Augustus 23, 2023

De massale angstopwekkende fase van alles wat “pandemisch” is wordt nu officieel in realtime gefabriceerd door de MSM pratende leeghoofden:

De aflevering van Nightly News werd in een mum van tijd geopend door de oplichter BigPharma-shill anchor Lester Holt, die de volgende ronde DEATHVAX™ promootte, schrijf 2ndsmartestguyintheworld.

De verplichte ziekenhuisbeelden met de nieuwste valse COVID-statistieken, en ze waren op weg naar de spreekwoordelijke races, het zaaien van MK Ultra verhullende therapietrouw, wat de mentale modelleringspoort is naar steeds meer angstoptiek, die op zijn beurt weer functioneert om het gebruik van “vaccins” te verhogen. Dat hopen ze tenminste, want de huidige 17% Bivalent booster opname is onvoldoende voor zowel BigPharma’s winst als het wereldwijde eugenetica programma Great Reset.

Een “deskundige” arts werd toen geïnterviewd, en zij spuwde het gebruikelijke “variant” onzinverhaal dat haar handlangers haar voorschotelden.

Vervolgens interviewden ze de vereiste nuttige idiote sociopaat van het CDC om hun gehersenspoelde kijkers te verzekeren van de “veilige en effectieve” biowapeninjecties met langzame doding:

DEATHVAX™ peddelaar en pathologische leugenaar Rochelle Walensky werd onlangs vervangen door mede-Harvard alumnus Mandy Cohen. “Biden’s” keuze voor de nieuwe directeur van het Centrum voor Ziektemisdaden is de perfecte voorbereiding voor de komende PSYOP-23 “pandemie”. Maar gelooft Cohen echt dat een virus met een IFR van praktisch nul voor gezonde mensen onder de 70 … Lees volledig verhaal

Mandy Cohen hield haar gebruikelijke leugenachtige verhaal over hoe de FDA bezig is geweest om de nieuwste gemodificeerde mRNA-vergiften goed te keuren.

De interviewer van MSM vroeg: “zal het beschermen tegen deze nieuwe stam?”. Waarop de uitpuilende psychotische ogen van de goede dokter nog wijder werden, voordat ze schaamteloos loog: “Ja, de booster is afgestemd op wat we nu zien circuleren.”

GEHEIM CDC-VERSLAG: Sinds de start van Operatie Warp Speed zijn ten minste 1,1 miljoen Amerikanen “plotseling gestorven”

Behalve dan dat geen enkel “vaccin” ooit “op maat” zou kunnen zijn om te inenten of op welke manier dan ook te beschermen tegen een ademhalingsziekte; met andere woorden, meer “Vertrouw op de wetenschap” rechtstreeks naar een vroegtijdige dood. Om nog maar te zwijgen over het feit dat er geen enkele manier is om een griep- of COVID-vaccin op de markt te brengen dat de huidige muterende stammen aanpakt. Kortom, Mandy et al. verbijsteren hun wetenschappelijk ongeletterde kijkerspubliek met schaamteloze junkwetenschap.

Maar het werd nog erger, toen de interviewer spottend zei dat de (onwettige) federale regering weer eens niet genoeg deed tegen deze nieuwste PSYOP-23 “opleving”. Waarop de gestoorde dokter een beetje stotterde en zich hergroepeerde voor de tweede ronde van haar vetgedrukte leugens: “De manier waarop we onze- net zoals we met onze griepprikken doen, toch- we zorgen ervoor dat we kijken naar de manieren waarop het virus veranderd is, ze- uh- (2SG: ze struikelde, loog toen weer)- ze evalueren dat- de FDA doet haar werk, we zullen dit waarschijnlijk zien als een jaarlijkse- uh- COVID prik, net zoals de griepprik.”

Net als de griepprik. Behalve dat al deze dodelijke injecties nu op het gemodificeerde mRNA-platform zijn, en geen van alle doen ze iets tegen virussen, maar ze zijn buitengewoon effectief in het genetisch modificeren van mensen tot wandelende spike-eiwitfabrieken die lijden aan hartschade en VAIDS.

We hebben onlangs ook gezien hoe marxistische steden zoals New York zich (her)positioneren om ouderen en gehandicapten uit te roeien, wat perfect past in het propagandaprogramma van bovenstaand nieuws:

Hoe de injecties zullen worden gebruikt om degenen die nog niet zijn ontvolkt tot in het graf te controleren

NYC lanceert PSYOP-19/Flu DEATHVAX™ Campagne voor het euthanaseren van ouderen en invaliden door aan te dringen op meer boosters terwijl PSYOP-23 wordt klaargemaakt.
Oude lezers van deze Substack herinneren zich misschien dat we NYC ontvluchtten op het hoogtepunt van de “pandemie”. We wisten wat ons te wachten stond en we weigerden het sluipende technocommunisme in de Big Apple te steunen. We wisten dat er steeds meer tirannie zou komen, samen met ongrondwettelijke “vaccin”-apps, MK Ultra-maskeermandaten en de nooit eindigende langzame … Lees volledig verhaal

Het “gezondheids”-ontvolkingsknooppunt van de VN is ook de angst aan het aanwakkeren:

En dan is er nog dit WEF poppetje met de verplichte gekke ogen:

Het “nieuws”-segment eindigde met steeds meer opzettelijke CogDis en omkering van de werkelijkheid:

“En zorg ervoor dat u al uw inentingen krijgt: COVID, griep en RSV. Zo geeft u uzelf de beste kans om gezond te blijven.”

“Een herinnering dat COVID nooit is weggeweest.”

Laten we hun realiteitsinversie omkeren:

Er is nooit een pandemie geweest; dus wat nooit is verdwenen is het MIND VIRUS. En dit MIND VIRUS wordt nu ingezet op alle Mockingbird mediaplatforms in een gezamenlijke poging om de planeet opnieuw te vergrendelen en te injecteren.

Als je jezelf injecteert met gemodificeerd mRNA COVID-, griep- en RSV-gif, dan zul je na verloop van tijd steevast ernstige bijwerkingen veroorzaken, zoals myocarditis, prion-gebaseerde ziekten, turbokanker, enz. Elke persoon die deze verschillende boosters heeft genomen en beweert zich goed te voelen, is in wezen het equivalent van iemand die zich “goed voelt” met ongediagnosticeerde kanker in een laat stadium.

Groots – Noorwegen maakt enorme ommezwaai over boosters

De beste feitelijke kans om gezond te blijven tijdens het komende griepseizoen PSYOP-23 is het toedienen van hoogwaardige nutraceuticals en goedkope, hergebruikte medicijnen:

Synergetische combinatie van ivermectine en fenbendazol is ZEER DOELTREFFEND bevonden bij het voorkomen en behandelen van kanker.

Deze Substack heeft onlangs geschreven over de wondermiddelen Ivermectine en Fenbendazol: Als combinatietherapie bieden deze twee geneesmiddelen een zeer synergetische aanpak voor het genezen van een breed scala aan kwalen, van schade door injecties met langzame dodelijke biowapens tot ziekten die voorafgaan aan (turbo)kanker, enz.

Gehoorzaam NIET.


https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory
Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: