Januari 21, 2023

Volgens de bevindingen van een recente studie is het heel goed mogelijk dat degenen die volledig zijn gevaccineerd tegen covid, boodschapper-RNA (mRNA) en spike-eiwitten afgeven aan anderen, ook aan ongevaccineerden, bericht Ethan Huff.

Dit is het standpunt van Dr. Peter McCullough, een uitgesproken tegenstander van covid-prikken, die een artikel van de Franse farmacoloog Dr. Helene Banoun in het medische tijdschrift Infectious Diseases Research aanhaalt als bewijs hiervoor.

De ongevaccineerden kunnen de ingrediënten van de covid-prik oplopen via lichaamsvloeistoffen zoals speeksel, zweet en seksueel contact, aldus Dr. Banoun. Pfizer’s eigen klinische tests laten veel van hetzelfde zien en suggereren dat covid-prik ingrediënten kunnen worden overgedragen “via inademing of huidcontact,” evenals “via sperma van een man … en overdracht via moedermelk.”

Covid-vaccins zijn een BIOWEAPON dat meer dan tien jaar voor Operation Warp Speed werd ontwikkeld

We weten nu, op basis van het uitgebreide onderzoek van Dr. McCullough, dat de mRNA-technologie die wordt gebruikt in de covid-injecties die het grootste deel van de nu gevaccineerde bevolking neemt, al in 2011 is ontwikkeld door niemand minder dan het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) – een decennium voordat de covid-zwendel opdook.

Op basis hiervan kan worden aangenomen dat deze injecties al werden getest lang voordat Donald “vader van het vaccin” Trump Operation Warp Speed lanceerde. Trump schepte, zoals u zich wellicht herinnert, op dat hij zijn injecties, waarvoor hij herhaaldelijk de eer opeiste, ontwikkeld, getest en in sneltreinvaart op de markt gebracht had.

Het blijkt dat de covid-injecties al lang in de maak waren, waardoor Trumps beweringen een leugen worden. De injecties zijn een biowapen dat meer dan waarschijnlijk met opzet is ontwikkeld om zich via uitscheiding te verspreiden onder ongevaccineerden.

“Gevaccineerd” Japan op de knieën gedwongen door Covid: Recordaantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen

“Helaas werden deze zorgvuldige ontwikkelingsstappen vanaf het begin overgeslagen in ons ontwikkelingsprogramma voor militaire stijl vaccins , en nu worstelt het publiek met de kwestie van de verspreiding van nucleïnezuren en spike-eiwitten als een potentiële zorg onder degenen die zo hard hebben gewerkt om gezond en vrij van COVID-19 vaccinatie te blijven,” schrijft Dr. McCullough op zijn blog.

“De centrale vragen zijn: 1) Hoe lang loopt een recent gevaccineerde persoon het risico om door te geven aan anderen? 2) Kan het mRNA door de ontvanger worden opgenomen en net als bij vaccinatie spike-eiwit gaan produceren? 3) Kan het uitgescheiden spike-eiwit ziekten veroorzaken zoals bij de gevaccineerden (bijv. myocarditis, bloedstolsels, enz.)?”

Op basis van alles wat nu bekend is over deze injecties, inclusief hun biowapenbestanddelen, roepen velen, waaronder Sen. Ron Johnson (R-Wisc.), op om ze onmiddellijk van de markt te halen. Dr. McCullough wil ook dat ze voor de openbare veiligheid onmiddellijk worden stopgezet, en sprak onlangs op een rondetafelbijeenkomst die werd georganiseerd door Senator Johnson.

“Om nog meer schade te voorkomen moeten alle vaccins uit de handel worden genomen. Dat moet onmiddellijk gebeuren”, aldus Dr. McCullough.

“Alle vaccinmandaten moeten onmiddellijk worden ingetrokken. Er moeten vragen worden ingediend en er moet onmiddellijk financiering komen voor expertisecentra voor de behandeling van vaccins in de hele Verenigde Staten. Wat hier op het spel staat is de dood.”

U kunt de studie van Dr. Banoun zelf doorlezen om te zien wat Dr. McCullough, Senator Johnson en anderen zien dat hen ertoe aanzet op te roepen tot onmiddellijke stopzetting van de covid-vaccinatie.

Vaccinproducenten elimineren de COVID lange termijn veiligheidsstudies, schakelen de controlegroepen uit


bron: frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: