Oktober 5, 2022

Dr. Coleman

Ik heb niets dan minachting voor de artsen die, nu ze hebben gezien dat de persoonlijke risico’s gering zijn, te laat hun hoofd boven het maaiveld hebben gestoken om te beamen dat de covid-19-prikken veilig noch effectief zijn, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ze duiken overal op en worden, bizar genoeg, toegejuicht voor hun “moed”. De mainstream media geven plotseling zendtijd aan artsen die de vaccinatie bekritiseren. Artsen die de goedkeuring van het establishment kregen voor het promoten van vaccinaties, krijgen nu goedkeuring voor hun kritiek daarop.

Het is moeilijk te geloven dat dit geen plan is om verwarring en woede te zaaien.

Wat de reden ook is, het is nu te laat.

Miljoenen mensen zijn geprikt met deze giftige, experimentele troep.

Duizenden zijn gestorven. Nog meer mensen zijn levensgevaarlijk gewond geraakt door een prik die ze niet nodig hadden en nooit hadden mogen krijgen.

De waarheid was beschikbaar en duidelijk zichtbaar in de herfst van 2020 – bijna twee jaar geleden. Bekijk de artikelen op mijn website. (Mijn meer dan 300 video’s zijn natuurlijk door de samenzweerders verwijderd, hoewel u ze misschien kunt vinden. Hoe merkwaardig is het, en hoe verdacht, dat op YouTube nu video’s staan die de covid-19 prik bekritiseren. YouTube verwijderde al mijn waarheidsgetrouwe video’s, verwijderde mijn kanaal en verbood mij levenslang om zelfs maar naar video’s van anderen te kijken. Mijn reputatie en inkomsten werden opzettelijk vernietigd. Wat is er veranderd? Nou, tientallen miljoenen zijn geprikt en het narratief is veranderd. Misschien wil het establishment nog meer angst en woede in de mix brengen en gebruikt het deze artsen om chaos te creëren).

Arts legt uit: Zo beschadigen covidvaccins de hersenen

Eind 2020 was het duidelijk dat er geen pandemie was.

Het was eind 2020 duidelijk dat de covid-19 injecties niet nodig waren.

Eind 2020 was duidelijk dat de covid-19-prikken zeer gevaarlijk waren en een hele reeks ernstige bijwerkingen veroorzaakten.

Dat is bijna twee jaar geleden!

Omdat ik de waarheid durfde te vertellen in video’s, artikelen en boeken werd ik eindeloos aangevallen en omschreven als een ‘in opspraak geraakte complottheoreticus’.

En toch zwegen de artsen die nu hun mond open doen, toen de waarheid er echt toe deed – en een verschil had kunnen maken.

In februari en maart 2020 was het duidelijk dat er geen pandemie was. Maar het was toen wel duidelijk dat er massale, verplichte vaccinaties op komst waren. Meer dan tweeënhalf jaar lang hebben Antoinette en ik elk wakker uur besteed aan onderzoek, schrijven, bewerken en opnemen van meer dan een miljoen woorden in meer dan 300 scripts, omdat het pijnlijk duidelijk was dat alle officiële voorspellingen vals waren.

Mijn eerste boek over de valse pandemie en de grote samenzwering werd gepubliceerd in april 2020 – tweeënhalf jaar geleden. Een groot deel van het boek moest worden geschreven zonder trigger-woorden te gebruiken die de censoren van streek brachten. Dat boek heet Coming Apocalypse en is verkrijgbaar als paperback en als eBook. Lees het en vraag u af waarom zoveel artsen hun mond hielden en de waarheid hielpen onderdrukken.

Dat was toen wij steun nodig hadden.

Maar de overgrote meerderheid van de artsen zweeg, hield zich gedeisd en negeerde de waarheid.

Velen zijn gestorven door misleid te worden door de media orkestratie van een dodelijke Coronapandemie

Sommige van de aandacht vragende, mediageile artsen die nu doen alsof ze moedig zijn, steunden de uitrol van de prikken. En sommigen gaven ongetwijfeld de prikken en verdienden daarmee een fortuin.

Het is niet moedig om zich nu uit te spreken. Het was moedig om zich in 2020 uit te spreken.

De hysterie van de covid-19 prikken is al lang voorbij. Het is te verdomd laat om ‘moedig’ te zijn.

De samenzweerders trekken zich niet veel meer aan van de covid-19 prikken. Zelfs de mainstream media publiceren af en toe sceptische artikelen. De samenzweerders zijn meer bezig met het vernietigen van economieën, het bevorderen van een cashloze maatschappij en het opdringen van sociaal krediet. De Grote Reset is in volle gang.

We hadden die artsen nodig om zich twee jaar geleden uit te spreken.

Alle artsen die in 2020 hun mond hielden, waren onwetend of laf of allebei.

De tientallen artsen die zich nu pas uitspreken over de covid-19 prikken zijn verachtelijk. Wie weet wanneer ze weer van gedachten veranderen? Wat zijn hun echte motieven om twee jaar te laat de waarheid te “ontdekken”?

We moeten ons afvragen WAAROM ze er nu voor gekozen hebben zich uit te spreken. En waarom zij in de mainstream media en op het internet worden vermeld. Maakt dit deel uit van een sinister plan?

Ik vrees dat het nu te laat is voor artsen die hun mond hielden om zich wijs en rechtvaardig voor te doen.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER


Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: