November 2, 2022

Een documentaire onderzoekt de recente bizarre toename van mensen die onverwacht sterven, een verontrustend fenomeen dat volgens velen samenvalt met de uitrol van het experimentele Covid-19 vaccin, bericht Adan Salazar.

De film “Died Suddenly” is bedoeld om de alarmerende golf van onverklaarbare sterfgevallen in de afgelopen twee jaar over de hele wereld te documenteren en te verklaren, waardoor het aantal zoekopdrachten op Google naar deze term is toegenomen.

DIED SUDDENLY | OFFICIAL TRAILER – Streaming November 21st

Died Suddenly

“Gezonde volwassenen vallen overal ter wereld dood neer”, luidt de beschrijving op de website van de film. “In de afgelopen 18 maanden is de term ‘Died Suddenly’ gestegen naar de top van ‘meest gezochte’ Google-termen.”

Een trailer voor de film bevat fragmenten van interviews met tientallen professionals, waaronder balsemers, artsen en vaccindeskundigen, die allemaal waarschuwen dat de zogenaamde vaccins de schuldigen zijn.

“In feite wil niemand weten wat er in de vaccins zit,” zegt Steve Kirsch, “want kijk, als mensen zouden begrijpen wat er in het vaccin zit, zouden ze door het lint gaan.”

Volgens de trailer gaat de film in op anomalieën die op medisch niveau worden waargenomen, waaronder Covid-vaccins die volledig blanco zijn gelaten, vreemde bloedvervormingen en gigantische bloedklonters die bij gevaccineerde patiënten zijn aangetroffen.

“Dat is een 12-sigma gebeurtenis,” merkt een wetenschapper op die commentaar geeft op de massale uitsterving, en voegt eraan toe: “1 in 800 jaar. 12 standaardafwijkingen boven het gemiddelde.”

“Dit is de grootste georkestreerde uitsterving in de geschiedenis van de wereld,” merkt dezelfde deskundige op.

De film wijst op een inscriptie in het onlangs vernielde monument Georgia Guidestones, waarin menselijke activiteit “een kankergezwel op aarde” wordt genoemd en een doel wordt geschetst om de bevolking onder “500.000.000 mensen” te houden, waarbij deze opvattingen worden vergeleken met de opvattingen van de eugenetische vaccinmaker Bill Gates, die heeft gepleit voor ontvolking.

De film komt op 21 november uit op The Stew Peters Network.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: