Maart 1, 2023

Niet tevreden met het euthanaseren van grootouders, het pompen van mRNA in de voedselvoorziening om uw hart te vergiftigen, het normaliseren van pedofilie en u met kanker doordrenken via Bill Gates’ uiterst kankerverwekkende nepvlees, willen de globalistische elites van het WEF u nu een volledige frontale lobotomie geven via gevaarlijke nieuwe technologie die mensen zal veranderen in zenders voor 6G-antennes – met of zonder uw toestemming, schrijft Baxter Dmitry.

Mensen kunnen worden gebruikt als onderdeel van een antennesysteem voor elektromagnetische straling (EMR) door een speciale koperen armband te dragen, volgens een team van onderzoekers van het World Economic Forum, verbonden aan de Universiteit van Massachusetts Amherst en de Technische Universiteit Delft in Nederland.

De onderzoekers zeiden dat zij een goedkope manier hadden ontwikkeld om de radiofrequente (RF) straling te “oogsten” die “weglekt” tijdens communicatie met zichtbaar licht (VLC) – een technologie die volgens hen waarschijnlijk zal worden gebruikt in de “komende 6G-netwerken”.

Maar sommige critici beweren dat het gebruik van mensen als antennes voor 6G respectloos is voor het menselijk lichaam en onbekende gevolgen kan hebben voor de gezondheid.

“Ik sta lijnrecht tegenover dit soort werk, vooral gezien de schaarste aan medisch onderzoek naar het gebruik van het menselijk lichaam als RF-antenne,” zei Dr. Brian Hooker, Children’s Health Defense chief scientific officer en professor in de biologie aan de Simpson University.

“Dit soort technologie maakt van het menselijk lichaam een RF-verzamelaar en negeert de gezondheidsimplicaties van EMR volledig,” vertelde Hooker aan The Defender.

Bill Bathgate, een elektrotechnisch ingenieur en gecertificeerd bouwbiologisch milieuadviseur, zei dat het niet aannemelijk was om te denken dat het dragen van de armbanden de blootstelling van mensen aan RF niet zou verhogen. “Dat is niet mogelijk,” zei hij.

Over de plannen van het WEF zei Bathgate: “Dit is een van de slechtste ideeën ooit.” Het gebruikt het menselijk lichaam als een “telecommunicatiepunt in een soort netwerk-grid” en kan leiden tot “gezondheidseffecten die we niet kunnen voorspellen,” zei hij.

Gezien de staat van dienst van het WEF denk ik dat we kunnen voorspellen dat de gevolgen voor de gezondheid rampzalig zullen zijn voor de gemiddelde mens. Denk aan de uitrol van het covid-19 vaccin en de recente onthulling dat de nepvleesproducten van Bill Gates zeer kankerverwekkend zijn. Bekijk onze recente video’s over 5G en de nepvleeszwendel voor meer informatie.

Wat u ook doet, onderschat deze mensen niet. Ze zijn gek, dronken van macht en hebben niet het beste met ons voor. En hun plannen zijn al jaren in de maak.

Daarom moeten we stappen ondernemen om onszelf te beschermen tegen hun kwade agenda:

Zij willen dat u niets bezit en gelukkig bent. Ze willen u tot slaaf maken. Hun plannen zijn zo vergevorderd dat ze hun bedoelingen niet eens meer proberen te verbergen. Terwijl de “woke” schapen blindelings volgen en hun lot aanvaarden, hoeven wij voor onszelf niet hetzelfde lot te aanvaarden.

Bescherm alles waarvoor u hard hebt gewerkt om het te verdienen en nog harder hebt gewerkt om het te redden.

Bezoek www.TPVlikesGold.com voor meer informatie en bescherm uzelf tegen de globalistische elite.

De elites zijn erop gebrand ons tot slaaf te maken in hun technocommunistische utopie.

Een aan Bill Gates verleend patent verleent de zelfbenoemde wereldgezondheidstsaar het “exclusieve recht” om menselijke lichamen te automatiseren en te gebruiken als lokale draadloze netwerken.

Het menselijk lichaam is een trillende, kloppende, pulserende poort van buizen en tunnels, gevuld met elektrolyten en allemaal in staat om informatie te verzenden, het levensbloed van het internet en de 21e eeuw. Nu is gebleken dat Gates’ Microsoft “exclusieve rechten” heeft gekregen op dit vermogen van het lichaam om als computernetwerk te fungeren.

EXPLOSIEF: Spanje onthult geheim militair chemtrailprogramma!

Als dit te veel klinkt als science fiction, dan kunt u dit gerust zelf nagaan. Microsoft kreeg het Amerikaanse octrooi 6.754.472, getiteld: Methode en apparaat voor het verzenden van stroom en gegevens met behulp van het menselijk lichaam.

Follow de TLF:

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Het zou eigenlijk sciencefiction moeten zijn, als u er even bij stilstaat. Heeft iemand met u overlegd of u bereid bent de exclusieve rechten op uw lichaam aan Bill Gates af te staan?

Natuurlijk is het antwoord nee. Maar dat kan Gates niet schelen. Volgens Robert F. Kennedy Jr. heeft Gates een “God-achtige bereidheid om te experimenteren met de levens van mindere mensen.”

Kennedy Jr. waarschuwt verder dat Bill Gates zijn geld heeft gebruikt om systematisch “bevoegdheden te kopen die in sommige opzichten die van presidenten overtreffen” en dat hij deze bevoegdheden gebruikt om op mensen te experimenteren als “proefkonijnen”.

Als u geen proefkonijn wilt zijn, moet u zich informeren over de plannen van de elite en plannen maken om uit hun controlematrix te stappen. Dat is waar het bij The People’s Voice allemaal om draait. Sluit u aan bij onze lokale gemeenschap om u bij onze missie aan te sluiten.

Burgerrechtenorganisaties hebben ook hun verontwaardiging uitgesproken over Gates’ poging om het menselijk lichaam te patenteren. “Lichaamsdelen, in dit geval huid, zouden op geen enkele manier patenteerbaar mogen zijn,” zei Jim Thomas van de ETC-groep, die de ontwikkelingen in de technologie volgt. “Er zijn hier grote vragen over of individuen deze technologie zullen kunnen weigeren als deze wordt gebruikt in bijvoorbeeld volgapparatuur.”

Maar er is steun voor Gates vanuit de globalistische elite met wie Gates hand in hand samenwerkt. De rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, zegt dat er geen sprake van is dat individuen geen enkele inspraak zullen hebben over de vraag of hun lichaam in deze technologie zal worden gebruikt. Volgens Harari: “De ontwerper van het leven zal niet langer god zijn, het WEF wordt de ontwerper van de toekomst van het leven.”

Harari legt ook uit waarom Gates’ patent op het menselijk lichaam zo belangrijk is. Gates stond volgens Harari in de voorhoede van de revolutie in de computerwetenschap, en hij staat ook in de voorhoede van “de revolutie in de biologische wetenschappen.” En raad eens? Volgens Harari staan de twee revoluties van Bill Gates op het punt samen te smelten in één groot wetenschappelijk experiment.

Helaas worden u en ik opgevoerd als de proefpersonen van dit experiment.

De tijd is allang voorbij om alles wat uit de mond van de globalistische elite komt, volledig af te wijzen. We moeten de controlerende invloed van de mainstream mediapropaganda en de gedachtecontrole van de sociale media afwijzen.

Het is tijd om ons te bevrijden van de ketenen die de mondiale elite ons oplegt en hun plannen voor technocommunistisch transhumanisme te verslaan voordat het te laat is. Hoe kunt u dit doen? De propaganda van de mainstream media verwerpen en uw financiële toekomst veilig stellen is een begin.

WEF Want to Lobotomize the Human Race to Become 6G Antennas

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: