Februari 23, 2023

Foto ter illustratie. © @316pixel Freepik

De ziekenhuizen praten niet, dus doe ik het. Ik heb net gesproken met een begrafenisonderneming die wordt gebruikt door UCSF (University of California, San Francisco is een openbare medische school in San Francisco, Californië). Het percentage perinatale sterfgevallen in dit uitvaartcentrum was meer dan 20 keer hoger dan normaal in de tweede helft van 2022, schrijft Steve Kirsch.

Abstract

Perinatale sterfgevallen worden gedefinieerd als foetale sterfgevallen (sterfgevallen na 20 weken) en kindersterfgevallen (sterfgevallen na de geboorte). Deze sterfgevallen worden meestal doorverwezen naar een uitvaartonderneming.

Ik sprak met een van de door UCSF gecontracteerde begrafenisondernemingen. In de laatste 6 maanden van 2022 is het aantal perinatale sterfgevallen vertwintigvoudigd.

Ik vroeg Dr. James Thorp naar deze cijfers en zijn antwoord was: “Ik ben niet verbaasd.”

De ziekenhuizen zwijgen en de mainstream media melden dit niet, maar ik vond dat u dit moest weten.

Moet dit schokkend zijn? Ik denk van wel!

Zoals u in de onderstaande grafiek kunt zien, zijn de perinatale sterftecijfers opmerkelijk consistent in de tijd. Zelfs een stijging van slechts 10% zou als “significant” worden beschouwd en reden zijn voor onmiddellijk onderzoek. Deze stijging is dus 200 keer groter dan “significant”.

Perinatale sterftecijfers zijn gedaald in de VS. Dus een 20-voudige toename eind 2022 zou zorgwekkend moeten zijn. Maar niet in onze huidige samenleving. Dit verhaal komt in geen enkele reguliere pers ter wereld aan bod. Nooit.

Maar in de huidige samenleving doet dit er allemaal niet toe. Hoe hoog het aantal perinatale sterfgevallen door COVID-vaccins ook oploopt, er komt geen onderzoek.

Niemand wil de waarheid weten. Niet de CDC, niet de FDA, niet het Congres, niet de media en niet de artsen. Ze willen allemaal doen alsof er niets aan de hand is. Ze kijken gewoon de andere kant op. “Opzettelijke blindheid.”

Waarom ik de wereld nooit meer op dezelfde manier zal bekijken

Inleiding

Ik werd onlangs doorverwezen naar een begrafenisonderneming die gebruikt wordt door de ziekenhuizen UCSF en Stanford. Ik kan de naam van de begrafenisonderneming niet geven omdat de persoon die deze informatie onthult op staande voet ontslagen zou worden. De verwijzing naar mijn bron kwam echter van het hoofd van een andere begrafenisonderneming; een persoon die ik al lange tijd ken.

Ik kan geen specifieke cijfers geven omdat dit de begrafenisonderneming zou identificeren en mijn bron zou kunnen worden ontslagen.

Mijn bron vertelde me dat perinatale sterfgevallen uiterst zeldzaam zijn, maar in de tweede helft van 2022 steeg het percentage 20 keer zo hoog als normaal.

Dit is niet normaal.

De ziekenhuizen zwijgen. De federale autoriteiten doen geen onderzoek. De reguliere media berichten er ook niet over. Het Congres is niet geïnteresseerd in een onderzoek.

Niemand wil dat iemand ontdekt dat het verkeerd was om deze vaccins aan te bieden.

Geboortecijfers dalen wereldwijd

Zie Geboortecijfers dalen in zwaar gevaccineerde landen door Dr. Colleen Huber. Dit is dus niet zomaar een “anekdote”.

Aannemelijke werkingsmechanismen

Met dank aan Dr. Naomi Wolf en haar team bij Dailyclout.io waaronder Dr. Chandler en Dr. Flowers:

LNP’s hopen zich op in de eierstokken en doorkruisen de placenta. Veroorzaakt ook ontstekingen in eileiders, placenta.

Ook baby’s sterven aan PEG in de moedermelk van gevaccineerde moeders.

Bericht voor factcheckers

Ik ben blij dat een neutrale betrouwbare bron zoals UCSF professor Vinay Prasad kan verifiëren of het waar is wat ik heb gezegd. U kunt het bij hem controleren.

Samenvatting

Het is glashelder dat iets nieuws onze geboortecijfers beïnvloedt. Het treft moeders over de hele wereld.

Belangrijk: Als je je laat vaccineren, verlies je je natuurlijke immuniteit

Het uitvaartcentrum van de UCSF waarmee ik sprak is slechts een klein voorbeeld.

Niemand wil dit verhaal verslaan.

Ik vraag me af wat de oorzaak kan zijn van de wereldwijde stijging van het aantal perinatale sterfgevallen na de invoering van de vaccins. Het enige wat ik kan bedenken zijn de COVID-vaccins. Mis ik iets?

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: