Januari 5, 2023

Als ons land eerlijke en competente “mainstream” media had met professionals die de bedoeling van onze stichters van een vrije pers ter harte namen om de machthebbers ter verantwoording te roepen, zou er een schreeuw van verontwaardiging zijn om een van ’s werelds grootste farmaceutische bedrijven verantwoordelijk te stellen voor de schade die zij via gebrekkige COVID-19 vaccins aan talloze miljoenen mensen hebben toegebracht, schrijft JD Heyes.

Zoals Daniel Horowitz van Conservative Review schrijft: “Tolerantie is een goede zaak in de meeste aspecten van het leven. Maar als het gaat om het immuunsysteem, is het kunstmatig oppeppen van het lichaam om antilichamen aan te maken met langdurige tolerantie voor een ziekteverwekker een recept voor een ramp.”

Hij merkt verder op:

Te midden van duizenden artikelen over COVID en de vaccins, zou een nieuwe Duitse paper, gepubliceerd in Science Immunology, deze week het grote verhaal moeten zijn. Hoewel het onderwerp erg ingewikkeld is, is de implicatie ervan dat de Pfizer-vaccins (en mogelijk andere mRNA-spike-eiwitvaccins) het immuunsysteem in de war brachten, waardoor een eindeloze feedbacklus van virale immuunontsnapping ontstond, waardoor de pandemie in de macro voortduurde en immuunsuppressie ontstond voor de personen die ze ontvingen.

Hij schrijft verder dat het “verbijsterend” is waarom het virus nog steeds onder ons is, en vraagt zich af waarom zoveel landen in de Pacific Rim het in 2020 en 2021 goed deden tegen COVID, maar nu in 2022 een veel groter probleem hebben met een minder virulente stam. Hij vraagt verder waarom het lijkt alsof deze pandemie niet zal eindigen en zoveel mensen het meer dan eens blijven oplopen.

Tucker Carlson: “Meer Amerikanen zijn gestorven tijdens een enkele vaccinatiecampagne dan aan alle andere vaccins samen in meer dan anderhalf decennium”

“Niets van dit alles is normaal”, schrijft hij. “Waar je je ook wendt of keert, de meest gevaccineerde landen ervaren niet alleen ongebreidelde bijwerkingen van de injecties, maar ook slechtere resultaten van COVID zelf na hun eindeloze boostercampagnes.”

DURING THE LAST SIX MONTHS, 98% OF ALL REPORTED COVID DEATHS HAVE OCCURRED IN NATIONS WHERE MORE THAN 1 VACCINE DOSE HAS BEEN ADMINISTERED PER PERSON.

ESSENTIALLY NO DEATHS ARE OCCURRING IN THE UNVACCINATED NATIONS. PIC.TWITTER.COM/QIG7CYMJWC

— PLC (@HUMBLE_ANALYSIS) DECEMBER 2, 2022

“Portugal is de meest gevaccineerde natie in heel Europa (95% gevaccineerd, 70% geboosterd) en toch sterven er nu net zoveel mensen als in 2021 en aanzienlijk meer mensen dan in 2020 (toen niemand gevaccineerd was en niemand immuniteit had en covid virulenter was). Veilig en effectief?” merkt het Twitter-account PLC op, samen met een grafische grafiek die een historische piek in sterfte in het land laat zien.

PORTUGAL IS THE MOST VACCINATED NATION IN ALL OF EUROPE (95% VAX’D, 70% BOOSTED) AND YET JUST AS MANY PEOPLE ARE DYING NOW AS IN 2021 AND SIGNIFICANTLY MORE PEOPLE THAN IN 2020 (WHEN NO ONE WAS VAX’D AND NO ONE HAD IMMUNITY AND COVID WAS MORE VIRULENT).

SAFE AND EFFECTIVE? PIC.TWITTER.COM/NISRQW6ADX

— PLC (@HUMBLE_ANALYSIS) DECEMBER 13, 2022

Horowitz merkt verder op:

Maar nog veelzeggender dan een epidemiologische vergelijking van het ene land met het andere is een vergelijking van de resultaten binnen landen zelf tussen vóór- en na-vaccinatie/booster campagne. Vóór de massale vaccinatie ontsnapten twee delen van de wereld grotendeels aan overtollige sterfgevallen door het virus: continentaal Afrika en de landen aan de rand van de Stille Oceaan. Maar terwijl in Afrika het aantal COVID-doden in 2021-2022 gelijk bleef, vielen er in landen als Japan pas na het massale vaccinatieprogramma significante aantallen doden.

SCHOKKEND: In het kielzog van Oostenrijks drastische lockdown van ongevaccineerde mensen, roept EU-chef op tot het schrappen van de Neurenberg Code

Horowitz wijst erop dat uit de grafiek blijkt dat de COVID-sterftecurven in Japan steeds slechter worden, en dat de verandering pas begon nadat de meeste burgers, en met name senioren, waren ingeënt, ondanks het feit dat de Omicron-variant veel minder pathogeen is dan eerdere stammen. Hij merkt ook op dat Japan momenteel de wereldleider is in gevallen van coronavirus per miljoen mensen en voegde eraan toe dat Australië een soortgelijk fenomeen doormaakt.

Vergelijk deze twee zwaar-geboosterde landen met Nigeria, het dichtstbevolkte land van Afrika, waar weinig mensen worden gevaccineerd, aldus Horowitz.

Wat is er aan de hand? Horowitz haalt de Duitse studie aan:

Een groep Duitse onderzoekers onderzocht welke specifieke antilichaamniveaus op welk moment pieken. Zij testten met name de Pfizer-prik tegen de AstraZeneca-prik en ontdekten iets zeer verontrustends. Na verloop van tijd, en vooral bij drie doses Pfizer, schakelde de immuunrespons over van de meer neutraliserende IgG1- en IgG3-antilichamen naar de niet-neutraliserende “tolerante” IgG4-antilichamen:

Hoge niveaus van neutraliserende SARS-CoV-2-antilichamen zijn een belangrijke component van door vaccinatie geïnduceerde immuniteit. Kort na de eerste twee mRNA-vaccindoses bestaat de IgG-respons voornamelijk uit de pro-inflammatoire subklassen IgG1 en IgG3. Hier melden wij dat enkele maanden na de tweede vaccinatie, SARS-CoV-2-specifieke antilichamen in toenemende mate bestonden uit niet-inflammatoire IgG4, die verder werden versterkt door een derde mRNA-vaccinatie en/of SARS-CoV-2 variant doorbraakinfecties. IgG4-antilichamen onder alle spike-specifieke IgG-antilichamen stegen gemiddeld van 0,04% kort na de tweede vaccinatie tot 19,27% laat na de derde vaccinatie. Deze inductie van IgG4-antilichamen werd niet waargenomen na homologe of heterologe SARS-CoV-2 vaccinatie met adenovirale vectoren [nadruk toegevoegd].

Dit is belangrijk, zegt hij, omdat – volgens de studie – “niet alleen deze injecties er niet in slagen de eerste verdedigingslinie antilichamen te produceren die bekend staan als IgA in het slijmvlies, iets wat we al vanaf de eerste dag wisten, maar zelfs de antilichamen in het bloed zijn steeds vaker van het verkeerde type. Dit probleem lijkt erger te worden na verloop van tijd en met meer doses van de prik, wat perfect correleert met talrijke studies die aantonen dat de negatieve doeltreffendheid toeneemt na verloop van tijd, met meer doses, en hoe de gevaccineerden er langer over doen om het virus op te ruimen.”

Dit zou zeker twee dingen verklaren: Waarom gevaccineerde en geboosterde personen het virus meer dan eens blijven oplopen; en de aanwezigheid van zogenaamde “long COVID” symptomen.

Merkwaardige bevinding: immuniteit tegen Covid-19 reeds in 2015

Nogmaals, als we een verantwoordelijke pers hadden en niet een bende statistische propagandisten, zou deze informatie wekenlang het nieuws bepalen totdat iemand, ergens, ter verantwoording werd geroepen.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: