Het zal de komende maanden moeilijk voor hem gaan worden om dit uit te gaan leggen. Elon Musk heeft namelijk 127 miljoen volgers en bericht daarbij openlijk over de duistere bijwerkingen van het vaccin. Daarbij worden in februari de Twitterfiles over Fauci vrijgegeven (https://t.me/ditishetnieuws/11320). Marjon Koopmans zal hierdoor ook wel zenuwachtig worden (https://t.me/ditishetnieuws/10796).

Ron Desantis gaat daarbij een Grand Jury in Florida instellen om alle misstanden met betrekking tot COVID-19 vaccins te onderzoeken (https://t.me/ditishetnieuws/10973).

De uitkomsten van al deze informatie zal Nederland gaan bereiken, ook al zullen al die duistere mediakanalen en tele-visiezenders er alles aan doen om dit te verhullen. Helaas voor hen!

Het monopolie op de informatieoverdracht is voorbij. De storm gaat komen. Het is een kwestie van tijd en geduld.En lees ook deze even: https://thelovefactory.nl/2023/01/22/voelde-me-alsof-ik-doodging-elon-musk-hekelt-covid-booster-wegens-ernstige-bijwerkingen/

Volg de TLF! Klik hieronder:

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: