Januari 23, 2023

De BBC staat onder druk, zowel in het Verenigd Koninkrijk als daarbuiten. Verschillende aanklagers hebben in de VS een rechtszaak aangespannen tegen de BBC en anderen wegens online censuur. Terwijl in het Verenigd Koninkrijk vreedzame demonstranten de voorkant van BBC-gebouwen bedekten met stickers en posters, schrijft Rhoda Wilson.

Op 10 januari kondigde Robert F. Kennedy, Jr., voorzitter en hoofd van Children’s Health Defense, aan dat hij en enkele andere aanklagers een baanbrekende nieuwe rechtszaak hebben aangespannen tegen de BBC, The Associated Press, Reuters en The Washington Post.

De rechtszaak beschuldigt deze nieuwsorganen van samenwerking met verschillende Big Tech-bedrijven om “collectief online nieuws te censureren”, waaronder verhalen over covid-19 en de presidentsverkiezingen van 2020 die niet in overeenstemming waren met de officiële narratieven over deze kwesties.

Drie dagen eerder werden BBC-gebouwen in het Verenigd Koninkrijk beklad met stickers met boodschappen en foto’s van mensen die door covid-injecties om het leven waren gekomen.

Op haar Telegramkanaal luidt de slogan van de campagne: “De media logen en mensen stierven.” De groep organiseert over drie weken, op 11 februari, nog een protest. Er zijn ook protesten gepland in andere landen, zoals Parijs (Frankrijk) en New York (VS).

Het volgende werd oorspronkelijk gepubliceerd door The Gateway Pundit:

De mensen hebben er genoeg van. Ten minste zes gebouwen van de BBC in het Verenigd Koninkrijk waren bedekt met borden en foto’s van mensen die zijn overleden aan het covaccin.

De rally met de naam “media is het virus” werd gehouden op zaterdag 7 januari en werd georganiseerd door drie verschillende groepen: The People’s Resistance, Freedom Fighters en The North Unites.

Angst, misleiding en onwetendheid zijn de echte vijanden in deze pandemie; niet het virus en de ongevaccineerden

Ten minste zes BBC-locaties waren tegelijkertijd het doelwit van de rally: BBC Radio Merseyside, BBC Radio Sheffield, BBC Yorkshire Leeds, BBC Media City Salford, BBC the Mailbox Birmingham en BBC Barrack Rd, Newcastle.

“De BBC zijn verraders van ons land,” aldus een bericht op Telegram. “Alle spotmedia zijn verraders van ieders land en zijn dat al heel lang,” vervolgde de post.

De groepen plakten stickers op de ramen van BBC met foto’s van de mensen die aan het vaccin zijn overleden.

“BBC-gebouwen kregen vandaag wat WAARHEID,” luidt een post op Telegram. “Genoeg is genoeg….de media zijn medeplichtig aan de grootste misdaden tegen de mensheid en moeten ter verantwoording worden geroepen voor de doden en de schade die onze vrienden en families is aangedaan.”

Hier is nog een video:


“Governments, social media and mainstream media all around the world seem to constantly use ‘safe and effective’ as their go-to phrase.
Yet as soon as this is questioned, it is shut down, dismissed and labeled as misinformation. We are NOT misinformation!”
– Adrian Walker
Truth be Told London – a demonstration outside BBC Broadcasting House, Portland Place, London on 21st Jan 2023.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.
https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: