Gerichte-energietechnologie is het perfecte geheime wapen

Maart 26, 2023

Laat u niet afschrikken door de spottende toon van de mainstream media (MSM) wanneer zij het hebben over “complottheorieën”. Ze zijn vaak meer geworteld in harde feiten dan veel van wat de MSM voor “nieuws” uitmaakt. Michael Hoffman legt het uit.

Gerichte-energietechnologie is het perfecte geheime wapen. Het laat geen vingerafdrukken achter en is niet toerekenbaar. Decennialang hebben alternatieve onderzoekers, activisten en wetenschappers alarm geslagen en sommigen namen zelfs hun toevlucht tot het gebruik van aluminiumfolie, die ze voor de ramen van hun huizen plaatsten of er hoofddeksels van maakten om zich tegen de vermeende dreiging te beschermen. Het was misschien een onbedachte actie, maar er werd tenminste erkend dat er een dreiging was.

Degenen die zich zo inzetten worden beschimpt en uitgejouwd door de “mensen die het beter weten” en die op ons neerkijken – de bedrijfsmedia en Hollywoods smaakmakers en trendsetters. Het beeld van de “aluminiumfoliehoed” is een troop geworden in de Westerse cultuur, een kenmerkend middel om aan te geven wie van ons een zogenaamd rationeel, intelligent mens is en wie een paranoïde idioot, althans dat wil de cryptocratie ons doen geloven.

Wij erkennen dat satire en karikatuur legitieme hulpmiddelen zijn wanneer rede en bewijs niet in staat zijn gebleken bijgeloof, logische drogredenen of vooroordelen te ontkrachten.

Maar in sommige omstandigheden worden radicaal originele ideeën en baanbrekend onderzoek die de heersende mythologieën ondermijnen, bespot door partizanen die geen overtuigende antwoorden hebben en geen manier om ideeën en onderzoek die zij vrezen en verafschuwen effectief te verslaan.

Er zijn zeker verwarde mensen aan beide zijden van het politieke spectrum wier naïviteit en/of bevestigingsvooroordelen online zo intens en zelfmisleidend zijn dat zij bestaan uit wat wij het internetkoortsmoeras hebben genoemd.

Een van onze columns is getiteld “The Right-wing fever swamp,” wat een nauwkeurig profiel is van mensen die het internet uitsluitend afstruinen om materiaal te verkrijgen dat zij kunnen gebruiken om hun vooroordelen te ondersteunen en die niet echt geïnteresseerd zijn in het nastreven van de waarheid, waar die ook mag leiden, wat het belangrijkste middel is om kennis te bevorderen.

In het geval van de bedrijfsmedia, die tot taak hebben alles te onderdrukken wat in strijd is met het dogma van de heersende klasse, wordt minachting gebruikt om het debat te beperken en afwijkend bewijsmateriaal te onderdrukken voordat het een eerlijk gehoor krijgt op het publieke plein. Deze onderdrukkingstactiek beperkt de vooruitgang van kennis en versterkt het monopolie van de heersende klasse op informatie.

Een categorie van mindere mensen die volgens de media en het entertainmentconglomeraat onze minachting verdienen, zijn mensen die non-conformistische meningen aanhangen, afwijkende informatie verspreiden of ketterse vragen stellen die afwijken van de zwaar gepropageerde gevestigde overtuigingen. Van deze mensen wordt vaak gezegd dat zij metaforisch een “aluminiumfoliehoedje” dragen.

De aluminiumfoliehoedje-sneer wordt gebruikt om diegenen te kleineren of in diskrediet te brengen die een overtuiging aanhangen die buiten een vermeende consensus valt, die in werkelijkheid vaak is gefabriceerd door notoir onnauwkeurige enquêtes. Bovendien straalt het etiket “aluminiumfoliehoedje” een gevoel van intellectuele en morele superioriteit uit bij degenen die het op anderen plakken, alsof degenen die de term gebruiken zelf boven de zelfbedrog staan.

De “aluminiumfoliehoedje-onderdrukking” heeft bijgedragen tot een cultuur van polarisatie en tribalisme, waarin andersdenkenden worden gezien als minderwaardig of gebrekkig, en waarin een zinvolle dialoog en uitwisseling van informatie wordt belemmerd.

De media aluminiumfoliehoedje obsessie

Er zijn vele honderden voorbeelden van het gebruik van dit neurolinguïstische ontmenselijkingsmechanisme door de media, de overheid en in het amusementsconglomeraat van de Spektakelsamenleving. Hier zijn er een paar:

In een aflevering van 2003 van het televisieprogramma “The Simpsons” draagt het personage Homer Simpson een aluminiumfolie hoedje om zich te beschermen tegen de mind control van de overheid.

In 2004, tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen, werden aanhangers van senator John Kerry beschuldigd van het dragen van “aluminiumfoliehoedjes” omdat ze suggereerden dat stemmachines gehackt konden worden om de resultaten te manipuleren. (In 2017 gebruikte voormalig minister van Buitenlandse Zaken John Kerry de term “tin foil hat brigade” om mensen te beschrijven die geloofden dat de Amerikaanse regering betrokken was bij een samenzwering om de presidentsverkiezingen van 2016 te manipuleren).

In 2004 gebruikte de Seattle Times de term “tin foil hat” om een complottheorie te beschrijven dat de regering Bush de aanslagen van 9/11 had georkestreerd als voorwendsel om Irak binnen te vallen.

In 2005 werden in een hoofdartikel van de New York Times degenen die geloofden in complottheorieën rond de aanslagen van 9/11 bekritiseerd als “tin foil hat-wear loonies”.

In 2005 toonde een cartoon van Matt Davies in de Journal News een man met een aluminiumfoliehoedje en een bord met de tekst “No more wiretaps!”. De cartoon was een commentaar op de controverse rond het afluisterprogramma zonder garanties van de regering-Bush.

In 2006 gebruikte White House Press Secretary Tony Snow de term “tin foil hat time” om een vraag van een verslaggever af te wijzen over de vraag of de regering Bush een militaire aanval op Iran plande.

In 2006 werd in het tv-programma “South Park” een aflevering opgenomen waarin het personage Butters een aluminiumfoliehoedje draagt om zich te beschermen tegen mind control door de overheid.

In 2007 werd de term “tin foil hat brigade” gebruikt in een redactioneel artikel in de Daily Herald om te verwijzen naar mensen die geloofden dat de Amerikaanse regering betrokken was bij de aanslagen van 9/11.

In 2007 werd in het tv-programma “Mythbusters” een aflevering gewijd aan een test van de doeltreffendheid van aluminiumfoliehoedjes bij het blokkeren van mind control door de overheid. De conclusie van de aflevering was dat foliehoedjes niet werkten, waardoor het idee dat iedereen die in mind control geloofde een samenzweringstheoreticus was, verder werd bestendigd.

In 2008 gebruikte Dana Perino, de perschef van het Witte Huis, de term “tin foil hat” om beschuldigingen dat de regering Bush de aanslagen van 9/11 in scène had gezet, van de hand te wijzen.

In 2011 gebruikte de New York Times “tin foil hat” om een beschuldiging te beschrijven dat de kernramp in Fukushima mogelijk was veroorzaakt door een militair wapen.

In 2012 werden in een hoofdartikel van de Wall Street Journal degenen die geloofden in “chemtrails” (het idee dat vliegtuigen giftige chemicaliën in de atmosfeer sproeien) belachelijk gemaakt als “paranoïde complottheoretici met een tin foil hat”.

In 2012 gebruikte de Amerikaanse minister van Defensie Leon Panetta de term “tin foil hat” om een vraag van een verslaggever of de Amerikaanse regering betrokken was bij de bewapening van Syrische rebellen af te wijzen.

In een tv-aflevering uit 2013 van “South Park” draagt het personage Randy Marsh een aluminiumfoliehoedje om zich te beschermen tegen vermeende overheidstoezicht.

In een artikel uit 2013 in “The Huffington Post” werd de term “tin foil hat” gebruikt om degenen te beschrijven die het officiële verslag van de Boston Marathon bomaanslag in twijfel trokken.

In 2013 gebruikte CIA-directeur Michael Hayden de term “tin foil hat brigade” om onderzoekers te demoniseren die beweerden dat de Amerikaanse overheid massaal toezicht hield op haar burgers.

In een artikel uit 2014 in The New York Times werd de term “tin foil hat” gebruikt om samenzweringstheorieën over het Ebola-virus aan te vallen.

In een online artikel uit 2015 in “The Huffington Post” werd de term “tin foil hat brigade” gebruikt om de spot te drijven met personen die zich verzetten tegen verplichte vaccinatiewetten.

In een aflevering van “The Big Bang Theory” uit 2015 draagt het personage Sheldon Cooper lachend een aluminiumfoliehoedje om zich te beschermen tegen niet-bestaande overheidstoezicht.

In een artikel uit 2017 in The Independent werd de term “tin foil hat” gebruikt om vragen te beschrijven over het officiële verslag van de terreuraanslagen van 11 september.

In een artikel uit 2018 in The New York Times werd de term “tin foil hat” gebruikt om vragen over de veiligheid van vaccins af te wijzen.

In een artikel uit 2020 in The Guardian werd de term “tin foil hat” gebruikt om vragen over het COVID-19-vaccin weg te wuiven.

In een artikel uit 2019 in The Washington Post werd de term “tin foil hat” gebruikt om beweringen dat het officiële verslag van de “zelfmoord” van financier Jeffrey Epstein in een streng beveiligde federale instelling ongegrond was, van tafel te vegen.

In een artikel in Forbes in 2020 werd de term “tin foil hat” gebruikt om vragen over de COVID-19 pandemie te beschrijven.

In 2020 gebruikte White House Press Secretary Kayleigh McEnany de term “tin foil hat” om een vraag van een verslaggever af te wijzen over de vraag of president Trump had gesuggereerd dat mensen desinfecterend middel zouden injecteren om COVID-19 te behandelen.

In een tv-aflevering van “The Daily Show with Trevor Noah” in 2021 werd de term “tin foil hat” gebruikt om te lachen om vragen over de eerlijkheid van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020.

In een artikel in The Atlantic uit 2021 werd de term “tin foil hat” gebruikt om de COVID-19 vaccinatiecampagne van de overheid te beschrijven.

In een artikel in Forbes uit 2021 werd de term “tin foil hat” gebruikt om het in twijfel trekken van de veiligheid van vaccins te beschrijven.

Geconditioneerd om dissidenten niet te respecteren en te ontmenselijken

Zoals u ziet, is het Amerikaanse publiek in onze 21e eeuw herhaaldelijk geconditioneerd om dissidenten die de euvele moed hebben om vragen te stellen die het establisment niet kan of wil beantwoorden, niet te respecteren en te ontmenselijken.

De uitdrukking “tin foil hat” is ook gebruikt om de bezorgdheid te beschrijven dat een buitenlandse mogendheid microgolftechnologie zou hebben gebruikt om Amerikaanse diplomaten in communistische landen zoals Cuba aan te vallen, of dat onze “eigen” regering het misschien gebruikt tegen Amerikanen hier thuis.

In een in 2018 door NBC News gepubliceerd artikel suggereerde een “deskundige” dat het idee van een microgolfaanval op Amerikaanse diplomaten in Cuba een “vermoeide Koude Oorlogstrofee” en een “tin-foil hat theorie” was.

In 2018 publiceerde “Politico” een artikel getiteld “The Strange Case of the Diplomat and the Brain Injury”, waarin werd gesuggereerd dat het idee van een sonische of microgolf aanval het product was van overactieve verbeelding, koude oorlogsdenken en een “tin-foil hat theorie”.

In een artikel in The Guardian uit 2019 deed een Britse neuroloog beweringen over aanvallen met microgolfstraling af als “tin-foil hat conspiraties”.

De meedogenloze spot in deze beledigingen en vernederingen, die bedoeld zijn om nieuwe prikkels te geven aan de maffia-mentaliteit om andersdenkenden te isoleren en te verpletteren, berust op het feit dat de cryptocratie zich er terdege van bewust is dat onzichtbare aanvallen op het menselijk brein, waaronder het induceren van externe woorden en geluiden in het onderbewustzijn, een bekende en verifieerbare technologie is die de New York Times, in B-filmtaal, heeft omschreven als “de spookachtige invloed van microgolven op het menselijk brein.”

Onze Opperheren behouden zich het recht voor om vergezochte termen te gebruiken die, als ze door het gewone volk zouden worden overgenomen, hen naar de categorie ’tin foil nutcase’ zouden verwijzen. Hun bevel aan ons is: “Doe wat ik zeg, niet wat ik doe.”

Het volgende is een samenvatting van een rapport van de National Intelligence Council van de Amerikaanse regering, dat op 1 maart is uitgebracht en is vrijgegeven. Het is getiteld: Updated Assessment of Anomalous Health Incidents. Hierin ontkent de federale regering dat microgolven of andere vormen van elektronische straling de gezondheid of het zenuwstelsel van Amerikaanse agenten en diplomaten hebben beschadigd. Meldingen van de schade worden aangeduid als “anomale gezondheidsincidenten” en afgekort als “AHI’s”:

“Deze IC-gecoördineerde beoordeling van de inlichtingengemeenschap (ICA) gaat in op de vraag of een of meer buitenlandse actoren opzettelijk of onopzettelijk verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van abnormale gezondheidsincidenten (AHI’s) die sinds 2016 door ambtenaren van de Amerikaanse regering bij meerdere instanties zijn gemeld. De ICA is geschreven in antwoord op de belangstelling van hoge Amerikaanse beleidsmakers en is een update van de eerdere beoordeling van de IC over AHI’s, gepubliceerd in januari 2022.

Sinds Amerikaanse ambtenaren eind 2016 voor het eerst melding maakten van AHI’s in Havana, Cuba, heeft de IC getracht te begrijpen of deze gebeurtenissen kunnen worden toegeschreven aan een buitenlandse actor en een doelbewust extern mechanisme. Het IC heeft drie afzonderlijke onderzoekslijnen gevolgd: de eerste omvatte het bepalen of de beschikbare gegevens wijzen op de betrokkenheid van een buitenlandse tegenstander bij de incidenten; de tweede richtte zich op de haalbaarheid en het bestaan van opzettelijke mechanismen die een tegenstander zou kunnen gebruiken tegen VS-personeel om afwijkende gezondheidsincidenten te veroorzaken; en de derde evalueerde of medische analyse kan helpen bepalen of een externe actor betrokken is bij het brede scala van verschijnselen en symptomen die gepaard gaan met AHI’s.

Elektromagnetische Wapens, Grafeenoxide en Geactiveerde Ziekten: Het blootleggen van de Covid-5G connectie

Op basis van de resultaten van deze drie onderzoekslijnen hebben de meeste IC-agentschappen geconcludeerd dat het “zeer onwaarschijnlijk” is dat een buitenlandse tegenstander verantwoordelijk is voor de gemelde afwijkende gezondheidsincidenten. De IC-agentschappen hebben verschillende niveaus van vertrouwen, waarbij twee agentschappen een matig tot hoog vertrouwen hebben en drie een matig vertrouwen. Twee agentschappen achten het ‘onwaarschijnlijk’ dat een tegenstander verantwoordelijk was voor AHI’s en doen dat met laag vertrouwen op basis van hiaten in de verzameling en hun beoordeling van hetzelfde bewijsmateriaal.” (Einde citaat)

Avril Haines, de directeur van de nationale inlichtingendienst, zei eerder deze maand dat de Amerikaanse regering “heeft geconcludeerd dat het ‘zeer onwaarschijnlijk’ is dat een buitenlandse tegenstander verantwoordelijk is’ voor de hersenletsels die bekend staan als het “Havana-syndroom”.

Marc Polymeropoulos is een gepensioneerde officier van de Central Intelligence Agency die meer dan 26 jaar bij het Directorate of Operations van de CIA heeft gewerkt. Hij was hoofd operaties voor Europa. Polymeropoulos heeft zich uitgesproken over zijn ervaring met het Havana-syndroom, waaraan hij naar eigen zeggen in december 2017 leed toen hij op missie was in Moskou.

In een tweedelig interview dat 10 maart werd uitgezonden op de Spaanstalige televisiezender Américatevé in Miami, beschuldigde Polymeropoulos ervan dat het uitsluiten van waarschijnlijke tegenstanders die verantwoordelijk zijn voor de hersenbeschadiging van Amerikaans personeel “een belediging is voor degenen die gewond raakten tijdens hun dienst.”

Volgens de Wall Street Journal, “zegt de heer Polymeropoulos dat hij CIA-officieren kent die betrokken waren bij risicovolle operaties over de hele wereld, voornamelijk tegen de Russen” en die ook hersenletsel opliepen waardoor ze met medisch verlof moesten. Hij zegt dat zij, voordat zij de plotselinge neurologische stoornissen kregen die met het Havana-syndroom in verband worden gebracht, mensen waren die in een uitstekende fysieke en mentale conditie verkeerden.

“Nadat hij Moskou in zeer slechte conditie had verlaten en terugkeerde naar de VS, zegt de heer Polymeropoulos dat hem door de CIA medische zorg werd geweigerd. Openbaarmaking hielp zijn zaak en uiteindelijk kreeg hij bezoek van artsen in het Walter Reed Army Medical Center… De artsen vertelden hem dat hij geen reeds bestaande medische aandoening had. Integendeel, hij had een hersenletsel… Hij denkt dat er iets soortgelijks gebeurde bij de Cubaanse inlichtingendienst nadat president Obama de diplomatieke banden met het eiland had hersteld:

Wat de mensen niet begrijpen is dat de oorlog tussen de Amerikaanse en Cubaanse inlichtingendienst even hard woedde als altijd…ze waren een zeer sterke tegenstander…Onze ambtenaren in Havana waren sitting ducks. Polymeropoulos ziet … een poging van Washington om de hele zaak onder het tapijt te vegen, zodat het door kan gaan met de orde van de dag. “Institutioneel willen ze dat dit verdwijnt” omdat ze anders “problemen krijgen met het bemannen van” ambassades.” (Lees meer op wsj.com)

Leden van “Jason”, een geheimzinnige groep elite-wetenschappers die de Amerikaanse veiligheidsstaat dient, hebben een onbekende rol in microgolf- en gerichte energietechnologietoepassingen.

Het Frey-effect

Microgolven gericht op het hoofd in het gebied rond de slaapkwab werden in een experiment uit 1962 waargenomen als geluid. Volgens William J. Broad noemen wetenschappers “een griezelig fenomeen dat bekend staat als het Frey-effect, genoemd naar Allan H. Frey, een Amerikaanse wetenschapper (zie Allan H. Frey, “Human Auditory Response to Modulated Electromagnetic Energy,” juli, 1962).

Frey ontdekte dat microgolven de geest kunnen misleiden door rinkelende, zoemende en malende geluiden waar te nemen. Dit kunnen bewijzen zijn van aanvallen met microgolfwapens die akoestische effecten veroorzaken. De hersenen werken als een antenne (zie Z. Weinberger en E.D. Richter, “Cellular telephones and effects on the brain: the head as an antenna and brain tissue as a radio receiver” [Med Hypotheses, december, 2002]).

Het Frey-effect werd samengevat door James C. Lin en Zhangwei Wang in hun studie uit 2007, “Hearing of microwave pulses by humans and animals: effects, mechanism, and thresholds.”. Zij schrijven: “Het horen van microgolfpulsen is een unieke uitzondering op de door de lucht of botten geleide geluidsenergie die normaal gesproken in de menselijke auditieve waarneming voorkomt. Het gehoorapparaat reageert gewoonlijk op akoestische of geluidsdrukgolven in de lucht of door botten geleid, in het hoorbare frequentiegebied. Maar bij het horen van microgolfpulsen gaat het om elektromagnetische golven waarvan de frequentie varieert van honderden MHz tot tientallen GHz. Aangezien elektromagnetische golven (bv. licht) worden gezien maar niet gehoord, was het verslag van de auditieve waarneming van microgolfpulsen tegelijk verbazingwekkend en intrigerend.

“Bovendien stond het in schril contrast met de reacties die geassocieerd worden met continue microgolfstraling. Experimentele en theoretische studies hebben aangetoond dat het auditieve verschijnsel van de microgolven niet voortkomt uit een interactie van microgolfpulsen rechtstreeks met de gehoorzenuwen of neuronen langs de auditieve neurofysiologische banen van het centrale zenuwstelsel. In plaats daarvan lanceert de microgolfpuls, na absorptie door zachte weefsels in het hoofd, een thermo-elastische golf van akoestische druk die zich via botgeleiding naar het binnenoor verplaatst. Daar activeert het de cochleaire receptoren via hetzelfde proces als bij normaal horen…”.

In een soortgelijke studie stellen J.A. Elder en C.K. Chou: “De menselijke auditieve respons op pulsen radiofrequente (RF) energie, gewoonlijk RF-gehoor genoemd, is een bekend fenomeen. RF-geïnduceerde geluiden kunnen worden gekarakteriseerd als geluiden met een lage intensiteit, omdat in het algemeen een rustige omgeving vereist is voor de auditieve respons. Het geluid is vergelijkbaar met andere gewone geluiden zoals een klik, gezoem, gesis, geklop of getjilp. Effectieve radiofrequenties variëren van 2,4 tot 10000 MHz, maar het vermogen van een persoon om RF-geïnduceerde geluiden te horen is afhankelijk van akoestisch gehoor in het kHz-bereik boven ongeveer 5 kHz.

Turkije beweert dat wapens een aardbeving kunnen veroorzaken

“De plaats van omzetting van RF-energie in akoestische energie ligt binnen of perifeer aan het slakkenhuis, en zodra het slakkenhuis wordt gestimuleerd, is de detectie van RF-geïnduceerde geluiden bij mensen en RF-geïnduceerde auditieve reacties bij dieren vergelijkbaar met de detectie van akoestisch geluid. De fundamentele frequentie van RF-geïnduceerde geluiden is onafhankelijk van de frequentie van de radiogolven, maar afhankelijk van de afmetingen van het hoofd. De auditieve respons blijkt afhankelijk te zijn van de energie in een enkele puls en niet van de gemiddelde vermogensdichtheid.”

Sommige wetenschappers die bij deze studies betrokken zijn, proberen het publiek gerust te stellen door te verklaren – zonder bewijs – dat deze geïnduceerde geluiden ongevaarlijk zijn. Elder en Chou stellen bijvoorbeeld: “Het horen van RF-geluiden bij blootstellingsniveaus die vele orden van grootte groter zijn dan de gehoordrempel wordt beschouwd als een biologisch effect zonder een begeleidend gezondheidseffect.”

William J. Broad: “De National Security Agency gaf Mark S. Zaid, een advocaat uit Washington die routinematig veiligheidsmachtigingen krijgt om geheime zaken te bespreken, een verklaring over hoe een buitenlandse mogendheid een wapen bouwde “ontworpen om de woonvertrekken van een doelwit in microgolven te baden, wat talrijke fysieke effecten veroorzaakt, waaronder een beschadigd zenuwstelsel.”

Gesproken woorden in de hoofden van mensen stralen

“In Albuquerque, New Mexico, probeerden wetenschappers van de Amerikaanse luchtmacht begrijpelijke spraak in de hoofden van tegenstanders te stralen. Hun nieuwe aanpak werd in 2002 gepatenteerd en in 2003 bijgewerkt… De hoofduitvinder zei dat het onderzoeksteam “experimenteel had aangetoond” dat het “signaal verstaanbaar is”. Wat betreft het beoogde gebruik van de uitvinding, vermeldde een openbaarmakingsformulier van de luchtmacht de eerste toepassing als “Psychologische oorlogsvoering”.

Het Ministerie van Defensie heeft een “Active Denial System” wapen ingezet dat een onzichtbare straal van gerichte energie gebruikt om de neurologische systemen van straatprotestanten en “relschoppers” uit te schakelen. Zie deze video:

In sommige hoeken van de cryptocratie wordt het opportuun geacht om twijfel te blijven zaaien over de technologie en de ziekte die zij veroorzaakt, door deze af te doen met de canard “massahysterie”, hoewel de hogepriesters hun bewering in een beter gemaakte woordspoeling verpakken en het “massale psychogene ziekte zonder organische etiologie” noemen.

20, 23 en 25 maart

Deze tekst werd geschreven tussen de lente-equinox van 20 maart, evenals de “sterke geomagnetische storm” die gisteren, 23 maart, plaatsvond en waarbij de zonnewind door “een scheur in de magnetosfeer van de aarde” stroomde – en “Vrouwendag” (25 maart), die tijdens de katholieke Middeleeuwen als niets minder dan “het centrale draaipunt waaromheen alle tijd en ruimte draaien” werd beschouwd. Onze hypothese is dat deze specifieke dagen in maart misschien (let op ons voorbehoud) een verhoogde door God gegeven sereniteit en energie uitstralen voor degenen die zich bewust zijn van en afgestemd zijn op dergelijke nuances.

Met het oog op dit werk vestigen wij uw aandacht op het belang van geomagnetisme voor de gezondheid van onze planeet. Deze energie, geschonken door de Goddelijke Voorzienigheid of gebruikt in natuurlijke affiniteit met het Goddelijke, kan helend en zegenend zijn.

“Oh, maar dat is zo onwetenschappelijk!” protesteert u.

Voordat u tot dat overhaaste oordeel komt, moet u eens kijken naar deze studie, “Effects of neodymium magneto-priming on seed germination and salinity tolerance in tomato,” door Mohammad K. Abhary en Abdullah Akhkha, in Bio-Electric Magnetics, vorige maand.

De auteurs stellen: “De biosfeer van de aarde is omgeven door magnetische velden die invloed hebben op alle levende organismen. De reactie van een plant op magnetische velden wordt weergegeven in termen van kracht, groei en opbrengst van het zaad. Onderzoek naar de ontkieming van zaden in dergelijke magnetische velden is de eerste stap in het onderzoek naar hoe magnetische velden kunnen worden gebruikt om de plantengroei te verbeteren en de gewasprestaties te maximaliseren.

“In dit onderzoek werden zoutgevoelige tomatenzaden van de Super Strain-B geprimed met de noordelijke en zuidelijke polen van neodymiummagneten van 150, 200 en 250 mT. De magnetisch geprimede zaden vertoonden een aanzienlijke verhoging van de kiemkracht en -snelheid, waarbij de oriëntatie van de magneet cruciaal bleek te zijn voor de kiemkracht en de oriëntatie van de zaden ten opzichte van de magneet de kiemkracht beïnvloedde.

“De geprimede planten vertoonden verbeterde groeikenmerken, waaronder langere scheuten en wortels, een groter bladoppervlak, meer wortelharen, een hoger watergehalte en meer tolerantie voor zoutgehaltes, tot 200 mM NaCl. Alle magneto-geprimeerde planten vertoonden een significante daling van het chlorofylgehalte, de continue chlorofylfluorescentieopbrengst (Ft) en de kwantumopbrengst (QY).

“De zoutbehandelingen verminderden alle chlorofylparameters in controleplanten aanzienlijk, maar verlaagden deze parameters niet in tomaten met magneetprimering. De resultaten van deze studie illustreren de positieve effecten van de neodymiummagneet op de groei en ontwikkeling van tomatenplanten wat betreft hun ontkieming, groei en tolerantie voor zout…” (Einde citaat, nadruk toegevoegd).

Wij pleiten er niet voor dat u een hoed van aluminiumfolie maakt en die draagt. Wij hebben geen enkel bewijs gezien dat tinfolie beschermt tegen iets anders dan de gevaren van overkoken van voedsel. Er zijn metalen die kunnen dienen als schild tegen schadelijke energie. De effectiviteit van een metaal bij het blokkeren van microgolfstraling hangt af van de elektrische geleidbaarheid en de dikte ervan. Enkele van de metalen die gewoonlijk worden gebruikt als schild tegen dit soort straling zijn koper, aluminium, zilver en staal.

De opvatting dat sceptici die afwijken van de religieus-fanatieke ijver van de pseudo-omnisciplinaire heersende klasse “aluminiumfoliehoedjes” zijn die een serieus debat of overweging niet waard zijn, staat te boek als een instrument voor intimidatie en beschimping.

Voor verder onderzoek:

Biological Effects of Electromagnetic Waves: Selected Papers of the USNC/URSI Annual Meeting, Boulder, Colorado, October 20-23, 1975, Volume 1

Alexandra Golomb, “Diplomats’ Mystery Illness and Pulsed Radiofrequency/Microwave Radiation” Neural Computation, November, 2018

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory volg de TLF

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: