze bron zijn veel “gematigde” moslims fundamentalisten geworden. En een aanzienlijk aantal fundamentalisten die een paar weken geleden niet bereid waren om terroristische handelingen te verrichten, zijn overgestapt naar de islamisten, meldt Unser Mitteleuropa.

“We hebben niet langer te maken met een paar mensen die we in de gaten moeten houden… Vanaf nu worden we geconfronteerd met massa’s [moslims] die ons wil vernietigen”, legt een andere specialist uit die daar nog aan toevoegt: “Erdogan’s oproepen tegen Frankrijk, die hij als islamofoob en racistisch beschouwt, hebben een grote invloed gehad op Frans grondgebied”.

>>>>> Dankzij Dhr Rutte, Soon ook in Nederland. Wat een feest, wat een geweldige integratie!

Update uit Ierland:
Wordt het niet eens tijd dat we onze vrouwen en kinderen beschermen. Waarom komen mensen pas in actie als iets hun zelf persoonlijk treft. In wat voor kut wereld zijn we in hemelsnaam beland.

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: