Grafeen nanodeeltjes worden aangetroffen in alles wat wij consumeren, drinken en eten.

april 5, 20221549 1

Het klinkt als iets uit een thriller van Dean Koontz. Grafeen nanodeeltjes worden aangetroffen in alles wat wij consumeren, drinken en eten. Een nieuwe video legt bloot hoe grafeen in ons milieu is terechtgekomen en alomtegenwoordig is. Of het nu uit de lucht valt en bruin-zwarte olieachtige bolletjes achterlaat die door magneten kunnen worden opgepikt, tot zelfs in wat u eet, schrijft Principia-scientific.com.

Zoals in de video te zien is, is dit gedocumenteerd door nieuwsploegen van de media. De grafeenrevolutie die ons beloofd werd is al in gang gezet, maar het is niet wat ons verteld werd.

In de video bespreken wetenschappers hoe zij grafeen nanodeeltjes aan geneesmiddelen kunnen hechten en met een MRI op het orgaan kunnen richten. Zelfs de inkt op de pillen die u dagelijks inneemt kan van grafeenoxide gemaakt worden.

In één verbluffend voorbeeld wordt elektrolyse toegepast op gewoon drinkwater. Daardoor worden de waterstof- en zuurstofverbindingen verbroken, maar zoals u zult zien, is wat er achterblijft angstaanjagend (foto boven). En u drinkt het elke dag.

Zie ook:

Voor de allereerste keer dat het het land uitkomt, hebben Australische wetenschappers contact opgenomen met Zeee Media om bewijs te leveren van hun bevindingen over nanotechnologie in de COVID-19 Vaccins.

Hun identiteiten worden beschermd, zodat zij hun belangrijke onderzoek achter de schermen kunnen blijven doen in Australië, een land onder extreme medische tirannie, waar professionals als deze doodsbang zijn om zich uit te spreken, opdat zij niet gedemoniseerd worden, hun baan verliezen, of erger.

https://www.bitchute.com/embed/0iWKdVom9UYl/


BRON: FrontNieuws Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: