November 1, 2022

Via YT

COVID-19 vaccinatie was verplicht in Australië. Degenen die niet waren ingeënt, mochten niet werken. De Australische regering betaalt nu uw begrafenis als u overlijdt als gevolg van de COVID-19 vaccinatie. Is dat niet aardig? schrijft Jim Hoft.

Via Tommy Robinson op Telegram.

Op de website van Services Australia staan nu instructies en formulieren die familieleden kunnen invullen als iemand in uw familie overlijdt aan de experimentele verplichte COVID-19 vaccinaties.

Uit een nieuw rapport blijkt dat de uitbetalingen voor COVID-doden en -gewonden in het fiscale jaar 2022-2023 explosief zijn gestegen. Tot nu toe heeft de overheid 76,9 miljoen dollar uitbetaald, wat overeenkomt met 3.845 niveau-1 claims!

News.com.au meldt:

Volgens begrotingsdocumenten die dinsdag zijn vrijgegeven, zullen de COVID-19 vaccin schadevergoedingen voor inentingsletsels in juli volgend jaar meer dan 80 keer zo hoog zijn en uitkomen op bijna 77 miljoen dollar.

Het bedrag werd heimelijk verborgen in het begrotingsoverzicht van de portefeuille Services Australia in een tabel met de betalingen van het agentschap aan derden “namens andere organen”.

Services Australia beheert het systeem namens het ministerie van Volksgezondheid.

Uit de tabel blijkt dat in 2021-22 slechts $937.000 werd uitbetaald in het kader van het Covid-vaccinprogramma – wat overeenkomt met ongeveer 47 mensen die elk het maximale niveau-1 claimbedrag van $20.000 ontvangen.

In 2022-23 wordt dit bedrag echter geraamd op 76,9 miljoen dollar, wat overeenkomt met 3845 niveau-1 claims.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: