April 11, 2023

De CDC richtte zich met opzet op mensen in conservatieve Republikeinse staten met snelwerkende dodelijke partijen Covid-19 vaccins, volgens CDC-gegevens die de ergste vermoedens van velen bevestigen over de depopulatie-agenda in het hart van de Amerikaanse regering, bericht Newspunch.

Uitgelekte privédocumenten van het CDC onthullen een lijst met vervaldata van vaccinbatches, en alleen bepaalde partijen zijn daarin opgenomen. Verontrustend genoeg zijn de CDC partijen met vervaldata precies dezelfde partijen die zeer giftig bleken te zijn in Craig Paardekooper’s How Bad Is My Batch? database.

Voor degenen die niet bekend zijn met deze database: Paardekooper heeft goed werk verricht bij het verzamelen van sterfgevallen, verwondingen en ziekten met hun Covid-19 vaccin batch codes.

Deze manier van toepassen stelt de regering in staat om dodelijke partijen te richten op specifieke bevolkingsgroepen, zoals Republikeinse staten. Een analyse van het aantal Amerikanen dat per 100.000 gevaccineerden in 50 staten sterft, leert ons dat de overweldigende meerderheid van vaccinatiedoden in Republikeinse staten valt.

De globalistische elite verbergt haar plannen om de wereld te ontvolken niet langer. Dit is een grootscheepse aanval en we zien nu hoe die er in real time uitziet.

De Substack-onderzoeker die publiceert onder de naam 2nd Smartest Guy in the World berichtte vorig jaar over de dodelijke toewijzing van partijen vaccins, en hoe conservatieve staten het doelwit zijn van het eugenetische “pandemie”-programma.

Met het vrijgeven van de nieuwe gegevens heeft hij onlangs een update gepubliceerd, waarin hij verklaart dat we nu een robuuster en vernietigend beeld hebben van dit zorgvuldig verspreide ontvolkingsprogramma.

In 2021 publiceerde Expose een verslag van gegevens uit VAERS, het Vaccine Adverse Event Reporting System van de Amerikaanse overheid, waaruit blijkt dat 100% van de Covid-19 vaccinsterftegevallen werd veroorzaakt door slechts 5% van de batches. Deze partijen kunnen worden geïdentificeerd. En deze partijen waren niet gelijkmatig verdeeld.

De acht Amerikaanse staten met de hoogste vaccinsterfte per vaccinatie – Kentucky, Arkansas, Wyoming, Tennessee, West Virginia, Montana, Alaska en North Dakota – zijn allemaal Republikeinse staten. 19 van de top 24 op de lijst zijn allemaal Republikeinse staten. En de staat met de laagste vaccinsterfte door de dodelijke partijen vaccin? U raadt het al, Californië.

Uit de cijfers blijkt dat Kentucky een 1.900% slechter vaccinsterftecijfer heeft dan Californië, wat erop wijst dat de rode staat 20 keer zoveel dodelijke partijen vaccin heeft ontvangen als Californië.

De auteur wijst erop dat deze dodelijke partijen vaccins beter kunnen worden omschreven als “partijen die snel doden” en “partijen die langzaam doden”, omdat we nu meer bewijs zien dat deze ook na verloop van tijd doden. En Republikeinse staten waren het doelwit van “partijen die snel doden”.

Iedereen die zich afvraagt of het CDC opzettelijk mensen in Republikeinse staten zou aanvallen met dodelijke vaccinpartijen, zou zich op de hoogte moeten stellen van Dr. Carol Baker, een topambtenaar van het CDC.

Er zijn beelden opgedoken van Dr. Baker die verklaart dat de elites zich moeten “ontdoen van alle blanken in de Verenigde Staten” en hen vervangen door immigranten om het aantal mensen dat vaccins weigert te verminderen.

Baker werd in 2009 door Obama’s minister van Volksgezondheid en Human Services, Kathleen Sebelius, benoemd tot voorzitter van het Advisory Committee on Immunization van het CDC.

De arts uit Houston werd ook geëerd met de Albert B. Sabin Gold Medal 2019 van het Sabin Vaccine Institute tijdens een ceremonie in Washington D.C. die “deels gesponsord werd door de Bill & Melinda Gates Foundation en Pfizer.”

Is iemand echt verbaasd dat een met Bill Gates verbonden CDC-functionaris openlijk voorstelt om Amerika te ontvolken van blanken die niet meewerken aan de vaccinagenda van de elite?

Dit is dezelfde Bill Gates die van plan is mRNA-vaccins te pompen in boerderijdieren die bestemd zijn voor het bord. Volgens Gates zal dit de ongevaccineerden “dwingen” een injectie te geven en het probleem van de “terughoudendheid ten aanzien van vaccins” oplossen.

Nu de globalistische elite het steeds moeilijker vindt om de mensheid ervan te overtuigen zich te onderwerpen aan Covid injecties en eindeloze boosters, moeten zij sluwe nieuwe manieren vinden om ons hun dodelijke injecties op te dringen.

Alsof het vernietigen van het voortplantingsvermogen van de mensheid nog niet genoeg is, vertelde Bill Gates onlangs aan de wereldleiders dat het tijd is om te gaan praten over “doodjury’s” die gewone, gezagsgetrouwe mensen ter dood zullen veroordelen voor de misdaad dat zij niet van nut zijn voor de elite.

Gates legt niet uit waarom we leraren niet kunnen betalen en mensen niet in vrede hun leven kunnen laten leiden. In het verleden hadden we er immers geen enkel probleem mee om leraren hun salaris te betalen en onze ouderen tijdens hun gouden jaren van hun kleinkinderen te laten genieten.

Dit is de brute, moorddadige wereld die Bill Gates en zijn medewerkers van het World Economic Forum vastbesloten zijn in te voeren als onderdeel van hun Great Reset. We kunnen niet toestaan dat hun verdorven logica het nieuwe normaal wordt.

Natuurlijk hebben de “doodjury’s” van Gates alles te maken met de obsessie van de globalistische elite voor ontvolking.

Zelfs het taalgebruik van Gates weerspiegelt het taalgebruik van het World Economic Forum over euthanasie en de duivelse nieuwe oplossing van de Canadese regering om inflatie, dakloosheid, torenhoge criminaliteit en voedseltekorten op te lossen – door euthanasie te plegen op degenen die het Trudeau-regime nutteloos acht, waaronder veteranen en gouden medaillewinnaars van de Paralympics.

Het Trudeau-regime zegt dat het nu wil betalen voor de euthanasie van mensen die volgens hen “te arm zijn om een waardig leven te leiden”.

En daarna komen ze voor de kinderen.

In Frankrijk heeft president Macron juist deze week plannen aangekondigd om een Canadees euthanasieprogramma in te voeren.

De afdaling van Frankrijk en Canada naar barbarij mag geen verrassing zijn. De regeringen van deze landen zijn volledig doordrongen van het WEF. President Macron, premier Justin Trudeau en zijn plaatsvervanger Chrystia Freeland zijn allemaal Young Global Leaders van het WEF die hun ziel volledig hebben verkocht aan Klaus Schwab en zijn toekomstvisie.

En vergis u niet, die visie houdt in dat de wereld ontvolkt raakt. De technocraten van het WEF zijn zo enthousiast over hun plan om de meerderheid van de wereldbevolking te vermoorden dat ze er niet over ophouden.

Op welk punt stoppen we en zeggen we “genoeg”? Hoe vaak moeten de mondiale elites hun sinistere bedoelingen verkondigen voordat de wereld stopt en luistert?

Hier bij de People’s Voice zijn wij vastbesloten om de waarheid aan de macht te blijven verkondigen en de elite ter verantwoording te blijven roepen. Als de mainstream media hun werk niet naar behoren willen doen, moet iemand het doen. Maar we kunnen het niet alleen. Abonneer u op het kanaal en like deze video om ons te helpen de boodschap wijd en zijd te verspreiden.

KIJK:

CDC Admits Red States Got “Rapid Kill” COVID Vaccine Batches

Volg de TLF: https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: