Mei 15, 2023

Of u nu gevaccineerd bent of niet, bekijk dit om uzelf eraan te herinneren hoe vreselijk 2021 werkelijk was, en hoe dun het vernis van beschaving werkelijk is.

Het moment dat ze de ongevaccineerden de schuld gaven, niet de doorsnee mensen.

Op Twitter wordt dit een “supercut” genoemd, een snelle compilatie van korte fragmenten uit verschillende video’s. Het duurt iets minder dan vier minuten en is tot nu toe 42 miljoen keer bekeken. Het verdient meer, schrijft Alex Berenson.

Zorg dat u ernaar kijkt, hoe pijnlijk het ook is.

Zoals u weet, denk ik over het algemeen dat we de vaccinfanatici beter kunnen vergeven voor hun hysterie in 2021. Ja, ze probeerden de staatsmacht te gebruiken om ons te dwingen ons meest basale recht op te geven – het recht om te kiezen welke medicijnen we gebruiken. Maar ze waren bang, en hen was verteld dat de prikken hen zouden redden.

Dat probeer ik mezelf wijs te maken.

Maar het zien van dit gif hier maakt vergeving niet gemakkelijk. Vooral omdat geen van deze mensen zelfs maar begonnen is zich te verontschuldigen.

Ik overdrijf niet als ik zeg dat de video me misselijk maakte. Ik kijk niet veel kabelnieuws, dus ik was enigszins afgeschermd van het gif – vreemd om te zeggen, want ik zat er middenin.

Maar hoewel ik op dat moment wist dat ze me haatten, realiseerde ik me niet dat ze elke ongevaccineerde persoon net (oké, bijna) zo haatten. Ik heb de strijd altijd gezien als een beleidskwestie, gedreven door overmoed in de effectiviteit van de vaccins en de oude kwestie van individuele vrijheid versus gemeenschapszin.

Nah. Ze waren bang voor ons, en ze haatten ons.

Het vreemdste van alles is dat velen van hen dat nog steeds doen. Het was hun god die faalde.

Maar zij geven ons de schuld.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: