april 26, 20229038 7

Dit zou – als de mainstream mainstream bereid is het nieuws te aanvaarden – moeten inslaan als een bom:

Dit zou – als de mainstream mainstream bereid is het nieuws te aanvaarden – moeten inslaan als een bom: wallstreet-online meldt: het bedrijf Biontech moest toegeven dat zijn vaccin waarschijnlijk niet zal kunnen voldoen aan de criteria voor een permanente goedkeuring, schrijft Jouwatch.com.

Het verslag letterlijk:

“Biontech zegt dat het werkt aan Coronavaccins die ook werkzaam zouden moeten zijn tegen covid-mutaties. Desondanks moest Biontech aan de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) toegeven dat de werkzaamheid van zijn huidige Coronavaccin misschien niet voldoende is voor permanente goedkeuring door de regelgevende instanties:

“Het is mogelijk dat wij niet in staat zijn om voldoende werkzaamheid of veiligheid van ons COVID-19-vaccin en/of variant-specifieke formuleringen aan te tonen om permanente goedkeuring door de regelgevende instanties te verkrijgen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, de Europese Unie of andere landen waar het vaccin is goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen of een voorwaardelijke goedkeuring voor het in de handel brengen heeft gekregen.”

Nadat honderden miljoenen mensen over de hele wereld gevaccineerd waren met een stof die slechts een noodtoelating had (net als alle andere coronavaccins), blijkt dat deze “gevaccineerden” onderworpen zijn geweest aan een wereldwijde praktijktest met een onzekere uitkomst.

Deze inenting werd politiek gedecreteerd, doorgepusht met wereldwijde propaganda, psychologische druk en soms dwangmaatregelen.

Geleidelijk aan moest men toegeven dat de vaccinatie geen bescherming biedt tegen infectie, verdere verspreiding en ernstige ziekteverloop. Het ongewoon grote aantal bijwerkingen van de vaccinatie werd ook al gauw door verantwoordelijke artsen genoemd, maar door politici en de media voor het publiek verzwegen. Nu zijn juist deze bijwerkingen de reden van de bekentenis van Biontech.Indische staat met 240 miljoen inwoners CORONA-VRIJ verklaard dankzij IVERMECTINE

Het besluit van politici om de Coronapandemie met politieke middelen te bestrijden, naar het voorbeeld van China, heeft leed en dood gebracht voor miljoenen mensen.

Dit is geen louter falen, maar opzettelijke ignorantie van de kant van de verantwoordelijken, die zich kennelijk te veel hebben vermaakt in de rol van de absolute heersers van de maatschappij, u kunt ze ook overheersers noemen.

Het is de hoogste tijd om deze houding van de politiek te onderzoeken en er consequenties aan te verbinden, zodat zoiets niet meer

gebeurt.

In Duitsland zijn er nog steeds politici zoals Lauterbach die blijven aandringen op verplichte vaccinatie, ongeacht wat nu bekend is over het gebrek aan doeltreffendheid en de verwoestende bijwerkingen van vaccinatie.

Het Coronabeleid is gevaarlijker gebleken dan het virus.

Dat is de echte ziekte die bestreden moet worden!


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: