Oktober 23, 2022

De Club van Rome werd in 1968 opgericht om doelbewust de agenda van het wereldwijde klimaatterrorisme door te drukken om de uiteindelijke Grote Reset van de planeet in te luiden. Vandaag de dag zijn het WEF en de VN en hun verschillende activa de publieke gezichten van deze PSYOP-KLIMAATVERANDERING zwendel, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Een van de oprichters en thought leaders van de Club van Rome was sociopathisch genoeg om in te stemmen met een interview waarin hij hun eugenetica-agenda in het volle zicht toegeeft:

Een “speciale” en “vreedzame” manier om te ontvolken, inderdaad; met andere woorden, door langzame dodelijke biowapeninjecties, door voedsel en milieu geïnduceerde ziekte, stress, energie-uitputting, hyperinflatie, verhongering, selectieve radioactieve uitroeiing, enz.

Dennis Meadows is het verlengstuk van de Fabian Society-cultus. Hij is een neo-marxistische en neo-malthusiaanse technocraat. Zijn huidige partners in de misdaad zijn de CFR, VN, WEF, WHO, IMF, BIS, Rockefeller en Gates stichtingen, de inlichtingendiensten en de onwettige en criminele regeringen die hun agenda’s uitvoeren op degenen die zij pretenderen te vertegenwoordigen.

Als de geschiedenis ons één les leert, dan is het dat het kwaad uiteindelijk altijd verliest. Vrijheid, moraal en verlichte onderlinge afhankelijkheid zegevieren altijd; dat wil zeggen, totdat de volgende golf van kwaad zich weer verzamelt.

Europese voedselvoorraden naar verwachting binnenkort uitgeput

Het technocommunisme zal mislukken.

De Grote Reset zal mislukken.

De CBDC’s zullen mislukken.

De verschillende Psyops zullen mislukken, en de door de massa veroorzaakte angst zal niet langer werken op bevolkingen die steeds meer ontwaken.

Er komt geen 4e Industriële Revolutie; daar zorgt de 4e Omwenteling wel voor.

Maar het leven zal slechter worden voordat het beter wordt.

PS: toen Klaus Schwab en zijn interne jargon-generatoren kwamen met hun “je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn” citaat, waren ze gewoon Brave New World en zijn perma-high on soma technocommunistische Fabian Society futurisme aan het rippen:

Maar Henry’s toon was bijna, voor een moment, melancholisch. “Weet je wat die wissel was?” zei hij. “Het was een mens die eindelijk en definitief verdween. Opgegaan in een straal heet gas. Het zou vreemd zijn te weten wie het was – een man of een vrouw, een Alfa of een Epsilon. …” Hij zuchtte. Dan, met een resoluut vrolijke stem, “Hoe dan ook,” concludeerde hij, “er is één ding waar we zeker van kunnen zijn: wie het ook was, het was een gelukkig mens toen hij nog leefde. Iedereen is nu gelukkig.”

Geef NIET toe.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: