Maart 6, 2023

Zijn fanatiekelingen zullen hem dit jaar niet meer kunnen zien optreden tijdens een “Justice World Tour”, want popicoon Justin Bieber heeft naar verluidt de rest van zijn zangschema voor 2023 geannuleerd vanwege een ernstige bijwerking van het Covid-19 “vaccin” die hij heeft opgelopen, bericht Ethan Huff.

Bieber zou de komende maanden onder meer optreden in Californië, Connecticut en Washington D.C., maar nu niet meer. Bieber beroept zich op “gezondheidsproblemen” en stopt ermee, tot verbazing van velen.

In september kondigde de “Sorry”-zanger op Instagram aan dat hij zijn tournee, die in februari 2022 van start ging, pauzeerde vanwege de verlammende aandoening. Veel fans dachten dat hij in 2023 zou terugkeren, maar de 70 shows die Bieber voor dit jaar had gepland, zijn nu ook geannuleerd.

“Eerder dit jaar ben ik publiekelijk gegaan over mijn strijd met het Ramsay-Hunt Syndroom, waarbij mijn gezicht gedeeltelijk verlamd is geraakt,” vertelde Bieber zijn fans en volgers in een recente post op sociale media.

“Als gevolg van deze ziekte kon ik de Noord-Amerikaanse tak van de Justice Tour niet voltooien. Na rust en overleg met mijn artsen, familie en team, ging ik naar Europa in een poging de tournee voort te zetten. Ik trad zes liveshows op, maar het eiste een echte tol van me.”

Bieber heeft nog steeds zijn één-oog-open ziekte, waardoor hij niet langer kan optreden

Het Ramsay Hunt-syndroom, mocht u er niet mee bekend zijn, is een neurologische aandoening die wordt gekenmerkt door gezichtsverlamming. In dit geval werken Biebers ogen niet zoals normaal, en sluit de ene terwijl de andere open blijft, waardoor een eenogig uiterlijk ontstaat.

Oostenrijkse verpleegster geschokt door coronavaccinaties bijwerkingen: “Iemand moet iets doen aan deze waanzin!”

“Ik ga beter worden, en ik doe allemaal gezichtsoefeningen om mijn gezicht weer normaal te krijgen, en het zal weer normaal worden,” voegde Bieber toe in zijn Instagram-post. “Het kost gewoon tijd, en we weten niet hoeveel tijd het gaat kosten, maar het komt goed.”

Biebers vrouw Hailey kreeg naar verluidt ook een beroerte rond de tijd dat hij zijn één-oog-open neurologische ziekte ontwikkelde. Sinds haar ziekenhuisopname op 10 maart 2022 is Hailey alleen nog maar in het nieuws geweest vanwege een social media ruzie die ze nog steeds heeft met Selena Gomez, die vroeger met Justin uitging.

“Serums doen een lichaam geen goed, vooral de mRNA-types,” schreef een commentator op een nieuwsbericht.

“Justins trieste situatie doet denken aan Neil Young, Gene Simmons, Howard Stern en zoveel andere mensen die vroeger rebellen waren of hadden moeten zijn,” schreef een ander.

“Het waren überhaupt geen rebellen, ze stelden de autoriteiten niet in vraag, ze deden geen eigen onderzoek … en de dingen veranderden zo erg dat Ed Dowd zich genoodzaakt voelde ‘Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 & 2022’ te schrijven, waarvan iedereen de inhoud zou moeten kennen. De Biebs ondergingen tenminste niet DAT lot zoals de honderden Europese ‘voetballers’.”

Talrijke anderen wezen erop dat mRNA “het geschenk is dat blijft geven,” wat betekent dat mensen die ermee geïnjecteerd worden langdurige gezondheidsproblemen hebben voordat ze waarschijnlijk bezwijken aan een vroege dood zodra hun immuunsysteem implodeert als gevolg van door vaccin-veroorzaakte AIDS.

“Bieber is een woordvoerder van Pfizer en de Hellywood muziekindustrie,” zei een ander. “Ziekte is de nieuwe gezondheid. Hoe gaat het met de spike-eiwit shedding? Maak je geen zorgen, het is een van de 1200 bijwerkingen van dit gentherapie depopulatiewapen.”

“Controle, ontvolking en scheiding van God verkoopt groots,” voegde deze zelfde persoon eraan toe. “Belangrijker is het om weerstand te bieden en er niet aan te voldoen. Onze lichamen zijn apotheken zoals geschapen door God, niet pharmakeia.”

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: