April 21, 2023

De mainstream media heeft eindelijk toegegeven wat de alternatieve media al jaren melden: regeringen over de hele wereld manipuleren in het geheim het weer met behulp van topgeheime geoengineering-technologie, bericht Sean Adl-Tabatabai.

Een nieuw rapport van ABC News trekt de aandacht van veel Amerikanen, omdat het oproept tot een techniek van weermodificatie, cloud seeding genaamd, om gebieden als de Colorado River, die onder een droogteperiode lijdt, te redden.

Newswars.com meldt: ABC News Chief Meteorologist Ginger Zee vertelde het publiek: “Er zijn momenteel 42 cloud-seeding projecten in het Amerikaanse westen, zoals deze in Utah waar ze vliegtuigen zoals deze nemen met vuurpijlen eraan. Ze vliegen recht in de storm en sturen microscopische [zilverjodide] deeltjes in de wolk.”

Zee vertelde later aan het grote publiek dat studies sinds de jaren 1940 geen milieu- of gezondheidseffecten zouden hebben aangetoond in verband met het sproeien.

Gevraagd door haar collega of er “iets mis is met het op deze manier manipuleren van de natuur”, vergeleek Zee de cloud-seeding operaties vreemd genoeg met parkeerplaatsen en gebouwen.

“Dat is de vraag die we hadden moeten stellen toen we elk parkeerterrein en elk dak bouwden, we manipuleren het weer al heel lang met onze… ons,” zei ze.

Ter afsluiting van haar verklaring gaf Zee toe dat we in de gaten moeten houden hoe mensen “stroomafwaarts” worden beïnvloed door de weermodificatie-operaties.

Sommige onderzoekers gebruiken zelfs kunstmatige intelligentie om drones voor het cloud-seeding te programmeren en te bedienen.

ABC was er zeker van de kijkers te vertellen dat “studies” geen negatieve gevolgen voor het milieu hebben aangetoond van de cloud-seeding operaties.

“Bedankt dat je weer een samenzweringstheorie mainstream nieuws hebt gemaakt,” grapte hiphopartiest An0maly.

De nieuwsankers van de mainstream media waren verbaasd over de technologie die wordt gebruikt om het weer te manipuleren, maar zelfs ABC meldde al in 2001 en 2016 dat er in de VS aan cloud-seeding werd gedaan.

In 2001 verklaarde de krant dat de staat Texas aan cloud seeding deed op een derde van de staat, “een gebied van ongeveer 45 miljoen hectare”.

In 2016 verklaarde ABC onomwonden: “Ja, mensen kunnen het weer veranderen en dat gebeurt al tientallen jaren. Dit is hoe cloud seeding werkt.”

Het artikel merkte, net als Zee, op dat weermodificatie “al tientallen jaren overal ter wereld wordt toegepast” en noemde de jaren 1940 als de periode waarin het moderne “cloud seeding” begon.

Ondertussen, terwijl wetenschappers het weer manipuleren zonder volledig te weten hoe dit het klimaat elders kan veranderen, wordt de gemiddelde Amerikaan door het politieke establishment aan de schandpaal genageld omdat hij uit plastic rietjes drinkt en in voertuigen met benzinemotoren rijdt.

Het is aannemelijk dat de 42 bekende cloud-seeding operaties en een onbekend aantal andere weermanipulaties meer verantwoordelijk zijn voor de recente toename van extreme weersomstandigheden dan het “broeikaseffect”.

De ABC-verslaggever had het specifiek over een organisatie voor cloud-seeding in Utah, waar net een enorme lawine heeft plaatsgevonden in een skioord.

Internetgebruikers bespotten de media voor het bevestigen van wat velen een samenzweringstheorie noemen.


Volg de TLF voor echt nieuws: https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory
Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: