Maart 11, 2023

De voormalige minister van Volksgezondheid Matt Hancock slaagde in zijn streven om “iedereen de stuipen op het lijf te jagen”. Helaas hebben veel kinderen en oudere Britten hun leven verloren door zijn criminele tactiek, schrijft Amy Mek.

Columniste Allison Pearson heeft in een opiniestuk in de Britse Daily Telegraph opgeroepen tot de arrestatie van de Britse “Covid-minister” Matt Hancock wegens opzettelijk wangedrag. Ze wil ook dat de “slithy tove” voor een Select Committee wordt gesleept en zich moet verantwoorden voor zijn daden en de enorme schade die ze hebben veroorzaakt”.

De Telegraph heeft de meest adembenemende vernietigende verhalen gepubliceerd over het misbruik van macht (en “wetenschap”) door voormalig minister van Volksgezondheid Matt Hancock en zijn cabal tijdens de pandemie, aldus Pearson.

“Ik weet niet hoe het met u zit, maar nu ik zoveel heb gelezen over hun schaamteloze politieke aanmatiging en harteloze minachting, vooral voor kinderen en ouderen, is mijn verontwaardigingsemmer leeg en ben ik gedwongen om gal te spuwen”, aldus de columnist.

Tienduizend uitgelekte WhatsApp-berichten die door de Britse pers zijn gezien, hebben onthuld hoe de Britse regering “angst” en “schuld” wilde gebruiken om massale naleving van het lockdown-regime van het land af te dwingen. Ze onthulden onder meer dat Hancock mensen angst wilde aanjagen.

In een uitwisseling die in december 2020 is verzonden, bespreekt Hancock hoe het gepraat over de Brexit-mislukkingen van de Conservatieve Partij in de media het beste kan worden vervangen door angst voor de pandemie, wat schijnbaar een strategische druppel nieuws over een nieuwe Covid-variant suggereert om de angstreactie van mensen te vergroten, meldt Breitbart.

“We maken iedereen bang met de nieuwe stam (sic),” zei hij in een gesprek met een media-adviseur van het ministerie van Volksgezondheid, voordat hij verder vroeg wanneer de staat de nieuwe variant van het virus precies zou moeten “inzetten” om de impact te maximaliseren en de anti-lockdown sentimenten binnen zowel de Tory Party als de Britse krant Mail on Sunday het best te bestrijden.”

Leed

“Zelfs op het hoogtepunt van de Tweede Wereldoorlog gebruikte de regering nooit propaganda om de eigen bevolking bang te maken. Deze partij deed dat wel. Kinderen pleegden zelfmoord en de geestelijke gezondheid stortte in. Onvergeeflijk, Matt Hancock zou moeten worden gearresteerd voor opzettelijk wangedrag in ambt,” aldus de columniste op Twitter.

Ze wijst erop dat Hancock loog over de overstroming van ziekenhuizen. De zorg kwam volledig stil te liggen door de lockdowns. Hancock bood zelfs NHS-bedden aan Franse Covid-patiënten aan, terwijl hij het Britse volk vertelde hun gezondheidszorg niet lastig te vallen omdat die anders “overspoeld” zou worden. Ze wil dat hij in de gevangenis wordt gegooid voor al het geestelijke en lichamelijke leed dat hij heeft veroorzaakt.

Rechtszaken

Familieleden van bewoners van verpleeghuizen zijn van plan om WhatsApp-berichten te gebruiken in rechtszaken tegen de voormalige minister van zorg. Pearson doet verslag:

Sommige families van verpleeghuisbewoners bereiden een privé-aanklacht tegen Hancock voor, weet ik. De Crown Prosecution Service moet dan beslissen of het in het algemeen belang is om door te gaan. De Lockdown Files moeten cruciaal bewijs leveren.

Onderzoeker Dr. Eli David schreef op Twitter dat “de eerste dominosteen is gevallen”. David zei dat het de eerste keer is dat een belangrijke mainstream media in een Westers land oproept tot de arrestatie en vervolging van een minister van Volksgezondheid voor zijn coronamisdaden.

Bevel om de ogen te sluiten voor schadelijke effecten van vaccins


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: