Februari 17, 2023

Grafeenoxide, een stof die giftig is voor mensen, is gevonden in de Covid-19 “vaccins”, in de watervoorziening, in de lucht die we inademen via chemtrails, en zit zelfs in onze voedselvoorziening. Grafeenoxide staat in wisselwerking met en wordt geactiveerd door elektromagnetische frequenties (“EMF”), met name het bredere frequentiebereik van 5G, dat nog meer schade aan onze gezondheid kan toebrengen, schrijft The Exposé.

De symptomen van grafeenoxidevergiftiging en EMF-stralingsziekte zijn vergelijkbaar met de symptomen die worden beschreven als Covid. Het goede nieuws is dat, nu grafeenoxide is geïdentificeerd als een verontreiniging, er manieren zijn om grafeenoxide uit uw lichaam te verwijderen en uw gezondheid te herstellen.

Dit is een holistische benadering waarbij verschillende methoden tegelijkertijd worden gebruikt voor het beste effect. Waaronder specifieke supplementen om het grafeenoxide in het lichaam af te breken, en controle van EMV’s in de omgeving om de activering van grafeenoxide te minimaliseren.

Deze informatie komt uit verschillende bronnen en is gebaseerd op wetenschappelijke studies. Hieronder vindt u linken.

Glutathion begrijpen

Glutathion is een stof die bestaat uit de aminozuren glycine, cysteïne en glutaminezuur. Het wordt op natuurlijke wijze geproduceerd door de lever en is betrokken bij vele processen in het lichaam, waaronder weefselopbouw en -herstel, het maken van chemische stoffen en eiwitten die nodig zijn in het lichaam en voor het immuunsysteem. Wij hebben een natuurlijke glutathionreserve in ons lichaam. Dit geeft ons een sterk immuunsysteem.

Wanneer het glutathiongehalte in het lichaam hoog is, hebben we geen problemen en functioneert ons immuunsysteem goed. Maar wanneer de hoeveelheid grafeenoxide in het lichaam groter is dan de hoeveelheid glutathion, stort het immuunsysteem in en ontstaat er een cytokinestorm. De manier waarop grafeenoxide snel groter kan worden dan glutathion in het lichaam is door elektronische prikkeling. Dat wil zeggen, EMV’s die het grafeen bombarderen om het te oxideren, waardoor de ziekte snel ontstaat.

Op 65-jarige leeftijd daalt het glutathiongehalte in het lichaam drastisch. Dit kan verklaren waarom ouderen het meest door Covid-19 worden getroffen. Glutathionspiegels zijn ook erg laag bij mensen met reeds bestaande aandoeningen zoals diabetes, obesitas, etc. Evenzo is het glutathiongehalte zeer hoog bij zuigelingen, kinderen en atleten. Dit kan verklaren waarom Covid-19 deze mensen niet heeft aangetast.

Grafeenoxide overschrijdt bij oxidatie of activering door specifieke EMV-frequenties het vermogen van het lichaam om voldoende glutathion aan te maken, wat het immuunsysteem vernietigt en de ziekte veroorzaakt. Bij ziektegevallen (zoals Covid-symptomen en alle “varianten”) is het noodzakelijk het glutathiongehalte in het lichaam te verhogen om het gif (grafeenoxide) dat is ingebracht of elektrisch is geactiveerd, het hoofd te bieden.

Geïntubeerde intensive care Covid-patiënten genezen binnen enkele uren na behandeling met glutathion en NAC, voorbeeld van Ricardo Delgado

“Wij hebben klinische proeven gezien met honderden patiënten die op de intensive care lagen, aan de beademing en geïntubeerd, praktisch op het randje van de dood. Met bilaterale longontstekingen veroorzaakt door de verspreiding van grafeenoxide en de daaropvolgende 5G-straling in de longplakken.

Nou, deze diffuse vlek bij deze patiënten is symmetrisch, wat niet zou gebeuren bij een biologisch agens, omdat het eerder asymmetrisch zou zijn, zoals bijvoorbeeld bij een pneumokokkeninfectie, toch?

Wel, in dat geval verschijnt een diffuse vlek meestal in het ene deel van de long, maar niet in het andere, niet in beide symmetrisch. Dus, wanneer mensen worden behandeld met glutathion via directe intraveneuze – of zelfs oraal – of met N-acetylcysteïne (NAC) 600 mg of hogere doses, beginnen ze binnen enkele uren hun zuurstofverzadiging te herstellen.” – Ricardo Delgado, La Quinta Colmuna.

Plotseling en onverwacht: Minstens 11 vakantiegangers dood op Italiaanse stranden in slechts 24 uur

N-acetylcysteïne (“NAC”) is een supplement dat ervoor zorgt dat het lichaam glutathion aanmaakt, het staat bekend als de voorloper van glutathion en zorgt ervoor dat het lichaam endogeen glutathion gaat afscheiden, net als bij intensief sporten. NAC komt van het aminozuur L-cysteïne en wordt door het lichaam gebruikt om antioxidanten op te bouwen. Antioxidanten zijn vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die cellen beschermen en herstellen tegen schade. U kunt NAC krijgen als supplement of als receptgeneesmiddel.

Zink in combinatie met NAC zijn essentiële antioxidanten die worden gebruikt om grafeenoxide af te breken. Ricardo Delgado stelt dat hij met deze twee antioxidanten persoonlijk mensen heeft geholpen die na inenting door magnetisme zijn aangetast. Dit is bij mensen met twee doses Pfizer die magnetisch zijn geworden en na deze supplementen dit symptoom niet meer hebben.

Andere supplementen die kunnen worden ingenomen om te helpen bij de verwijdering van grafeenoxide zijn:

  • Astaxanthine
  • Melatonine
  • Mariadistel
  • Quercetine
  • vitamine C
  • Vitamine D3

Voor meer informatie over deze supplementen voor het verwijderen van grafeenoxide zie deze LINK.

Het verband begrijpen tussen EMV, 5G, grafeenoxide, hydrogels en Covid

Grafeenoxide wordt geactiveerd door EMV, met name de frequenties die deel uitmaken van het 5G-spectrum. Alle materialen hebben een zogenaamde elektronische absorptieband.

Een absorptieband is een bereik van golflengten, frequenties of energieën in het elektromagnetische spectrum die kenmerkend zijn voor een bepaalde overgang van begin- naar eindtoestand in een stof.

Dit is een specifieke frequentie waarboven een stof wordt geëxciteerd en zeer snel oxideert. Frequenties die worden gestraald naar mensen die een ophoping van grafeenoxide in hun lichaam hebben, kunnen ervoor zorgen dat het grafeenoxide zich zeer snel vermenigvuldigt, waardoor het evenwicht van glutathion wordt verbroken en binnen enkele uren een cytokinestorm wordt veroorzaakt.

Grafeenoxide is het belangrijkste ingrediënt in door DARPA gepatenteerde hydrogels. Het zijn deze hydrogels die in de Covid-injecties, de PCR-teststaafjes en de maskers zitten. Een geleidende hydrogel is een polymeerachtig materiaal dat aanzienlijke kwaliteiten en toepassingen heeft.

Zij ontwikkelen verschillende soorten geleidende hydrogels die in veel dingen worden gebruikt, in ons voedsel, ons water en in vaccins die in ons lichaam worden geïnjecteerd. Geleidende hydrogels bevatten nanotech die zich aan uw DNA bindt en door 5G-sensoren kan worden bestuurd.

Hiermee kan DNA worden verzameld en gemanipuleerd. Met geleidende hydrogels kunnen mensen worden gevolgd en opgespoord. Er zijn duizenden peer-reviewede wetenschappelijke studies en artikelen over geleidende hydrogels. Wij hebben een korte lijst samengesteld van enkele relatieve studies als back-up documentatie.

Nieuwe schokstatistieken over oversterfte in Europa: Slechts één land niet getroffen

Samenvatting van kenmerken van hydrogel & Quantum Dot Nanotechnologie – Klik om te downloaden

Op basis van deze studies kunnen wij enkele kenmerken van geleidende hydrogels samenvatten.

Kenmerken van geleidende hydrogels: zelfherstellend, elektrisch geleidend, transparant, vriesbestendig, uitrekbaar, zelfhelend, prikkelgevoelig, wat betekent dat het bepaalde dingen doet wanneer 5G het raakt (of andere frequenties trouwens).

Wij worden omringd door EMV-straling van mobiele telefoons, TV’s en Wi-Fi. Veel gebieden zetten ook 5G aan en er zijn onderzoeken gedaan die het verband aantonen tussen de 5G-netwerken en de Covid-uitbraken in een gebied.

Om uzelf zo goed mogelijk te beschermen tegen grafeenoxidevergiftiging en de activering van grafeenoxide in uw lichaam is het noodzakelijk verschillende dingen te doen om uw blootstelling aan EMV te beperken.

Enkele suggesties om dit te doen zijn: woon niet in een stad met veel masten als het enigszins kan, zet uw Wi-Fi ’s nachts uit en blijf uit de buurt van slimme meters en andere slimme apparaten als het überhaupt kan. Een andere optie is het gebruik van EMF-beschermingsproducten zoals orgone-energieapparaten om de EMF-straling te helpen transformeren om de schadelijke effecten te beperken.

Orgone-energie, EMF-bescherming en grafeenoxide

Aangezien EMF grafeenoxide activeert, wilt u in uw directe omgeving een beschermende barrière creëren die de EMF afzwakt, zodat deze het grafeenoxide niet activeert.

In de jaren 1930 werd een ontdekking gedaan die vandaag de dag kan worden toegepast om te helpen bij EMV-bescherming. Tijdens een reeks experimenten ontdekte wijlen Dr. Wilhelm Reich dat levende proefmonsters, geplaatst in containers van afwisselend lagen staal en niet-geleidend organisch materiaal, in staat waren gezonde “kosmische energie” uit de omgeving te benutten. Hij noemde deze energie “orgone”.

Deze orgone-accumulatoren hadden het vermogen om: bloedmonsters langer te bewaren; gezondere plant-zaailingen te laten ontkiemen; en pijnverlichting te bieden aan de patiënten die erin zaten.

Tegenwoordig gebruiken wij in plaats van platen staal en plastic een composiet van een mengsel van ijzeroxide, staal, messing, shungiet en kristalpoeders in epoxyhars.

Het eindresultaat is een harmonisator die in staat is de schadelijke draadloze velden van zendmasten, slimme meters, smartphones, internetrouter en uw televisie om te zetten in meer heilzame energie voor u en uw planten en huisdieren.

De effecten van dit wetenschappelijke fenomeen zijn gerepliceerd en goed gedocumenteerd in studies van de Universiteit van Pennsylvania en het Heraclitus Microscopisch Onderzoekslaboratorium.

Opvallende gelijkenis van Reich Bloedtest met recente grafeenoxide EMF bloedmonsters

De meest opvallende studie in het licht van recente ontdekkingen van grafeenoxide is te vinden in de “Reich Bloedtest” uitgevoerd door het Heraclitus Microscopic Research Laboratory. In deze test tonen zij de effectiviteit aan die orgone-energie heeft op het bloed.

Zij namen twee bloedmonsters en legden er een in een controledoos en de andere in een doos met orgone-energie. Na verloop van tijd namen zij microscopische foto’s van de bloedmonsters en constateerden dat het monster met orgone-energie
zijn levenskracht langer kon behouden (het was als de fontein der jeugd voor bloed).

Ik geloof dat we te maken hebben met een kwaad dat zijn gelijke niet kent in de menselijke geschiedenis

Wanneer een rode bloedcel gebreken vertoont en begint af te sterven, kan hij iets ontwikkelen dat Acanthocyte-vorming wordt genoemd, waarbij meerdere piekvormige uitsteeksels van verschillende lengte uit de cel steken. De foto’s hieronder laten zien hoe het eruit ziet als een bloedcel afsterft.

Reich Experimental Blood Test – Blood Disintegration

Afstervende bloedcellen die zich vormen tot wat Dr. Reich “bionen” noemde uit de Reich Bloedtest van Hericlitus Labs.

https://youtube.com/watch?v=G8CBT7ETkqc%3Ffeature%3Doembed

Bovenstaande foto’s tonen de bionische desintegratie van levende en niet-levende materie. De gezondere cel heeft een steviger membraan met een blauw licht eromheen. Dit blauwe licht is eigenlijk de levenskracht of “Aura” van de cel. Het is wat Dr. Reich “orgone” energie noemde. Als de cel afsterft en uiteenvalt, vormt de membraanwand stekelige uitsteeksels die eruit komen.

De nanodeeltjes op basis van grafeenoxide die in de Covid-injecties worden gebruikt, zijn ontworpen om het membraan van de cellen te penetreren om het mRNA erin te krijgen. Deze constante penetratie van de celmembraanwand zou de oorzaak kunnen zijn van deze membraanvervormingen. Volgens A Laboratory Guide to Clinical Haematology van het Open Education of Alberta:

“Acanthocytenvorming treedt op als gevolg van erfelijke of verworven membraandefecten. Defecten die een onevenwicht tussen het cholesterol- en lipidegehalte van het membraan veroorzaken, beïnvloeden het vermogen van de RBC om te vervormen, wat resulteert in een stijver plasmamembraan.”

Hieronder ziet u drie foto’s van recent [bijgewerkt tot 1 oktober 2021] bloedonderzoek van Dr. Robert Young.

Zijn conclusie is dat wat we zien in deze bloedcellen het effect is van EMV stralingsvergiftiging, grafeenoxide vergiftiging. Hij noemt de vorming van de bloedcelmembranen het “corona effect” en het “spike-eiwit effect”.

Scanning & Transmission Electron Microscopy onthult grafeenoxide in CoV-19 Vaccins.

Dit ziet er identiek uit als het gedrag van de stervende bloedcellen in het Reich Bloedproef experiment. Wat we hier zien zijn cellen die vergiftigd zijn en afsterven. We zien ook de vorming van het spike-eiwit in de laatste foto.

Een opvallende ontdekking wordt gevonden in de Reich Bloedtest die laat zien hoe de orgone-energie apparaten dit verval van bloedcellen vertragen en stoppen. Dit toont aan, op cellulair niveau, hoe de orgone-energieapparaten het menselijk lichaam beschermen tegen schadelijke EMF.

De foto hieronder toont de resultaten van de Reich Bloedtest. Het monster links is het monster dat in de orgone-accumulatiedoos zat. Het percentage celdood en verval is 5%. Het rechter voorbeeld is het proefmonster dat niet in de orgone-accumulatorbox zat. De snelheid van verval is 50%. Het is duidelijk dat de orgone-energie iets doet om te helpen de levenskracht en de gezondheid van het bloed te behouden.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: