Het Britse publiek is de afgelopen week afgeleid met non-stop nieuws over het ontslag van Boris Johnson als premier van het Verenigd Koninkrijk, speculaties over wie hem zou kunnen vervangen en doemscenario’s over een hittegolf met temperaturen die vergelijkbaar zijn met een aangename dag bij het zwembad op een vakantie in het buitenland.

Maar terwijl de reguliere media de publieke aandacht op het bovenstaande hebben gericht en hen tegelijkertijd hebben gemanipuleerd om voor hun leven te vrezen vanwege een beetje zon, publiceerde de Britse regering stilletjes een rapport over Covid-19-sterfgevallen.

Uit dat rapport blijkt dat de gevaccineerde bevolking sinds begin 2022 goed is voor meer dan 9 op de 10 Covid-19-sterfgevallen in Engeland, en 91% van die sterfgevallen is onder de drievoudige / viervoudig gevaccineerden.
Bron: The Expose (expose-news.com)Terwijl je werd afgeleid door Boris die ontslag nam en een “Doomsday” hittegolf, publiceerde de Britse regering stilletjes gegevens die bevestigen dat de triple vaccined 91% van de COVID-sterfgevallen sinds het begin van 2022 vertegenwoordigt – The Expose (expose-news.com)

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: