Volgens een verontrustende nieuwe studie veroorzaakt laboratoriumvlees van Bill Gates kanker bij mensen die het consumeren.

Februari 22, 2023

Synthetisch vlees is door Bill Gates en de globalistische elites van het WEF sterk gepromoot als de oplossing voor de zogenaamde klimaatverandering. Nu is echter aangetoond dat ditzelfde voedsel kanker veroorzaakt via de geïmmortaliseerde cellijnen die voor de productie ervan worden gebruikt, bericht Newspunch.

Naturalnews.com meldt:

Raw Egg Nationalist (REN) scheen een licht op deze kwestie in een stuk van 17 februari voor de National Pulse, met verwijzing naar een Bloomberg verhaal hierover. Het stuk van 7 februari door Joe Fassler, medewerker van Bloomberg, legde uit waarom nepvleesbedrijven geïmmortaliseerde cellijnen gebruiken voor hun producten.

“Normale vleescellen blijven zich niet eeuwig delen. Om de celculturen te laten groeien met een snelheid die groot genoeg is voor een bedrijf, gebruiken verschillende bedrijven stilzwijgend zogenaamde geïmmortaliseerde cellen, iets wat de meeste mensen nog nooit met intentie hebben gegeten,” schreef Fassler.

Hoewel geïmmortaliseerde cellijnen “een hoofdbestanddeel zijn van medisch onderzoek,” merkte Fassler op dat deze technisch gezien pre-kankerachtig zijn en soms volledig kankerachtig kunnen zijn.

“Het probleem is dat de materialen die worden gebruikt om het product te maken – ‘geïmmortaliseerde cellijnen’ – zich voor altijd vermenigvuldigen, net als kanker. Wat in feite betekent dat ze kanker zijn. Industrietypes “vertrouwen” erop dat het eten van dergelijke producten geen risico inhoudt. Maar het is niet moeilijk in te zien, ook al zijn de producten ‘bewezen’ veilig, hoe mensen afgeschrikt kunnen worden door de gedachte dat ze een veredelde tumor eten.”

Volgens REN komen de gevaren van nepvlees dat is gemaakt met behulp van geïmmortaliseerde cellijnen voort uit het feit dat er nog geen veiligheidsgegevens op lange termijn beschikbaar zijn voor de consumptie ervan. Fassler wees erop dat geïmmortaliseerde cellen in deze producten zich onbeperkt kunnen vermenigvuldigen als ze onder de juiste omstandigheden worden geplaatst.

Dr. Coleman: De “Dodenfase” (Twaalf feiten)

“Dit brengt veiligheid met zich mee, maar ook bezorgdheid over het imago,” schreef hij.

Om Fassler’s punt te staven, haalde REN een voorbeeld aan waarbij burgemeester Eric Adams van New York – een veganist – een VIP-evenement bijwoonde dat werd gesponsord door de producent Wildtype van gekweekte zalm. Terwijl verschillende aanwezigen genoten van de gekweekte zalm, verontschuldigde Adams zich en verliet het evenement zonder ook maar één hap van de nepvis te nemen.

Andere ingrediënten in nepvlees kunnen ook gezondheidsproblemen veroorzaken

Behalve dat onsterfelijke cellen in laboratoriumvlees mogelijk kankerverwekkend zijn, kunnen ingrediënten in deze producten die bedoeld zijn om de smaak en textuur van het echte vlees na te bootsen ook gezondheidsproblemen veroorzaken. Children’s Health Defense (CHD) berichtte in september 2022 over deze kwestie en zoomde in op de nepvleesproducten van het in Californië gevestigde Impossible Foods.

De gezondheidsgroep haalde een door het bedrijf uitgevoerd onderzoek aan waarbij ratten werden gevoerd met de Impossible Burger. Het onderzoek werd uitgevoerd in de veronderstelling dat nepvleesproducten minimale of überhaupt geen gevolgen zouden hebben. Maar de bevindingen van de studie kwamen anders uit.

Uit het onderzoek bleek dat soja-eiwit leghemoglobine (SLH) “onverklaarbare veranderingen binnen de biologie van ratten” veroorzaakte. Ratten die SLH kregen toegediend, ondervonden een onverklaarbare gewichtstoename en veranderingen in het bloed die wezen op het ontstaan van ontstekingen of nierziekten en mogelijke tekenen van bloedarmoede. SLH, dat is afgeleid van genetisch gemodificeerde gist, is verantwoordelijk voor de vleessmaak van de Impossible Burger en doet bij het snijden bloeden als dierlijk vlees.

I don’t wanna take that Billy!!

De dood van de Westerse civilisatie

Een ander ingrediënt in Impossible Burger dat gezondheidsproblemen veroorzaakte is herbicide-tolerante soja-eiwit (HTSP). Impossible Foods introduceerde HTSP in 2019 in het hamburgerrecept om de textuur van het product te verbeteren en gluten te vermijden, het tarwe-eiwit dat sommige mensen niet kunnen verdragen. Als gevolg daarvan kunnen nepvleesburgers residuen bevatten van het herbicide glyfosaat dat op sojabonen is gespoten – die vervolgens worden verwerkt tot HTSP.

Tests in opdracht van de belangengroep Moms Across America hebben deze bevinding bevestigd. Op basis van tests uitgevoerd door de in Iowa gevestigde Health Research Institute Laboratories, had Impossible Burgers een glyfosaatgehalte van 11,3 delen per miljard. Dit was 11 keer hoger dan de glyfosaat die werd aangetroffen op de Beyond Meat Burger, waarvoor plantaardige ingrediënten werden gebruikt die geen genetische modificatie ondergingen.


https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory
Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: