Maart 7, 2023

Nieuw onderzoek, gepubliceerd in het peer-reviewde tijdschrift Nature Cardiovascular Research, vestigt de aandacht op de tientallen miljoenen ernstige nieuwe gezondheidsproblemen die wereldwijd zijn ontstaan sinds de lancering van Operation Warp Speed, bericht Ethan Huff.

De komst van Covid-19 “vaccins” heeft een piek veroorzaakt in allerlei dodelijke ziekten die het hart, de huid en de hersenen aantasten, zo blijkt uit de paper. En de meeste van deze aandoeningen houden minstens 90 dagen na de injectie aan.

In hun onderzoek keken de wetenschappers naar dezelfde mensen voor en na hun injectie om te bepalen hoe de injecties hun risico op het ontwikkelen van nieuwe gezondheidsproblemen veranderden. Zij ontdekten dat de gemiddelde persoon 21 procent meer kans heeft op een nieuwe diagnose in de drie maanden na de injectie dan in de drie maanden vóór de injectie.

“Met bijna 240 miljoen Amerikaanse volwassenen die een prik krijgen, vertaalt de stijging zich in miljoenen extra nieuwe medische problemen die worden vastgesteld in de maanden na de vaccinatie, en tientallen miljoenen wereldwijd,” verklaart Alex Berenson op zijn Substack.

De meest waarschijnlijke “bijwerking” van covid-injecties lijkt myocarditis (en andere hartproblemen) te zijn.

In de drie maanden na de injectie neemt iemands risico op het ontwikkelen van hypertensie met 25 procent toe, zo bleek verder uit de studie. Met depressie, eczeem, diabetes en cellulitis neemt het risico na de injectie met 10-20 procent toe ten opzichte van voor de injectie.

Het allerergste risico is myocarditis, aldus de studie. Een covid-injectie verhoogt het risico op een hartontsteking met maar liefst 260 procent – vooral als u een man bent.

Het Rode Kruis geeft toe dat zij geen gevaccineerd bloed zullen gebruiken voor convalescent plasma COVID-19 behandelingen – Wat is er mis met gevaccineerd bloed?

“Myocarditis is een bekende bijwerking van de mRNA’s, dus het feit dat er een bijzonder hoog percentage extra diagnoses was, vormt een sterk bewijs dat het signaal dat de onderzoekers vonden echt was,” schrijft Berenson.

Al met al ontdekten de onderzoekers dat bij de 284.000 volwassenen met een covid-injectie die zij evalueerden bijna 6.000 nieuwe en extra gezondheidsaandoeningen werden vastgesteld binnen de 90 dagen nadat de naalden in hun arm waren gestoken.

“Met ongeveer 237 miljoen gevaccineerde Amerikaanse volwassenen zou die schatting zich vertalen in ongeveer 5 miljoen extra diagnoses voor problemen zoals diabetes in de drie maanden na de injecties,” zegt Berenson. “Wereldwijd kan dit aantal oplopen tot 25 miljoen.”

Zoals u kunt verwachten, heeft de paper weinig aandacht gekregen van de media, en vrijwel geen aandacht van de regering. Dat komt omdat de bevindingen in tegenspraak zijn met het officiële narratief dat covid-injecties “veilig en effectief” zijn.

Een andere studie uit Hong Kong toonde eveneens een sterke toename aan van auto-immuun “aanvallen” na covid-injectie. Nieuwe gevallen van lupus, reumatoïde artritis en diverse andere ernstige auto-immuunziekten rijzen de pan uit als gevolg van de injecties.

Dat onderzoek wees specifiek mRNA-injecties aan als de boosdoeners. Chinese geïnactiveerde virusinjecties veroorzaakten niet dezelfde effecten, wat aantoont dat de injecties van Moderna en Pfizer-BioNTech misschien wel de gevaarlijkste covid-injecties zijn die verkrijgbaar zijn.

“Amerikanen hebben die optie niet, omdat de Verenigde Staten het gebruik van Chinese geïnactiveerde covid-vaccins niet toestaan,” merkt Berenson op over hoe Amerikanen de slechtste van de slechtste “vaccins” kregen, terwijl communistisch China “veiligere” vaccins kreeg.

Covid-19 ziekenhuisopnames in NSW Australië in slechts 7 dagen verdubbeld; 96% van diegenen is volledig gevaccineerd

In het commentaargedeelte schreef iemand dat hij binnen enkele weken een hartinfarct kreeg nadat hij door Pfizer was geprikt. Hij kreeg uiteindelijk een stent. Zijn zwager kreeg ook een hartinfarct na zijn derde prik, terwijl zijn zus twee beroertes kreeg na de hare.

“Mensen die wij kennen hebben verschillende allergieën ontwikkeld terwijl ze daarvoor nooit allergieën hadden,” voegde deze persoon eraan toe. “Dit kan niet cynisch worden uitgelegd als louter toeval.”

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: