maart 26, 2023

De veiligheidsanalist en auteur, Gavin de Becker, heeft zojuist een fascinerend interview gegeven in Tucker Carlson Today. Hij moet wel een van de meest buitengewone levensverhalen uit de geschiedenis hebben, te beginnen met een jeugd van hoog, onvoorspelbaar drama en avontuur. Terwijl de meeste kinderen zouden zijn verpletterd door de chaos ervan, lijkt het in zijn geval zijn zintuigen te hebben aangescherpt en hem bliksemsnel ter been te hebben gemaakt, schrijft John Leake.

In de zomer van 2007 vertelde een jachtopziener uit Colorado mij over het boek van meneer de Becker, The Gift of Fear. De opzichter ging vaak undercover om steekoperaties uit te voeren bij illegale stropers, van wie sommigen betrokken waren bij meerdere criminele ondernemingen. Als wetsdienaar – alleen op het platteland met gewapende mannen terwijl hij zich voordeed als hun vriend om hen op te pakken voor stroperij – moest hij voortdurend alert zijn op tekenen dat zijn subjecten hem met argwaan begonnen te bekijken.

Hij vertelde me dat hij het boek van mijnheer de Becker nuttig had gevonden omdat het voor hem illustreerde hoe gevoelig onze intuïties zijn voor het opsporen van gevaar. Als uw intuïtie u vertelt dat u in de aanwezigheid bent van een roofzuchtige of vijandige persoon – zelfs als deze u verzekert van zijn vriendschap en genegenheid – moet u altijd naar uw intuïtie luisteren. Hoewel het niet onfeilbaar is, is het zo nauwkeurig dat we er op eigen risico aan twijfelen.

Dit principe gold ook voor de jachtopziener en de mannen die hij probeerde te arresteren, die vaak sluw en alert waren op de mogelijkheid van wetsdienaren in hun midden. Mijn vriend de jachtopziener oefende zich in het afstemmen op zijn intuïties en het vertrouwen daarin. Hij had immers te maken met gevaarlijke mensen. Omdat wij mensen top-predatoren zijn en vaak op elkaar jagen, heeft de natuur ons het vermogen bijgebracht om de aanwezigheid van een gevaarlijk mens aan te voelen, zelfs als die zich kunstmatig verbergt.

Ons detectiesysteem voor bedreigingen is verschillend afgesteld voor mannen en vrouwen. Vrouwen zijn misschien dubbel zo gevoelig voor gevaar omdat zij vaak niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook voor de kinderen die zij onder hun hoede hebben. Dr. McCullough en ik hebben vaak opgemerkt dat de grootste soldaten van de medische vrijheidsbeweging moeders zijn die snel hebben ontdekt dat onze heersende klasse vol roofdieren zit.

Zoals de heer de Becker in zijn interview met Tucker Carlson opmerkt, is de moderne mens weliswaar geneigd zijn intuïtie in twijfel te trekken, maar is hij niettemin gemakkelijk geprogrammeerd om te vrezen wat hem door autoriteitsfiguren wordt opgedragen. Op die manier kan ons archaïsche systeem voor het detecteren van bedreigingen worden gekaapt en uitgebuit door tirannen, die altijd al angst hebben aangewakkerd om hun macht te vergroten. Wanneer wij doodsbang zijn, is ons overlevingsinstinct om te vechten of te vluchten voor de bedreiging, niet om er kritisch over na te denken.

Door constante angstzaaierij hebben onze gezondheidsinstanties en media ons geconditioneerd om:

1). Overdreven en ongedifferentieerd bang te zijn voor COVID-19, zonder rekening te houden met het feit dat het een uitgesproken risico gestratificeerde ziekte is.

2). Irrationeel bang te zijn voor vroege behandelingsmethoden zoals hydroxychloroquine en ivermectine, die (in feite) enkele van de veiligste medicijnen zijn die de mensheid kent.

Via de COVID-19 PSYOP wekten onze regering en de media een overweldigend verlangen op naar alles wat ons van het vermeende gevaar zou verlossen. Dit maakte ons op zijn beurt kwetsbaar voor de leugen dat de zogenaamde COVID-19 vaccins veilig en effectief zijn. Het resultaat van deze PSYOP was een extreme vervorming van de werkelijkheid die onze overheersers in staat stelde ons natuurlijk vermogen tot angst te kapen en te perverteren.

Zo waren we getuige van het bizarre schouwspel van zwangere moeders die de nieuwe, experimentele genoverdrachtsprik kregen, hoewel zwangere vrouwen waren uitgesloten van de proeven op mensen. Vergelijk dit met hydroxychloroquine, waarvan al tientallen jaren bekend is dat het volkomen veilig is voor zwangere vrouwen, en waarvan honderden miljoenen doses door dit cohort worden getolereerd in tropische landen waar malaria endemisch is.

In de Verenigde Staten is het al lang de norm dat zwangere vrouwen zich onthouden van het drinken van een enkel glas wijn of het eten van rauwmelkse kaas, maar veel van diezelfde vrouwen stonden in de rij om de experimentele injecties te ontvangen die met “Warp Speed” werden ontwikkeld. Dit was een duidelijk voorbeeld van de “angstprogrammering” die de heer de Becker in zijn interview toelicht.

Een andere verbluffende perversie van angst was de valse bewering dat COVID-19 een aanzienlijk risico inhield voor jonge atleten, terwijl tegelijkertijd werd volgehouden dat de mRNA COVID-19 injecties geen risico inhielden. In feite is het tegenovergestelde het geval: jonge atleten lopen vrijwel geen risico op ernstige COVID-19, maar zijn bijzonder gevoelig voor door het vaccin veroorzaakte myocarditis en pericarditis.

Ik raad ten zeerste aan het interview te bekijken en een exemplaar van het boek Cause Unknown van Ed Dowd te kopen, waarvoor de heer de Becker assisteerde bij het onderzoek en de analyse en het nawoord schreef.


Volg de TLF : https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory
Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: